Ρέθυμνο: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα δικαστήρια στις 17/2

Οι αναρχικοί/ες Μιχαηλίδης, Αθανασοπούλου και Βαλαβάνη εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκονται αιχμάλωτοι στα μπουντρούμια της δημοκρατίας. Οι τρομοκράτες της “αντι”τρομοκρατικής απομόνωσαν στις φυλακές του Κιλκίς τον σύντροφο Μιχαηλίδη και αργότερα του επέβαλλαν με περίσσεια εκδικητικότητα καθεστώς εξαίρεσης, μεταφέροντάς τον στις φυλακές Πέτρου Ράλλη για την εκδίκαση παλαιότερης υπόθεσης.

Καθόλη τη διάρκεια του εφετείου ο σύντροφος ήταν περικυκλωμένος από 6 κουκουλοφόρους μπάτσους, ενώ απορρίφθηκαν οι αιτήσεις του δικηγόρου του να έρθει σε συνεννόηση μαζί του. Στα χέρια των μπάτσων η συντρόφισσα Βαλαβάνη, κατά την βίαιη απόσπαση γεννετικού της υλικού, υπέστη βασανισμό με χτυπήματα στο κεφάλι από τους μπάτσους, παρά τις επισημάνσεις της για πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στο σημείο, ενώ αργότερα της αρνήθηκαν την μεταφορά της στο νοσοκομείο. Ταυτόχρονα η προσπαθεια εξευτελισμού των συντρόφων/ισσών συνεχίζεται άψογα και από τους ρουφιάνους των μέσων μαζικής εξαπάτησης μεταδίδοντας τον συνηθισμένο σεξιστικό οχετό, χαρακτηρίζοντας την Αθανασοπούλου ως “baby-sitter” της Πόλας Ρούπα και την Βαλαβάνη ως “φίλη” του Μιχαηλίδη, σε μια προσπάθεια να υπονομεύσουν την πολιτική τους υπόσταση και δράση.

Απέναντι στην αδράνεια της δημοκρατίας και την συνειδητή υποστήριξη της απο τους συντηρητές της επιλέξαμε τα ξημερώματα της 17/02 να επιτεθούμε στοχευμένα στα δικαστήρια Ρεθύμνου. Αφήσαμε να μιλήσει για εμάς η χαρά της καταστροφής προβαίνοντας στον βανδαλισμό της αποστειρωμένης καθαρότητας του κτιρίου με γυάλινα μπουκαλια γεμάτα μαύρη μπογιά. Σαμποτάραμε την κεντρική είσοδο και γράψαμε συνθήματα στους τοίχους. Αντιλαμβανόμαστε αυτή μας την πράξη ως ένα πρώτο βήμα ένδειξης αλληλεγγύης στους διωκόμενους και τους αιχμαλώτους πολέμου του κράτους.

Οι διώξεις και οι φυλακίσεις δεν μας τρομοκρατούν, αντιθέτως οπλίζουν τα χέρια και τις συνειδήσεις μας. Θα απαντάμε και στο πεδίο της νύχτας, θα χτυπάμε διάχυτα και οργανωμένα πατώντας πάνω στις αδυναμίες σας.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΜΠΑΤΣΟΙ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΝΕΙΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Χαοτικοί/ες για την Αντικοινωνική Σύγκρουση

Πηγή:https://athens.indymedia.org/post/1603105/