Ρέθυμνο : Αφίσα για τους συντρόφους Μιχαηλίδη, Αθανασοπούλου, Βαλαβάνη & παρέμβαση στους δρόμους της πόλης

Παρέμβαση στους δρόμους για Μιχαηλίδη, Αθανασοπούλου, Βαλαβάνη

Ρέθυμνο: Στις 5/2 το βράδυ μια ομάδα συντρόφων/συντροφισσών αποφασίσαμε να προβούμε σε δράσεις αλληλεγγύης με τους αιχμάλωτους Μιχαηλίδη, Αθανασοπούλου και Βαλαβάνη. Συκώθηκε πανό στην πλατεία Μικρασιατών, οι δρόμοι γέμισαν αφίσες και οι τοίχοι από συνθήματα.

 

 

 

 

πηγή:https://athens.indymedia.org/post/1602914/

 

 

 


 

 

Αφίσα για τους συντρόφους Μιχαηλίδη, Αθανασοπούλου, Βαλαβάνη

Στις 28/1 τα καθίκια της αντιτρομοκρατικής παγιδεύουν τους συντρόφους Μιχαηλίδη, Αθανασοπούλου και Βαλαβάνη στην περιοχή της αγίας παρασκευής. Οι σύντροφοι Μιχαηλίδης και Αθανασοπούλου καταζητούνταν για την επιλογή τους να αρνηθούν τις ποινές που τους επέβαλε η καταστολή τιμωρητικά για την αναρχική τους δράση. Το κρατικό παραλήρημα ξεδιπλώνεται πάλι… Σε άψογη συνεργασία, κράτος και ρουφιάνοι στοχοποιούν και καταστέλουν εκδικητικά οποιαδήποτε ενέργεια επιτίθεται στην κυρίαρχη αφήγηση.

Ενάντια στις συστηματικές παρακολουθήσεις, τις απαγωγές και τους βασανισμούς που χρησιμοποιεί η δημοκρατία για να εδραιώσει την κυριαρχία της στεκόμαστε δίπλα στους αρνητές της κανονικότητας με οξυμένη συνείδηση και τη συνένοχη φύση των δράσεών μας. Για κάθε σύντροφο/συντρόφισσα στη φυλακή θα απαντήσουμε με λύσσα.

Α

πηγή:https://athens.indymedia.org/post/1602901/