Συζήτηση ενημέρωσης για την απόφαση περί “Τύπου Ειδικής Βεβαίωσης”

Το Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης οργανώνει συζήτηση ενημέρωσης την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, 8.00μμ, στα γραφεία του στην Χατζημιχάλη Νταλιάνη 67, σχετικά με τη νέα απόφαση που έχει εκδοθεί με θέμα: «Καθορισμός του Τύπου Ειδικής Βεβαίωσης που χορηγείται σε υπηκόους τρίτων χωρών για τους οποίους έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή αναστολής ή χορηγηθεί αναστολή από το Διοικητικό Πρωτοδικείο».

Η απόφαση αυτή έχει ήδη δημιουργήσει πολύ μεγάλη σύγχυση και απορίες μέσα στην μεταναστευτική κοινότητα και των Χανίων. Είναι ήδη ορατός ο κίνδυνος η σύγχυσή αυτή να γίνει αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης και δράσης διαφόρων επιτηδείων απατεώνων – όπως δυστυχώς έχει συμβεί και παλαιότερα σε ανάλογες περιστάσεις.

Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στην ενημερωτική αυτή συζήτηση προς όλους τους μετανάστες – αλλά και έλληνες που ίσως να τους ενδιαφέρει, για να δοθούν με οργανωμένο τρόπο απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες που τις τελευταίες μέρες έχουν προκύψει, κυκλοφορούν και αναπαράγονται με τη μορφή φημών και παραφιλολογίας.

Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης

πηγή : http://fmkritis.wordpress.com/