Χανιά: Ενημέρωση – Καφενείο οικονομικής ενίσχυσης της 19χρονης από την Ηλιούπολη | 28/2-ώρα:20:00,στο Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών

Ενημέρωση – Καφενείο οικονομικής ενίσχυσης της 19χρονης από την Ηλιούπολη,Τετάρτη 28/2 -ώρα:20:00, στο Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών Χανίων (Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5-9).

Στις 26/2, εκδικάζεται η Ε. από την Ηλιούπολη, επιζώσα βιασμών, ξυλοδαρμών και κυκλωμάτων trafficking.Με μία διαφορά αυτή τη φορά. Καλείται ως κατηγορούμενη διότι, «διαπιστώθηκε να εκδίδεται με αμοιβή (τότε που ήταν αιχμάλωτη) χωρίς το απαιτούμενο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος»!

Η Ε. το καλοκαίρι του 2021 κατάφερε να ξεφύγει από τον πατέρα της, τον μπάτσο Μπουγιούκο, και τον δήθεν σύντροφο της, που την βίαζαν και την εξέδιδαν. Η βοήθεια μιας αλληλέγγυας σερβιτόρας της γειτονιάς της ήταν καθοριστική.

Τα εμπλεκόμενα καθίκια στην υπόθεση αυτή συνδέονται στενά με το κύκλωμα Greek police mafia το οποίο πρωταγωνιστεί και στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Για άλλη μια φορά, μέσα από αυτές τις δύο ιστορίες έμφυλης και ταξικής βίας καταδεικνύεται η βαθιά σχέση κράτους και παρακράτους. Για άλλη μια φορά κρατικοί θεσμοί, αφεντικά και μαφιόζοι κάνουν μπίζνες πάνω στα σώματα και τις ζωές των καταπιεσμένων.

Και για ακόμα μια φορά όταν τα άτομα αυτά καταφέρνουν να μιλήσουν, να αντιστρέψουν τους κυρίαρχους συσχετισμούς δύναμης και εξουσίας, εκβιάζονται και στοχοποιούνται ως οι πουτάνες, τα πρεζάκια, οι τρομοκράτες, τα ανώμαλα.

Η Ε. αγωνίζεται καθημερινά εναντίον όλης της σκατίλας/σαπίλας του τόπου που ζούμε. Η Ε. όπως και πολλές άλλες, μάχεται για την αυτοδιάθεση του σώματος και της ζωής της, αλλά όχι μόνο. Μάχεται για λογαριασμό όλων μας!

Είμαστε δίπλα της. Οι οργισμένες, οι τρελοί για ζωή, τα απόκληρα, οι σαλταρισμένες αυτού του κόσμου. Δεν το βάζουμε κάτω με την καμία, γιατί έχουμε η μία τον άλλον.

Το νού σας καθίκια!

Συμμορία ελεφαντων

πηγή: https://www.facebook.com/photo?fbid=891593816309419&set=a.483372133798258