→ Ιούνης 2010 ::Μηνιαίο ανοικτό άρθρο αναγνωστών

Κάθε μήνα 1 αρθρο χωρίς θεματική ενότητα θα παραμένει ανοικτό στο μπλόγκ και θα είναι ελεύθερο για τις αναρτήσεις των αναγνωστών ,έτσι θα μπορείτε να δημοσιευύετε πληροφορίες -ειδήσεις κ.α ,πατώντας στην ενδειξη ” Leave a Comment “(αφήστε σχόλιο ).Το άρθρο θα κλείνει στο τέλος του μήνα και θα ανανέωνεται με το νέο του επόμενου μήνα.Σχετικά με την ελεύθερη ανάρτηση δείτε εδώ.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο candiaalternativa@gmail.com

9 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • πανεργατικη απεργια 29/6/10 στο 28/06/2010 στις 20:51

    ΩΡΑ 10:00-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    ΩΡΑ 10:00 – ΠΛ.ΑΓΟΡΑΣ ΧΑΝΙΑ

    • ηρακλειο στο 26/06/2010 στις 18:31

    συνεχιστε δυναμικα μπράβο!

    • συναντηση Πρωτοβουλία ς Πολιτών 16/6/2010-ωρα 19:00-πλατεία Ευαγγελίστριας Χαλεπα Χανιων στο 16/06/2010 στις 08:08

    Νέα συνάντηση για θέματα που αφορούν τη Χαλέπα οργανώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών και καλεί τους κατοίκους αύριο, Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, στο πάρκο απέναντι από το ΤΕΙ στην πλατεία Ευαγγελίστριας.

    • πορεια 15/6/2010-ωρα 18:00-δημαρχειο ρεθυμνου στο 15/06/2010 στις 18:43

    Σημερα εχει καλεστει πορεια απο τις αντιρατσιστικες κινησεις

    σημερα εχει καλεστει στο ρεθυμνο πορεια απο τις αντιρατσιστικες κινησεις της πολης λόγω των πρόσφατων γεγονότων με την σκουπα σε μεταναστες καθως και την αδικη φυλακιση των 20 ημερων του ρασιντ(απεργου πεινας που τελικα αφεθηκε ελευθερος)

    ΣΤΙΣ 6 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

    Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

    • ΗΡΑΚΛΕΙΟ: πορεία της 4/6 που είχε καλεστεί από την ΑΔΕΔΥ στο 05/06/2010 στις 07:54

    για την πορεία της 4/6 που είχε καλεστεί από την ΑΔΕΔΥ

    σχετικά λίγος κόσμος (300-400 άτομα), μπροστά ήταν κάποιοι παλαιστίνιοι με μια σημαία, αναμεμιγμένοι με ΚΟΕτζήδες. Από πίσω ένα μπλοκ εαακιτών και αναρχικών, με πανό της συμμαχίας σταματήστε τον πόλεμο.

    Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη
    δώστε όπλα στην Παλαιστίνη.

    • ΗΡΑΚΛΕΙΟ:Παγκρήτιο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στο 05/06/2010 στις 07:52

    Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ρεθύμνου καλεί τους εργαζόμενους του νομού (στο δημόσιο, στα Ν.Π.Δ.Δ., στους Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού) να συμμετάσχουν μαζικά στο παγκρήτιο συλλαλητήριο που πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου στο Ηράκλειο (στις 11:00 στην Πλατεία Ελευθερίας), για την υπεράσπιση του δημοσίου και κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης. Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής:

    «Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, του ΔΝΤ και της Ε.Ε. Αντιστεκόμαστε στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που θέλουν να καταργήσουν ιστορικές κατακτήσεις μας και μας οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Δεν ευθυνόμαστε εμείς για την κρίση αλλά οι πολιτικές που στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας των Τραπεζών και των επιχειρήσεων χορήγησαν και χορηγούν νέα προνόμια στους οικονομικά ισχυρούς και με τις φοροαπαλλαγές και τη φοροδιαφυγή, με τις ιδιωτικοποιήσεις και την απουσία κάθε παραγωγικού μοντέλου μείωσαν τα έσοδα του κράτους και αύξησαν τα ελλείμματα και το χρέος. Αρνούμαστε να αποδεχτούμε την κατά 35% μείωση των μισθών και των συντάξεών μας, τις απολύσεις, τα νέα φορολογικά βάρη, το πάγωμα των αυξήσεων, τις νέες ιδιωτικοποιήσεις, τις ανατροπές των εργασιακών μας σχέσεων, την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων. Θεωρούμε ότι τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθούνται είναι κοινωνικά άδικα αλλά και αναποτελεσματικά γιατί οδηγούν στην ανεργία, τη φτώχεια και την ύφεση. Απαιτούμε να ανακληθούν τα αντιλαϊκά μέτρα, να μην κατατεθεί το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή, να καταργηθεί η συμφωνία με το ΔΝΤ και την Ε.Ε». Για το συλλαλητήριο στο Ηράκλειο, θα διατεθεί λεωφορείο για όσους θέλουν να συμμετάσχουν, το οποίο θα ξεκινήσει στις 09:00 π.μ. από την «Μαρίνα Ρεθύμνου».

    • χανιά - συγκέντρωση πορεία 3/6 στο 03/06/2010 στις 00:41

    χανιά – συγκέντρωση πορεία 3/6

    συγκέντρωση-πορεία αύριο πέμπτη 3/6/10 στις 19.00 στην πλατεία αγοράς, ενάντια στη δολοφονική επίθεση του ισραηλινού κράτους στην αποστολή του free gaza.

    όλοι στους δρόμους, αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό

    • Γράμμα από τους Έλληνες αιχμαλώτους από τη φυλακή του Ισραήλ στο 02/06/2010 στις 18:37

    To υπό ελληνική σημαία φορτηγό πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος» με 22 Έλληνες επιβαίνοντες, που συμμετείχε στη διεθνή αποστολή Freedom Flotilla μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια δέχτηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 31/5 πειρατική επίθεση από πάνοπλους Ισραηλινούς κομάντο στα διεθνή ύδατα. Λίγη ώρα νωρίτερα το επιβατηγό πλοίο «Σφενδόνη», όπου επίσης επέβαιναν Έλληνες, όπως και τα υπόλοιπα 4 σκάφη της αποστολής είχαν δεχθεί παρόμοια βίαιη επίθεση. Έγινε χρήση πραγματικών πυρών, δολοφονήθηκαν άπλοι πολίτες. Οι Ισραηλινοί κομάντο με προτεταγμένα τα όπλα εφόρμησαν στα πλοία, χτύπησαν βάναυσα Έλληνες επιβαίνοντες ασκώντας σωματική βία και χρησιμοποιώντας όπλα ηλεκτροσοκ, τους έδεσαν με χειροπέδες, τους έσυραν με αγριότητα στο κατάστρωμα.

    Η βιαιότητα των Ισραηλινών συνεχίστηκε και στο λιμάνι του Ashdod που οδηγήθηκαν πλοία και επιβαίνοντες, όπου Έλληνες ξυλοκοπήθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα και 3 από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ή σε ξεχωριστούς χώρους κράτησης. Οι Έλληνες και Ελληνίδες που βρισκόμαστε παράνομα κρατούμενοι στις Ισραηλινές φυλακές αρνούμαστε να δεχτούμε να υπογράψουμε οποιαδήποτε δήλωση που μας ζητά το κράτος – πειρατής. Καταγγέλουμε απερίφραστα τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε η διεθνής αποστολή. Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να διακόψει κάθε διπλωματική σχέση με το Ισραήλ, το κράτος – πειρατή που καταργεί 5.000 χρόνια ελεύθερης ναυσιπλοϊας στη Μεσόγειο.

    Δηλώνουμε ότι όσο η Γάζα είναι αποκλεισμένη, όσο η Παλαιστίνη υπό κατοχή, όσο η διεθνής κοινότητα δεν τολμά να επιβάλλει στο Ισραήλ τη διεθνή νομιμότητα και τις διεθνείς αποφάσεις, εμείς θα συνεχίσουμε να ετοιμάζουμε νέες αποστολές και να πλέουμε προς τα νερά της Γάζας. Μέχρις ότου το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης που δημιούργησαν οι Ισραηλινοί στον 21ο αιώνα, να πάψει να υπάρχει.

    Τρίτη 1 Ιούνη 2010

    Φυλακές Μπερσεμπά, Ισραήλ

    υπογράφοντες

    Οι 20 της τηλεφωνικής λίστας

    Οι 6 γυναίκες

    Καρυπίδης Γιάννης

    Μπούκος Θόδωρος

    Γ.Κ

    • ενημερωση στο 02/06/2010 στις 18:02

    υποπτος θανατος

    δεν ειναι απαραιτητα κατι περιεργο αλλα…. Διανομέας φαγητού νεκρός στο κέντρο της Αθήνας

    Νεκρός βρέθηκε περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα στον Άγιο Παντελεήμονα ένας 30χρονος άνδρας, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας φαγητού.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία ο άτυχος άνδρας έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο στήθος.

    Το μηχανάκι του ήταν σταθμευμένο λίγα μέτρα παρακάτω, στην οδό Καλύμνου 44.

    Το πτώμα του 30χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

    Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.