Χανιά: Μικροφωνική-συγκέντρωση για την κρατική δολοφονία του Κώστα Μανιουδάκη | 23/4 & 24/4 -ώρα:09:00,πλατεία Δικαστηρίων | ΠΟΡΕΙΑ – Τρίτη 23/4-ώρα:18:30,πλ.Αγοράς

Μικροφωνική – συγκέντρωση τις ημέρες των καταθέσεων των φονιάδων των ΤΑΕ:

Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Απριλίου | πλατεία Δικαστηρίων | 09:00

ΠΟΡΕΙΑ: Τρίτη 23 Απριλίου | 18:30 | πλατεία Αγοράς

Η αστυνομία εκτελεί καθημερινά το “καθήκον” της:

-Δολοφονώντας στα μπλόκα σε «τυχαίους ελέγχους», βασιζόμενη στους μηχανισμούς συγκάλυψης της δραστηριότητάς της, που παρέχονται από το κράτος και τα ΜΜΕ, όπως βλέπουμε να συμβαίνει εδώ και 7 μήνες με την υπόθεση της κρατικής δολοφονίας του Κώστα Μανιουδάκη.

-Δείχνοντας ανοχή και νομιμοποίηση στην κακοποίηση και την έμφυλη βία, με τρανταχτό παράδειγμα τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων στην Αθήνα.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Στις 23 και 24 Απριλίου, τα ένστολα καθάρματα που δολοφόνησαν τον Κώστα Μανιουδάκη, καλούνται σε παροχή εξηγήσεων, ως ύποπτοι για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα από κοινού . Μετά από 7 μήνες, η οικογένεια του Κωστή έχει πρόσβαση στη δικογραφία, και τα ονόματα των φονιάδων είναι πλέον γνωστά. Τόσο χρόνο χρειάστηκαν οι μηχανισμοί καταστολής για να «μαγειρέψουν» την υπόθεση, και να τους στείλουν τους υπαλλήλους τους στις δικαστικές αίθουσες.

Την ίδια στιγμή οι 6 μπάτσοι-δολοφόνοι του Βασίλειου Μάγγου κατηγορούνται για τα βασανιστήρια κατά συναυτουργία και κατά συρροή, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, την έκθεση και την παράνομη κατακράτηση. Από τα Χανιά μέχρι τον Βόλο, ο αγώνας συνεχίζεται.

Από την πλευρά μας, δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην αστική δικαιοσύνη, και ό,τι κι αν γίνει μέσα στις δικαστικές αίθουσες, εμείς ανταπαντάμε πως δικαιοσύνη είναι ο ίδιος ο αγώνας μας.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Μικροφωνική – συγκέντρωση τις ημέρες των καταθέσεων των φονιάδων των ΤΑΕ:

Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Απριλίου | πλατεία Δικαστηρίων | 09:00

ΠΟΡΕΙΑ: Τρίτη 23 Απριλίου | 18:30 | πλατεία Αγοράς

Το τελευταίο κείμενο της ανοιχτής συνέλευσης, το οποίο αναλύει την επιχείρηση συγκάλυψης της κρατικής δολοφονίας του Κώστα Μανιουδάκη, καθώς επίσης τις έννοιες της δικαιοσύνης και της δικαίωσης όπως τις επεξεργαστήκαμε: https://anoixti4kmanioudakis.noblogs.org/post/2024/04/17/%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b2%ce%b1%cf%81%cf%8c/