Χανιά : Δύναμη στα συντρόφια από την Κύπρο που συνελήφθησαν κατα την διάρκεια πορείας για την κρατική δολοφονία μετανάστη από το κυπριακό κράτος

Στις 27/04 μετά από πορεία για τα ψηλά ενοίκια στη Λεμεσό, η οποία ήταν καλεσμένη από τη συνέλευση ενάντια στην κρατική δολοφονία μετανάστη από το κυπριακό κράτος, 20 περίπου συντρόφια κατευθύνθηκαν έξω από το ΤΑΕ Λεμεσού σε αλληλεγγύη με τους συλληφθέντες συγκατοίκους του δολοφονημένου. Σχεδόν αμέσως οι δυνάμεις καταστολής διέλυσαν με βίαιο τρόπο τη συγκέντρωση, και έπειτα από ξύλο και κυνηγητό συνέλαβαν 10 συντρόφια, ενώ 2 εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από τη βίαιη σύλληψή τους.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν: Οχλαγωγία, ανησυχία, δημόσια εξύβριση, επίθεση εναντίον αστυνομικού (για τους 4 εξ αυτών), αντίδραση κατά νόμιμης σύλληψης, απόπειρα απόδρασης και διασάλευση ειρήνης.

Ως ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης αναρτήσαμε πανό στην πρόσοψη της κατάληψης στην Πρυτανεία, και βάψαμε έναν τοίχο στο Πολυτεχνείου, κατά τη διάρκεια της ανακατάληψης του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού Πολυτεχνείου Κρήτης.

ΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΕΛΛΙ

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

Δίκτυο Αναρχικών/Αντιεξουσιαστριών

πηγή:https://athens.indymedia.org/post/1630382/