→ Μάρτης::Μηνιαίο ανοικτό άρθρο αναγνωστών:: ελεύθερη ανάρτηση::.

Κάθε μήνα 1 αρθρο  χωρίς θεματική ενότητα θα παραμένει ανοικτό στο μπλόγκ και θα είναι ελεύθερο για τις αναρτήσεις των αναγνωστών ,έτσι θα μπορείτε να δημοσιευύετε πληροφορίες -ειδήσεις κ.α  ,πατώντας στην ενδειξη ” Leave a Comment “(αφήστε σχόλιο ).Το άρθρο θα κλείνει στο τέλος του μήνα και θα ανανέωνεται με το νέο του επόμενου μήνα.Σχετικά με την ελεύθερη ανάρτηση δείτε εδώ.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  στο candiaalternativa@gmail.com

4 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • χανι@ στο 26/03/2010 στις 09:40

    ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ROSA NERA ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!

    • αργοσχολος στο 24/03/2010 στις 20:45

    Μία ώρα μπροστά θα πρέπει να μετακινηθούν οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής28-3-2010 , καθώς τίθεται σε ισχύ η θερινή ώρα.

    Έτσι, στις 03.00 το πρωί της Κυριακής, οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή στις 04.00.

    αντε και καλο καλοκαιρι!

    • αναδημοσιευση στο 23/03/2010 στις 20:49

    Στην αποποινικοποίηση της κουκούλας αναμένεται να προχωρήσει το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, ενώ ενδέχεται να καταργηθούν και οι κάμερες παρακολούθησης στους δημόσιους χώρους.
    Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (22/3) ο αρμόδιος υπουργός Χάρης Καστανίδης, σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή τροπολογία, όπου δεν θα θεωρεί πια αδίκημα τη χρήση κουκούλας στις πορείες διαμαρτυρίας.

    Παράλληλα, αναμένεται να απαγορευτεί η λειτουργία των καμερών στους δημόσιους χώρους, αφού σύμφωνα με γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων οι κάμερες παραβιάζουν το προσωπικό απόρρητο. Μάλιστα, η Αρχή είχε καταθέσει στο υπουργείο και σχετική νομοθετική πρόταση.

    • καστρινος στο 23/03/2010 στις 20:23

    ομαδα Δ και στο Ηρακλειο συμφωνα με πληροφοριες σημερα πρωι στο ραδιο ο μπατσοδιευθυντης Ηρακλειου δηλωσε την συσταση ομαδας Δ το ερχομενο διαστημα στην πολη του Ηρακλειου

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.