Ηράκλειο : Ανακοίνωση της συνέλευσης αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό | Η παγκοσμιοποίηση του αυταρχισμού έφερε την παγκοσμιοποίηση της αντίστασης

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ!

75 χρόνια το σιωνιστικό Ισραήλ καταδυναστεύει και βασανίζει σαδιστικά το λαό της Παλαιστίνης. Τους τελευταίους 7,5 μήνες εξαπολύει γενοκτονία, διωγμό, καταστροφή μέσα στο ίδιο το απαρχάιντ του, τη μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου.

Οι ειδήσεις, εικόνες και τα βίντεο με τα δεινά των Παλαιστινίων από τους σιωνιστές έχουν στοιχειώσει τις καρδιές και το νου της παγκόσμιας κοινότητας, ενώ η αντίσταση της Παλαιστίνης δίνει ένα γερό μάθημα στην ανθρωπότητα για την προλεταριακή Ιντιφάντα, την αλληλεγγύη και την ενότητα.

Από την αρχή της γενοκτονίας ήταν σαφές ότι οι ηγέτες/ τα κράτη της δύσης και ανατολής, (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) θα εξασφάλιζαν με κάθε τρόπο τη στήριξη τους ή τουλάχιστον δεν θα αντιδρούσαν, σε ένα από τα «δημιουργήματα» τους. Τον ισραηλινό ζυγό, απαρχάιντ και εθνικισμό.

Αυτό εκφράστηκε με «πόλεμο» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πληροφόρησης, με παραπληροφόρηση, μπανάρισμα λογαριασμών που μιλούσαν για την Παλαιστίνη, διώξεις στα άτομα που σήκωναν μια σημαία της σε διαδήλωση, διάθεση οπλικού εξοπλισμού προς το Ισραήλ, πολεμική και πολιτική στήριξη (ΝΑΤΟ, Σούδα, Λάρισσα, φρεγάτα Υδρα τοπικά), παγκόσμια, ανηλεή, εσωτερική καταστολή σε κάθε ομαδοποίηση που μιλάει, δρα και αγωνίζεται για κατάπαυση πυρός.
Οποιαδήποτε αντίδραση σε αυτό που συμβαίνει χαρακτηρίζεται αντισημιτική, ντροπιάζοντας και αδιαφορώντας για το μεγάλο μέρος των Εβραίων του πλανήτη που καίει τις σημαίες του Ισραήλ, αφού αναγνωρίζουν πως αυτή τη χρονική περίοδο αντιπροσωπεύει ενα σιωνιστικό φασιστικό κράτος και δε ‘μιλάει’ στο όνομα τους!

Παρακολουθούμε (στη δύση) σιωνιστές να την πέφτουν στα φοιτητικά αλληλέγγυα καμπς στην Αμερική ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, μπάτσοι να πυροβολούν προς φοιτητές, άπειρο ξύλο σε διαδηλώσεις, διώξεις για γκράφιτι (Χανιά), νυχτερινές εισόδους ασφαλιτών χωρίς εντάλματα σε σπίτια φοιτητ(ρι)ών (Ρέθυμνο) με την υποψία ότι ευθύνονται για ένα σύνθημα αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη σε τοίχο της πόλης κ.α.

Το παγκόσμιο κίνημα αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί, έχει προσπάθησει με όλους τους τρόπους και μέσα να ενωθεί και να επικοινωνήσει ότι το «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ» το εννοεί! Με αφίσες, τρικάκια, πορείες και διαδηλώσεις, με ακτιβισμό, με όπλο την τέχνη (γκράφιτι, πίνακες, βίντεο, συναυλίες), επιθέσεις/ σαμποτάζ σε στόχους που έχουν σχέση με την χρηματοδότηση ή την πολιτική της γενοκτονίας, παρεμβάσεις σε πρεσβείες, εκδηλώσεις ενημέρωσης, παγκόσμιο μποϊκοτάζ σε προϊόντα ή υπηρεσίες ισραηλινών συμφερόντων – ακόμη και μποϊκοτάζ επωνύμων που δεν έχουν μιλήσει για την Παλαιστίνη- με καταλήψεις πανεπιστήμιων ή δρόμων, με αντιπληροφόρηση στα κοινωνικά δίκτυα, με στήριξη παλαιστινιακών κοινοτήτων ή οικογενειών, με ατομικές και συλλογικές προσπάθειες και δράσεις.

Ο παγκόσμιος λαός έχει ζυμωθεί μέσα από την αντίσταση της Παλαιστίνης και τον αγώνα της για ύπαρξη και αυτοδιάθεση. ‘Εχει στύψει τη δημιουργικότητα και περνάει συνεχώς τα όρια του με σκοπό να εκφράζει καθημερινά τα αυτονόητα.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.
ΔΕ ΘΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΡΧΑΙΝΤ- ΚΑΤΟΧΗ – ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΗ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Υ.Γ. ‘Επειτα απ΄την κατάληψη της Νομικής σχολής Αθηνών απο συντρόφια αλληλέγγυα στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, η κρατική καταστολή πραγματοποίησε εκκένωση και συνέλαβε 28 άτομα. Σε όλα ασκησε διώξεις και πρωτοφανώς (!) στα 9 άτομα, πολίτες ευρωπαικών χωρών, έχει οριστεί ΑΠΕΛΑΣΗ χωρίς να περάσουν από δίκη, σαν «επικίνδυνοι για τη δημόσια τάξη» και κρατούνται στην Αμυγδαλέζα!
(Εχει δημιουργηθεί fund για την οικονομική στήριξη των 9 διεθνών διωκόμενων συντροφιών και προτρέπουμε να συμβάλουμε όπως μπορεί το καθένα. Το λίνκ εδώ https://gogetfunding.com/support-for-the-9-detained-internationals-in-greece)

Στέλνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας σε όλα τα άτομα που παλεύουν και διώκονται. Σε όλους τους ανθρώπους που αγωνιζόμαστε διεθνώς, με όλα τα μέσα, όπου κι αν βρισκόμαστε κάθε στιγμή, για να σπάσουμε τα ΤΕΙΧΗ των καταπιεστών και δολοφόνων του Ισραήλ που έχουν περικλύσει τον λαό της Παλαιστίνης 75 χρόνια τώρα.
Για να μην κανονικοποιηθεί η φασιστική νοοτροπία μέσω του σιωνισμού.
Δύναμη και Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

https://www.instagram.com/thinkofothers_crete/?g=5

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.