Ακούσατε ! Ακούσατε : Φόβοι για χτύπημα "τρομοκρατών" στο Ηράκλειο Κρήτης!

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα : “Τρομοκρατικό χτύπημα στο Ηράκλειο, φοβάται η ηγεσία της Αστυνομίας. Διαταγή που έφτασε πριν από λίγες ημέρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, καλεί τους διοικητές των Τμημάτων να προχωρήσουν σε μέτρα και ενημέρωση του προσωπικού για τα κτήρια που στεγάζονται εκτός Μεγάρου, αλλά και να είναι εντατικότερες οι περιπολίες σε κτήρια και υπηρεσίες της πόλης. Η διαταγή μάλιστα αναρτήθηκε και σε πίνακα ανακοινώσεων, προσβάσιμο στους πολίτες”.

.:: Το κράτος και τ΄αφεντικά είναι οι μόνοι τρομοκράτες ::.

Για ακόμη μία φορά και για δεύτερη φορά στο Ηράκλειο μετά τους ολυμπιακούς αγώνες το 2004 (όπου μιλούσαν μέχρι και για επίθεση της αλκάϊντα) ,άρχισαν τα παπαγαλάκια του κράτους να μιλούν για το θέμα περί τρομοκρατίας!Μετά τις μέγάλες πόλεις η ανάγκη του κράτους για έλεγχο (περισσότερα μέτρα καταστολής,δημιουργιά νέων τμημάτων,μπατσομεγάρων,αυξηση των νέων μπάτσων)μεταφέρεται και στην επαρχία .Ερχονται στο “φώς” τα “απόρρητα ” δημοσιεύματα μέσω του τύπου & των Μ.Μ.Ε που το μόνο που κάνουν είναι η νομομοποίηση της αυξάνουσας και επερχόμενης κρατικής καταστολής & βίας απέναντι στην κοινωνία πιπιλίζωντας την με την”καραμέλα περί τρομοκρατίας”μέσα σε ένα τεράστιο συκοφαντικό παραλήρημα (αυξάνωντας το ποσοστό πωλήσεων& τηλεθέασης),μέσω της λασπολογίας και της παραπληροφόρησης που αναπαράγουν καθημερινά (σε συνεργασία με τους μπάτσους και τους τοπικούς ή μη άρχοντες και κρατικούς-κομματικούς φορείς) τρομολαγνούν και φοβίζουν τους πολίτες και ανάπαράγουν την εικόνα του ίδιου του κράτους και τι πραγματικά επέρχεται σε κάθε ανθρωπο που θα βρεθει στο δρόμο ,που θα διαδηλώσει & θα αντισταθει ενάντια στην καταπίεση,την εκμετάλλευση,την καταστολή,την υποταγή & τον κοινωνικό έλεγχο,ενάντια σε αυτό το σύστημα που δολοφονεί 15χρόνους,μετανάστες,εργάτες ,φυλακίζει αγωνιστές,εξοντώνει ανθρώπους στις φυλακές κολαστήρια και καταδικάζει ολόκληρη την κοινωνία στον θάνατο την πείνα και την εξαθλίωση…Να οργανωθούμε συλλογικά για να τα ανατρέψουμε!

Αντίσταση – Αυτοόργάνωση -Αλληλεγγύη
για την όξυνση του κοινωνικού-ταξικού πολέμου

Candia Alternativa

Παρακάτω ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε :
Φόβος για τρομοκρατικό χτύπημα στο Ηράκλειο!
Εκτακτα μέτρα από την Αστυνομία, με απόρρητη διαταγή του Αρχηγείου

Με μία άκρως απόρρητη διαταγή του το Αρχηγείο της Αστυνομίας προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου καλεί διοικητές και προσωπικό τμημάτων να λάβουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας καθώς το Ηράκλειο είναι μεταξύ των πέντε πόλεων της χώρας για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα.
Η διαταγή σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε πριν από περίπου δέκα ημέρες. Υπογράφεται από ανώτατο αξιωματικό του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και ζητείται η δέουσα προσοχή καθώς το θέμα χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά σοβαρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες στη συγκεκριμένη διαταγή, η οποία μάλιστα είχε τοιχοκολληθεί και σε πίνακα ανακοινώσεων τμήματος του Ηρακλείου, ζητείται από τους διοικητές να προχωρήσουν σε αποψιλώσεις δέντρων από τους εξωτερικούς χώρους , να απομακρύνουν κάδους απορριμμάτων σε συνεργασία με το δήμο από τα κτήρια όπου στεγάζονται Αστυνομικά Τμήματα και υπηρεσίες.
Ζητείται επίσης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα κρίνει ο κάθε διοικητής Τμήματος που μπορεί να αποτελέσει «στόχο» τρομοκρατών και να ενημερωθεί άμεσα το αστυνομικό προσωπικό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διαταγή αφορά και στα υπόλοιπα Αστυνομικά Τμήματα της Κρήτης, για παν ενδεχόμενο.
Όμως εκτός από αστυνομικά τμήματα και υπηρεσίες οι αστυνομικοί καλούνται να είναι και προσεκτικότεροι κατά τις μετακινήσεις τους, καθώς επίσης και να εκτελούνται περισσότερες περιπολίες σε κτήρια και υπηρεσίες «στόχους» της πόλης.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το τελευταίο διάστημα, από τότε δηλαδή που έφτασε η συγκεκριμένη διαταγή, δημόσια κτήρια και υπηρεσίες αστυνομεύονται εντατικότερα, ενώ ελέγχονται και τα πιο απίθανα σημεία γύρω από αυτές.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως μία ενδεχόμενη επίθεση σε κάποιο τμήμα που βρίσκεται εκτός Μεγάρου είναι πολύ πιθανή, καθώς δεν λαμβάνονται μέτρα φύλαξης του χώρου τους
Επισήμως η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξη της διαταγής, ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η διαταγή όχι μόνο ήρθε προ δεκαημέρου, αλλά και κάποιοι χωρίς περίσκεψη πρόλαβαν να την αναρτήσουν σε πίνακα ανακοινώσεων, προσβάσιμο ακόμη και σε πολίτες.
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μόνοι που νιώθουν ασφαλείς είναι αστυνομικοί που υπηρετούν σε κτήρια «φρούρια» όπως είναι το Μέγαρο και το ΑΤ. Αερολιμένα. Οι υπόλοιποι αστυνομικοί κυρίως όσοι υπηρετούν στην ύπαιθρο, αισθάνονται ανασφάλεια και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί» μας είπε αξιωματικός της Αστυνομίας, ο οποίος τόνισε ότι είναι ίσως η πρώτη φορά που έχει σταλεί ανάλογο έγγραφο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου από το Αρχηγείο της Αστυνομίας.

Οι “γρίφοι” που καλείται να λύσει η Αντιτρομοκρατική

Σε πέντε κατευθύνσεις και δύο άξονες κινούνται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μετά το περιστατικό με το παγιδευμένο όχημα στην Κηφισιά, αλλά και τη νέα επίθεση της «Σέχτας Επαναστατών» στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, για την οποία εστάλη προκήρυξη στην εφημερίδα Τα Νέα.
Οι έρευνες των αξιωματικών της Αστυνομίας διεξάγονται υπό «διπλή πίεση». Το μεγαλύτερο άγχος είναι η πρόληψη μιας νέας επίθεσης από πλευράς του «Επαναστατικού Αγώνα», αλλά και η προσωπική αγωνία πολλών αξιωματικών εν όψει κρίσεων.
Σε κάθε περίπτωση, οι Αρχές καλούνται να λύσουν πέντε «γρίφους»:
• Ο πρώτος στόχος είναι να εντοπιστούν οι δράστες του περιστατικού με το όχημα στην Κηφισιά. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εκμεταλλευθούν το υλικό από τις κάμερες, ενώ κοινή είναι η πεποίθηση ότι πρόκειται για νέα πρόσωπα.
• Οι Αρχές αναζητούν και τον κατασκευαστή της βόμβας. Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για έναν ή δύο κατασκευαστές βομβών που χρησιμοποιούσε ο ΕΛΑ ή άλλη οργάνωση που δρούσε τη δεκαετία του 1990.
• Ένα ακόμα ζητούμενο είναι να βρεθεί πώς και γιατί επελέγη η τοποθέτηση χειροποίητης εκρηκτικής ύλης ANFO μέσα σε φιάλες προπανίου. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μικρές ποσότητες είχαν χρησιμοποιηθεί και σε χτυπήματα οργανώσεων-δημιουργήματα της 17Ν τη δεκαετία του 1980.
• Η τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει τα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα» και ο τρόπος που ενεργούν.
• Ο «εγκέφαλος» των επιθέσεων. Οι αξιωματικοί ήδη «ξεσκονίζουν» φακέλους προηγούμενων επιθέσεων των δεκαετιών του 1980 και 1990, ειδικά τις περιπτώσεις όπου υπήρχε μπαράζ. Σχετικά με τη «Σέχτα Επαναστατών» οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για «παράρτημα» του «Επαναστατικού Αγώνα», για αυτό και οι δύο οργανώσεις χτυπούν με μικρή διαφορά. Η Αντιτρομοκρατική παρατηρεί επίσης ότι από την ώρα που εμφανίστηκε η «Σέχτα», φαίνεται να σιώπησε η οργάνωση «Ένοπλη Επαναστατική Δράση – ΕΝΕΔΡΑ», η οποία είχε πραγματοποιήσει σειρά επιθέσεων το 2007 και 2008.
Παράλληλα οι Αρχές προβληματίζονται και από τον μεγάλο αριθμό επιθέσεων εναντίον δικαστικών, δικηγόρων, πολιτικών, υποκαταστημάτων τραπεζών κλπ.

(πηγή :http://www.patris.gr/articles/151824?PHPSESSID=22976a517c3d983d54261ddf370011f6)

4 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • Anonymous στο 24/02/2009 στις 02:01

    σωστη η εκτιμηση σου καντια και συμφωνω,οτιδηποτε ειναι εχθρος της ελευθεριας και φερεφωνο αυτου δεν θα πρεπει να μεινει ετσι και να συνεχιζει να παραπληροφορει και να λασπολογει με κατασκευασμένα αρθρα,καιρος ειναι σε αυτους να πάρουν αυτο που τους αξίζει…συλλογική οργάνωση για την ανατροπη!!!!

    • Anonymous στο 24/02/2009 στις 01:57

    σωστα τα λέτε θα πρεπει να τους κοπει ο αερας που τρομοκρατουν τον κόσμο με ψευτικα και κατασκευασμενα αρθρα απο τους μπατσους ή οχι το αποτελεσμα ειναι το ιδιο!μετα την αποδραση με ελικοπτερο ….μου φαινεται θα δούμε και αλλα!!!

    • Anonymous στο 24/02/2009 στις 01:53

    βλακείες τι άλλο θα κάνουν οι δημοσιαογραφοι για ναπουλήσουν οταν δεν εχουν ειδήσεις,η διαφορα ειναι οτι καποιοι τα πιστέυουν και σε αυτο πρεπει να σταθουμε οτι αναπαραγουνκλιμα τρομολαγνειας και τρομουστεριας στην κοινωνία κατι που βολευει αρκετους

    • xamogelo στο 24/02/2009 στις 01:45

    βλακείες!!!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.