Ηράκλειο: Παρέμβαση με σπρει στο κέντρο της πολής για συντρόφους Αθανασοπούλου, Βαλαβάνη και Μιχαηλίδη

Το βράδυ 31/01 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με σπρέι στο κέντρο του Ηρακλείου ως ένδειξη αλληλεγγύης στους συντρόφους Αθανασοπούλου, Βαλαβάνη και Μιχαηλίδη που συνελήφθησαν στις 28/01/20.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

 

 

 

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1602868/

.:: Σχετικά άρθρα :

-Συνέχεια ενημερώσεων για τους συντρόφους Μιχαηλίδη, Αθανασοπούλου και Βαλαβάνη

Μετά την απόφαση για προφυλάκιση των 3 συντρόφων τη Παρασκευή 31/01, σήμερα ενημερώθηκαν για τις φυλακές στις οποίες έχουν χρεωθεί.

Ο σύντροφος Γ. Μιχαηλίδης στο Μαλανδρίνο, ενώ οι συντρόφισσες Κ. Αθανασοπούλου και Δ. Βαλαβάνη στη Θήβα και τον Κορυδαλλό αντίστοιχα. Αναμένεται να μεταχθούν εντός της ημέρας.

ΚΑΝΕΝΑΣ/ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΟΣ/Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1602863/

-Ενημέρωση και νέο κάλεσμα αλληλεγγύης στους 3 συντρόφους 31/1 στις 10:30 στην Ευελπίδων

Την Τετάρτη 28/1 συνελλήφθησαν οι αναρχικοί καταζητούμενοι Γ. Μιχαηλίδης και Κ. Αθανασοπούλου μαζί με την συντρόφισσα Δ. Βαλαβάνη, μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην  Αγ. Παρασκευή.

Οι σύντροφοι αρχικά μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΑ, ενώ η συντρόφισσα Δ. Βαλαβάνη χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο μετά την βίαη απόσπαση του DNA της ενώ εκείνη αντιστεκόταν.

Σήμερα Πέμπτη 29/1 ο σύντροφος και οι συντρόφισσες πέρασαν από εισαγγελέα και ανακριτή από τον οποίο πήραν 24ωρη προθεσμία.

Καλούμε συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο Παρασκευή 31/1 στο κτήριο 9 στην Ευελπίδων και ώρα 10:30, στηρίζοντας όσους με πείσμα και αγωνιστικότητα υπερασπίζονται τις αναρχικές πρακτικές και αξίες.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

πηγή:https://athens.indymedia.org/post/1602805/