Ρέθυμνο : Ενημέρωση από την συγκέντρωση και τις παρέμβασεις (στη πόλη ,δικαστήρια,ρ/φ σταθμούς) σε αλληλεγγύη με τον Ν.Γιαγτζόγλου 2/3

Ενημέρωση από την παρέμβαση σε πόλη και δικαστήρια του ρεθύμνου σε αλληλεγγύη με τον Ν.Γιαγτζόγλου

Στις 11.30,σήμερα Παρασκευή2/3 ,πραγματοποιήθηκε συγκέντρωη αλληλεγγύης στο δημαρχείο ρεθύμνου από 20 περίπου άτομα, ενόψει της συνεδρίασης της ΚΕΜ για τη μεταγωγή του Ντίνου Γιαγτζόγλου. Έγιναν μοιραστικές κείμενων που ενημέρωναν σχετικά με την υπόθεση, καθώς και το κείμενο του ίδιου του Γιαγτζόγλου. Έπειτα το σύνολο των ατόμων της συγκέντρωσης ακολούθησε μια πορεία μέσα στη παλιά πόλη ρεθύμνου με τρικάκια,κείμενα και συνθήματα, η οποία κατέληξε στα δικαστήρια όπου επίσης πετάχτηκαν τρικάκια και φωνάχτηκαν συνθήματα εντός του κτιρίου αλλά και γράφτηκαν συνθήματα.

ακολουθούν φωτογραφίες έξω από τα δικαστήρια

α/α
Ρέθυμνο 2018

Πηγή :https://athens.indymedia.org/post/1584741/


Παρέμβαση σε ρ/φ σταθμούς (2/3)

Ρέθυμνο 2/3/18 – 10:21 πμ  : Πριν λίγο έγινε παρέμβαση σε 2 ραδιοφωνικούς σταθμούς στο Ρέθυμνο εν’όψει της συνεδρίασης της ΚΕΜ για τη μεταγωγή του Ντίνου Γιαγτζόγλου. Διαβάστηκαν κείμενο της πρωτοβουλίας καθώς κ το κείμενο του Ντ.Γιατζόγλου (24/2).Συγκέντρωση στις 11:30 στο δημαρχείο ρεθύμνου εν’όψει της συνεδρίασης της ΚΕΜ για τη μεταγωγή του Ντίνου Γιαγτζόγλου.

Πρωτοβουλια Αλληλεγγύης στο Ντ. Γιαγτζόγλου στο Ρέθυμνο

Πηγή :https://athens.indymedia.org/post/1584703/