Pέθυμνο : Νέα κατασταλτική επιχείρηση των μπάτσων για το ελεύθερο κάμπινγκ στη Λίμνη Πρέβελη

free-campingPέθυμνο 22/8/13 :   Συντονισμένη κατασταλτική επιχείρηση των μπάτσων για την απομάκρυνση κατασκηνωτών στην παραλία της Πρέβελης ,κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν 4 άτομα, ενώ υποβλήθηκαν μηνύσεις στους 11 από αυτούς και  σχηματίστηκε δικογραφία, για ελεύθερη κατασκήνωση .

Προηγούμενο σχετικό άρθρο : Κρήτη – Συνεχίζονται οι κατασταλτικές επιχειρήσεις των μπάτσων κατά των κατασκηνωτών που επιλέγουν το ελεύθερο κάμπινγκ για τις διακοπές τους πατήστε εδώ

1 σχόλιο

    • pangeos στο 30/08/2013 στις 12:52

    δεν υπάρχει “Λίμνη Πρέβελη” είναι η τουριστική ονομασία του τόπου. Ο Πρέβελης ηταν ένας πλούσιος που έδωσε λεφτά στους παπάδες για να ανακαινίσουν το μοναστήρι τους. Και εμείς αναπαράγουμε την ονοματολογία της κυρίαρχης τάξης (πλούσιοι χορηγοί, παπάδες, τουριστικοί πράκτορες).
    Και εγώ έχω κάνει κατασκήνωση στο φοινικόδασος του Κουρταλιώτη (Λίμνη), αλλά σταμάτησα να πηγαίνω όταν είδα ότι είχαν βάλει ηχεία και μουσική και ότι πούλαγαν χαϊμαλιά δίπλα στις φωλιές των πουλιών. Και η παράνομη καφετέρια, μπεκάκια για να ποτίζουν το γκαζόν (άντε και γκολφ με το καλό). Και παντού σκουπίδια.
    Αν όλοι οι νόμοι είναι λάθος, να αρχίσουμε τους βιασμούς γυναικών. Η κατασκήνωση εκεί δεν είναι κατ’ ανάγκη κακή, αλλά ή θα υπάρχει αυτοέλεγχος, ή θα καθαρίζουν οι μπάτσοι. Ας αποφασίσει ο χώρος τι πιστεύει για το δεύτερο μεγαλύτερο φοινικόδασος της Ευρώπης.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.