Χανιά: Κάλεσμα στο Δημαρχείο για το θέμα της προσπάθειας ξενοδοχοποίησης στο Λόφο Καστέλι και ενάντια στην καταστολή της Κατάληψης Rosa Nera |18/12-ώρα:15:00

Κάλεσμα στο Δημαρχείο Χανίων την Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 2019

Τετάρτη 18/12, στις 15:00 καλούμε στο Δημαρχείο Χανίων για το θέμα της προσπάθειας ξενοδοχοποίησης στο Λόφο Καστέλι και ενάντια στην καταστολή της Κατάληψης Rosa Nera. Καλούμε κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο, τις συλλογικότητες, τα σωματεία και τις πολιτιστικές ομάδες με τις οποίες συναντηθήκαμε στις δράσεις των τοπικών κινημάτων.

πηγή:http://rosanera.squat.gr/2019/12/16/

Σας καλούμε όλες και όλους σήμερα (Τετάρτη, 18/12), 15:00, στο Δημαρχείο Χανίων να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στην κατάληψη Ρόζα Νέρα.
Τα σχέδια για καταστολή και ξενοδοχοποίηση του χώρου είναι πολύ μικρά για να αγγίξουν τις κοινωνικές σχέσεις που χτίζονται όλα αυτά τα χρόνια.

πηγή: https://el-gr.facebook.com/stekichania/

 

1 σχόλιο

    • @ on 18/12/2019 at 20:54

    Ανταπόκριση από δημαρχείο:
    Σήμερα συζητήθηκε το ζήτημα της απειλής εκκένωσης και ξενοδοχοποιησης της κατάληψης rosa nera. Οι παρατάξεις δεσμεύτηκαν πως στο τέλος της διαδικασίας θα εκδόσουν ψήφισμα ενάντια στην ξενοδοχοποιηση. Για να γίνει αυτή η πρόταση πραγματικότητα είναι απαραίτητη η παρουσία όλων όσων στέκονται αλληλεγγυοι_ες στην κατάληψη.
    Ολοι-ες στο δημαρχείο τώρα!
    https://el-gr.facebook.com/stekichania/

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.