Προκλητική στάση φασιστών της ΟΕΧ σε αντιφασίστες-αντιρατσιστές στην πόλη των Χανίων-Συνεχής ενημέρωση

Προκλητική στάση  φασιστών της ΟΕΧ σε αντιφασίστες-αντιρατσιστές στην πόλη των Χανίων ,σήμερα το απόγευμα και ενω μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων μοιραζαν κείμενα ,απέναντι τους ομάδα περίπου 15 φασιστών τους κοιταζε επίμονα και τους τραβούσε φωτογραφίες,έγινε επικοινωνία  και  συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος περίπου 30 άτομα ,απο φοιτητικούς συλλόγους,αντιεξουσιαστές,αντιφασίστες &  αντιρατσιστικές οργανώσεις ,όπου στην συνέχεια διαπληκτίστηκαν και η ομάδα των φασιστών αρχισε να υποχωρεί σε μιά καφετέρια ,ενώ ενας απ αυτούς  απειλούσε με μαχαίρι στην προσπάθεια του να διαφύγει.

Η πλατεία αγοράς και η γυρω περιοχή γέμισε από μπάτσους οι οποιοι προστάτευσαν και φυγάδευσαν  τους φασίστες ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν ταμπουρωμένοι στο μαγαζί.Δεν εχει χτυπηθει κανείς και  ολοι οι συντροφοι ειναι καλα, αρκέτος κόσμός αντιφασιστών-αντιρατσιστών-αντιεξουσιάστων περίπου 60 άτομα ,αυτή την ώρα(21:00) εχεί συγκέντρωθεί στην πλατεία αγοράς Χανίων.Οποιος μπορεί ας κατέβει…Κρεμάλα στους φασίστες !

Antifa-xania

Συνεχής ενημέρωση :

Τετάρτη 10/3/2010 : Σήμερα το πρωί ,πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση στις 10 πμ ,έξω απο τα δικαστήρια Χανίων όπου περνούσαν την αυτόφωρο διαδικασία οι χθεσινοί φασίστες συλληφθέντες μέλη της ΟΕΧ ,αρκετός κόσμος από αντιφασίστες-αντιρατσιστές-αντιεξουσιαστές είχε συγκεντρωθεί έξω απο τον χώρο των δικαστηρίων να διαμαρτυθεί ενάντια στον φασισμό & τις φασιστικές επιθέσεις ,τελικά  οι φασίστες αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την Παρασκευή που ορίστηκε η νέα εκδίκαση της υπόθεσης.

Σχετικά άρθρα :

1) Κυνήγι φασιστών χτές το βράδυ στα Χανιά 2)Νύχτα έντασης

7 σχόλια

1 ping

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • φασιστοφάγος στο 10/03/2010 στις 20:01

    ραντεβού την παρασκευή 12/3/2010 το πρωι στα δικαστήρια Χανίων οπου θα γινει η δικη των φασιστων ! εξω οι φασίστες απο την κρητη εξω απο ολο τον πλανήτη !

  1. Ηταν πραγματικα οτι καλυτερο θα μπορουσε να μας τυχει απο ολες τις πλευρες και οι οεχιτες σιγουρα καταλαβαν οτι δεν χρειαζεται να βγαλουν 2ο τευχος της αϊδιαστικης φυλλαδας τους αφου δεν θα τους αφησουμε να το μοιρασουν ουτε αυτο.. Ετσι ειναι, καποια στιγμη θα δουν και τις συνεπειες.

    • ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ στο 10/03/2010 στις 08:18

    Νεότερη ενημέρωση 7:29 π.μ.

    Σε 8 συλλήψεις μελών της άκρας δεξιάς προχώρησε η αστυνομία Χανίων γύρω στις 2 τα ξημερώματα, στην περιοχή της Δημοτικής Αγοράς και συγκεκριμένα στο μπαρ “υποβρύχιο” μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στην πόλη. Στο συγκεκριμένο μπαρ είχαν καταφύγει μέλη της Οργάνωσης Εθνικιστών Χανίων μετά από συμπλοκή με μέλη αριστερών οργανώσεων. Οι συλληφθέντες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και το πρωί αναμένεται να περάσουν αυτόφωρο ενώ και από την πλευρά των εθνικιστών έχουν υποβληθεί μηνύσεις για αναίτια επίθεση εις βάρος τους από τα μέλη των αριστερών οργανώσεων.

    ΑΠΟ : http://tvxs.gr/news/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%82-8-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82

    • μπουκλας στο 10/03/2010 στις 07:12

    μπράβο συντρόφια. Αργα ή γρηγορα οι φασίστες θα έκαναν το μοιραίο τους λαθος. Με συνέπεια και εγρήγορση θα τους αναγκάσετε να κάτσουν μια για πάντα στα χρυσά αυγά τους…
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ,
    ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΓΩΝΙΖΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,
    ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ-ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ!

    • tosio στο 10/03/2010 στις 02:36

    επισης κατα τις μια παρα, εσκασαν μυτη δυο εντελως ηληθιοι προκλητικοι φασιστες γνωστοι απο μαχαιρωματα σε μπαρ, και ηρθαν να ζητησουν τον λογο σε 100 ατομα. το επαιξαν τσαμπουκα αλλα κυνηγηθηκαν και απωθηθηκαν. ο ενας προσπαθησε να βγαλει σιδερογροθια και τον προσηγαγαν κατι ασφαλιτες μαζι με τον χοντροβλακα που ηταν μαζι. μολις ο κοσμος αποχωρησε, οι εγκλωβισμενοι φασιστες, μεταφερθηκαν στο μπατσομεγαρο με το κλασικο κυπαρισσι τερανο σε ομαδες των τριων.

    • @ στο 10/03/2010 στις 01:31

    ΠΡΙΝ 15 ΛΕΠΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΕΝΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ “ΕΚΟΒΕ” ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ.
    ΟΙ “ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ” ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΧΑΝΙΩΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ.Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ “ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ” ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
    ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
    ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΜΕΝΟ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ
    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1141481

    • χ@νια στο 09/03/2010 στις 23:07

    τωρα ωρα23:00 εχει μαζευτει πολυς κοσμος στην πλατεία αγορας,μπατσοι μαζι με εισαγγελεας προσπαθουν να φυγαδευσουν τους φασίστες που ειναι ακόμη ταμπουρωμένοι στο μαγαζι…να κατέβει κόσμος θα το ξενυχτησουμε!!!σκατα στους φασιστες

  1. […] Προκλητική στάση φασιστών της ΟΕΧ σε αντιφασίστες-αντ… Προκλητική στάση  φασιστών της ΟΕΧ σε […] […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.