46 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • Λασίθι : Κάλεσμα για τη συγκρότηση μιας «Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα» Ιεράπετρας στο 15/11/2011 στις 18:12

    Κάλεσμα στη συνάντηση της Τέταρτης 16 Νοεμβρίου, για τη συγκρότηση μιας «Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα», απευθύνουν σωματεία, σύλλογοι, και φορείς της Ιεράπετρας.

    Το κυβερνητικό σχήμα που δημιουργήθηκε με τη σύμπραξη ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ, ανεξάρτητα απ’ τον επικεφαλή, τη σύνθεση και τη διάρκεια ζωης του, ένα στόχο έχει:

    • Να πάρει τα πιο βάρβαρα μέτρα που έχουμε δει ως τώρα

    • Να γυρίσει το βιοτικό επίπεδο μας στη δεκαετία του ’50

    • Με την τρομοκρατία, το φόβο, την καταστολή, την προπαγάνδα να βάλει τη λαϊκή οικογένεια στη γωνία

    • Να μας υποτάξουν. Να αποδεχτούμε την κρίση τους, σαν κρίση μας

    • Να παρουσιάσουν τα μέτρα για τη διάσωση των μονοπωλίων, σαν μέτρα διάσωσης της πατρίδας

    Λένε ψέματα. Το όργιο της προπαγάνδας τους δεν θα περάσει

    Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσουμε τους αγώνες μας, να αρνηθουμε να πληρώσουμε τα χαράτσια, να εμποδίσουμε τα μέτρα που θέλουν να μας αφανίσουν.

    Το Σωματείο Μετάλλου Λασιθίου, Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ιεράπετρας, η Επιτροπή Αγώνα Επαγγελματο-Βιοτεχνων – Εμπόρων, η Ομάδα Γυναικών Ιεράπετρας και το Παράρτημα Εθνικής Αντίστασης Ιεράπετρας σας καλούν την Τέταρτη 16 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 18:00, στην αίθουσα «ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ», στην παλιά δημοτική αγορά, στη συνάντηση Σωματείων, Συλλόγων και Φορέων της Ιεράπετρας με θέμα: «Συγκρότηση Λαϊκής Επιτροπής, για την οργάνωση της πάλης μας»

    Σωματείο Μετάλλου Λασιθίου

    Σύλλογος Συνταξιούχων Ιεράπετρας

    Επιτροπή Αγώνα Επεγγελματο-Βιοτεχνών – Εμπόρων

    Ομάδα Γυναικών Ιεράπετρας

    Παράρτημα Εθνικής Αντίστασης Ιεράπετρας

    http://radiolasithi.gr/lasithi/anakoinoseis/item/3108-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD,-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%C2%AB%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82%C2%BB

    • Λασίθι : Φορείς Λασιθίου προς δημάρχους: «Αναλάβετε άμεσα πρωτοβουλίες ενάντια στα χαράτσια!» στο 15/11/2011 στις 18:11

    Να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες ενάντια στα «χαράτσια», ζητούν με κοινή του επιστολή από τους δημάρχους του νομού το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και η ΕΛΜΕ Λασιθίου, όπως πολλοί δήμοι στην υπόλοιπη Ελλάδα ήδη κάνουν.

    Κύριοι Δήμαρχοι

    Γνωρίζετε ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολη η οικονομική κατάσταση αρκετών συμπολιτών μας, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται μπροστά σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο.

    Ειδικά το χαράτσι για τη ΔΕΗ, είναι άδικο μέτρο πέρα για πέρα, αφού επιβάλλεται επί δικαίων και αδίκων, είναι δυσβάστακτο σε περίοδο έντονης οικονομικής δυσπραγίας και αφαίμαξης των πολιτών, καθώς και ηθικά και κοινωνικά ανάλγητο, με την επίσημη ανεργία να ανέρχεται σε 18,5% το μήνα Αύγουστο!

    Θεωρούμε απαράδεκτο να κοπεί το ρεύμα σε χαμηλοσυνταξιούχους, άνεργους, πολύτεκνους και γενικά δημότες που δοκιμάζονται με τον χειρότερο τρόπο από την κρίση αυτή.

    Ασφαλώς θα έχετε πληροφορηθεί για την κίνηση ορισμένου αριθμού Δήμων (Νέας Ιωνίας Αττικής, Ελληνικού Αργυρούπολης, Σαρωνικού, Περιστερίου, Ιλίου, Κορυδαλλού, Λάρισας, Αμαρουσίου κ.ά.) και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν για λογαριασμό των δημοτών τους ενάντια στο χαράτσι που επιβλήθηκε από το κράτος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

    Επειδή εντός της εβδομάδας θα συζητηθεί το θέμα στην ΚΕΔΕ αλλά και επειδή εντός ολίγων ημερών, στις 2 Δεκεμβρίου 2011 συζητείται ενώπιον του ΣτΕ προσφυγή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κατά της παράνομης επιβολής του ως άνω τέλους κατά των ακινήτων και επειδή θεωρούμε απαράδεκτο να φθάσουμε σε πιθανότητα διακοπής στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που θα πλήξει ζωτικές βιοτικές ανάγκες σε συνδημότες μας που αδυνατούν να το πληρώσουν, προτείνουμε:

    1. Να εκφράσουν το Δημοτικά Συμβούλια τη συμπαράστασή τους στους δημότες των Δήμων του Νομού μας που πλήττονται από το άδικο χαράτσι, μέσω της είσπραξης των λογαριασμών της ΔΕΗ.

    2.Να σταθούν αλληλέγγυα στο πλευρό τους καθώς και σε κάθε τους κινητοποίηση.

    3.Να υπάρξει νομική αρωγή (νομικές συμβουλές, διαδικασίες και υποδείγματα) σε όσους συμπολίτες μας αδυνατούν να προχωρήσουν στην πληρωμή του ειδικού τέλους.

    Κανένας δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος σ’ αυτή την προσπάθεια για συμπαράσταση στους συμπολίτες μας που κινδυνεύουν να τους κόψουν το ρεύμα. Οι Δήμοι του Νομού μας, πρέπει να ανταποκριθούν και να συμπαρασταθούν στους πληττόμενους συμπολίτες μας.

    Σας καλούμε να συνταχθείτε με τις πρωτοβουλίες πολιτών, συλλόγων, φορέων και συνδικάτων του Νομού μας, ενάντια στα «χαράτσια» και να αναλάβετε άμεσα πρωτοβουλίες για τους συμπολίτες μας, που σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές για την κοινωνία μας αδυνατούν να πληρώσουν το τέλος ακινήτων.

    http://radiolasithi.gr/lasithi/epikairotita/item/3105-%C2%AB%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B8%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-%C2%BB

    • Λασίθι :Ανοιχτή Επιστολή προς τον Δήμo Ιεράπετρας απο τους πολίτες εν δράσει σχετικά με την αντίσταση στο χαράτσι μέσω των λογαριασμών της στο 15/11/2011 στις 18:04

    Ανοιχτή Επιστολή προς τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Σήφη Αναστασάκη

    Κύριε Δήμαρχε,

    Σ’ όλη τη χώρα διαμορφώνεται ένα δίκτυο Δήμων που στηρίζει έμπρακτα την αντίσταση στο χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

    Στην κατεύθυνση αυτοί έχουν δραστηριοποιηθεί ήδη οι Δήμοι Νέας Ιωνίας, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Περιστερίου και Φιλοθέης ενώ ο κατάλογος συνεχώς διευρύνεται.

    Ενδεικτικά αναφέρουμε πρωτοβουλίες που πήραν άλλοι Δήμοι: Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου αποφάσισε κατά πλειοψηφία να σταθεί δίπλα στους συμπολίτες του απέναντι στα χαράτσι μέσω ΔΕΗ, σε συνεργασία και με το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, προσφέροντας νομική προστασία σε όσους Χαϊδαριώτες πολίτες δεν καταβάλλουν το τέλος των ακινήτων.

    Ο Δήμος Νίκαιας – Ρέντη διοργανώνει την προσεχή Δευτέρα στο Δημαρχείο σχετική συζήτηση- ενημέρωση σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά, ενώ ήδη στο ισόγειο του Δημαρχείου παρέχονται πληροφορίες για τη μη πληρωμή του χαρατσιού μέσω ΔΕΗ και συλλέγονται δικαιολογητικά για μαζική προσφυγή στα δικαστήρια.

    Ο Δήμαρχος Σαρωνικού με ανακοίνωσή του καλεί τους δημότες του να μην πληρώσουν το χαράτσι, ενώ με επιστολή του στη ΔΕΗ καλεί να μην κόβει το ρεύμα για το λόγο αυτό.

    Ο Δήμαρχος Βύρωνα, σε συνεργασία με το Δήμαρχο Περιστερίου αποφάσισε να προχωρήσει και αυτός σε κατάθεση εξωδίκων και υπομνημάτων στον Εισαγγελέα, τονίζοντας την αδικία της διακοπής του ρεύματος σε αυτούς που πραγματικά αδυνατούν να το πληρώσουν αλλά και την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου μέτρου.

    Πέρα από τους Δήμους της Αττικής δίχτυ προστασίας στους δημότες τους απλώνουν και οι Δήμοι της Περιφέρειας. Μέχρι στιγμής πρωτοβουλίες έχουν αναλάβει οι Δήμοι Αλεξανδρούπολης, Πάτρας, Μεσολλογίου, Θέρμης, Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κατέθεσε εξώδικη διαμαρτυρία προς τη ΔΕΗ για το ειδικό τέλος ακινήτων, όπου σημειώνει ότι η ΔΕΗ δεν νομιμοποιείται να το εισπράττει, πολύ περισσότερο να προβεί σε διακοπή ρεύματος σε όσους δεν το πληρώνουν. Καλεί τη ΔΕΗ να δεχθεί μόνο το αντίτιμο του κανονικού λογαριασμού και δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός με κάθε τρόπο στους συνδημότες που προσφεύγουν σε ποινικά, αστικά και διοικητικά δικαστήρια εναντίον της ΔΕΗ. Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμπελοκήπων -Μενεμένης ζητά την κατάργηση του ειδικού τέλους και τη μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ. Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας μετά από αίτημα πολιτών κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση ενάντια στα χαράτσια, οργανώνοντας παράλληλα τη νομική και πρακτική στήριξη των δημοτών.

    Στην Κρήτη, ήδη δρομολογούνται αντίστοιχες αποφάσεις από Δημοτικά Συμβούλια. Ο Δήμος Ηρακλείου, μετά από σχετικό αίτημα κινήσεων πολιτών και του Εργατικού Κέντρου, αποφάσισε να στηρίξει όσους δεν πληρώσουν το Ειδικό Τέλος και έχει ορίσει υπεύθυνο αντιδήμαρχο για το θέμα.

    Το Συμβούλιο της Επικρατείας θα αποφασίσει για τη νομιμότητα της είσπραξης του τέλους ακινήτων μέσω ΔΕΗ και με την απειλή της διακοπής του ρεύματος στις 2/12/2011, μετά από προσφυγή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ αναμένεται υπό την πίεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης νομοθετική ρύθμιση.

    Ζητάμε σαν ο τέταρτος μεγαλύτερος Δήμος της Κρήτης να υψώσουμε επιτέλους το ανάστημά μας και να προστατέψουμε τους συνδημότες μας, που δοκιμάζονται σε κάθε επίπεδο. Στην πλειονότητά τους αδυνατούν να πληρώσουν, αλλά ακόμα κι αν εμπίπτουν σε ειδική κατηγορία ανέργων, πολυτέκνων και δικαιούνται να πληρώσουν λιγότερα, καλούνται να πληρώσουν όλο το ποσό και να περιμένουν να τους το επιστρέψουν!

    Έχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των συνδημοτών μας. Δεν μπορούμε να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά τη στιγμή που δέχονται τέτοια βάρβαρη επίθεση. Σας καλούμε λοιπόν να αναλάβετε άμεσα και υπεύθυνα την πρωτοβουλία ενημέρωσης των συνδημοτών μας για τη δυνατότητα μη πληρωμής του ειδικού τέλους μέσω ΔΕΗ και να καλέσετε το Δημοτικό συμβούλιο να συνεδριάσει εκτάκτως ώστε να καταλήξουμε σε συγκεκριμένες δράσεις διαμαρτυρίας, νομικής κάλυψης των συνδημοτών μας, παροχής πρακτικών λύσεων και ουσιαστικής αλληλεγγύης στο λαό της Ιεράπετρας και του Μακρύ Γιαλού.

    Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι, σαν δημοτική παράταξη, θα στηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία από πολίτες ή φορείς της περιοχής μας γι’αυτό το θέμα.

    Η επιτροπή τύπου
    http://politesiermg.wordpress.com | politesiermg@gmail.com

    • Λασίθι :σχετικά με την οικολογική ομάδα Σητείας στο 15/11/2011 στις 17:39

    Η οικολογική ομάδα Σητείας, που την ανακοίνωσή της για συνέλευση προβάλετε, είναι εκείνη που για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήττων (βλέπε σύριζα) και έλλειψη ηθικής (ψηφοθηρία) δεν αντιστάθηκε στην κατασκευή του εργοστασίου της ΔΕΗ στον αθερινόλακκο και στιγμές κρίσιμες οπισθοχώρησε δείχνοντας την ανυπαρξία της αλληλεγγύης της στο θέμα αυτό το περιβαλλοντικό-οικολογικό που κατά τα άλλα τόσο την ενδειαφέρει. Αφήνοντας έτσι εκτεθειμένο στη βορρά των καπιταλιστικών τακτικών τον «μοναδικό τόπο που ζούμε»… Ο ρεφορμιστικός- αριστερίστικος τρόπος αντίδρασής τους απέδειξε ότι δεν ήθελαν να προκαλέσουν εντάσεις. Λείτουργησαν σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης του κόσμου ώστε να περάσουν τα σχέδια των επενδυτών αλλά και για να έχουν καλλυμένες τις ορέξεις των ψηφοφόρων του στους οποίους χρωστάνε μετριοπαθείς δράσεις.

    Για λόγους λοιπόν πολιτικής ιδιοτέλειας και τώρα ξεκινούν την καταστροφική δράση τους.
    Στο ζήτημα έχει αναφερθεί παλαιότερα και η συλλογικότητα sitiavendetta.blogspot.com

    http://sure-realism.blogspot.com/
    surerealism@gmail.com

    • Χανιά : Ανοιχτή συνέλευση της γειτονιάς της Νέας Χώρας στο 15/11/2011 στις 17:07

    Ανοιχτή συνέλευση της γειτονιάς της Νέας Χώρας θα πραγματοποιηθεί σήμερα,15/11/11 στις 7.30 μ.μ., στο Ενοριακό Κέντρο «Κωνσταντινουπολειάδα» του Ι.Ν. Αγίων Κωσταντίνου και Ελένης. Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα θέματα της συνέλευσης είναι:
    1) Κρίση – αλληλεγγύη – δράσεις στη γειτονιά μας.
    2) Χαράτσια μέσω της ΔΕΗ – άρνηση πληρωμής – οργάνωση συντονισμός με άλλες γειτονιές.
    3) Προβλήματα της γειτονιάς που εκκρεμεί η λύση τους – ενημέρωση.
    http://www.haniotika-nea.gr/82703-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%20%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%82%20.html

    • Hράκλειο : αδυναμία να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στο 14/11/2011 στις 11:41

    Όταν καθημερινά στο Ηράκλειο γίνονται 40 έως και 70 διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών, τότε μπορεί να αντιληφθεί κάποιος τι θα επακολουθήσει χειμωνιάτικα, μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, με το λεγόμενο «χαράτσι».

    Στελέχη της ΔΕΗ στο Ηράκλειο υπογραμμίζουν ότι η κατάσταση είναι δραματική και εκφράζουν φόβους ακόμα και για το ενδεχόμενο κοινωνικής αναταραχής. Εκατοντάδες νοικοκυριά, γέροντες με προβλήματα υγείας, πολύτεκνες οικογένειες με μικρά παιδιά, άνεργοι, εν έτει 2011, ζουν χωρίς ηλεκτρικό επειδή δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν το λογαριασμό.

    Οι συνθήκες διαβίωσης τους είναι απάνθρωπες και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη οργή στην κοινωνία.

    Δεν είναι λίγα τα περιστατικά σοβαρών επεισοδίων που έχουν σημειωθεί σε βάρος ιδιωτικών συνεργείων που συνάπτουν συμβάσεις με τη ΔΕΗ. Οι προπηλακισμοί, ακόμα και οι βιαιοπραγίες σε βάρος συνεργείων είναι καθημερινό φαινόμενο. Σε αρκετές περιπτώσεις, κυρίως σε χωριά, έχουν ακόμα και καταδιωχθεί από κατοίκους.

    Σε άλλες πάλι περιπτώσεις ακούν τα … σχολιανά τους αφού εμφανίζονται σαν φάντης μπαστούνι και επιμένουν να κόψουν το ρεύμα χωρίς να έχουν ελέγξει το όνομα του καταναλωτή με αποτέλεσμα να γίνονται και λάθη. Συνδικαλιστές της ΔΕΗ ανησυχούν ότι τα φαινόμενα αυτά θα ενταθούν το προσεχές διάστημα.

    «Τα μεγάλα δράματα είναι μπροστά μας. Μόλις λήξει η 40ημερη προθεσμία για την καταβολή του έκτακτου τέλους και κληθούμε να διακόψουμε το ρεύμα, τότε φοβόμαστε ότι θα βρεθούμε μπροστά σε πρωτοφανείς αντιδράσεις οργής με απρόβλεπτες συνέπειες», σχολιάζουν.

    http://www.patris.gr/frontpage

    • ESM ή Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας: Το μεγάλο κόλπο στο 13/11/2011 στις 18:35

    το βιντεο εδω: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n6jeIwFld3Q

    από την περιγραφή του βίντεο στο youtube: Η επιμονή διάσωσης του Ευρώ και η πάση θυσία να προλάβουν να οργανώσουν το μόνιμο μηχανισμό στήριξης (ESM) για τη “σωτηρία” των ευρωπαϊκών λαών, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τεράστιο κόλπο λεηλασίας που στήνεται στις πλάτες όλων μας! Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ή Ευρωπαϊκός ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ;

    Τις τελευταίες μέρες και μετά την άρνηση του ελληνικού λαού στη νέα σύμβαση, ζούμε ένα θέατρο παραλόγου! Ένα θέατρο που ίσως δεν έχει προηγούμενο με κατάλυση κάθε συνταγματικής νομιμότητας και κάθε λαϊκής βούλησης…

    Η αγωνία τους ότι ο Ελληνικός λαός, που σημειωτέον αποτελεί και το πειραματόζωο όπως οι ίδιοι έχουν ομολογήσει, μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια και να οδηγήσει και σε κατάρρευση του ευρώ… ήταν αυτό που πυροδότησε όλα αυτά με έναν και μόνο σκοπό: Να επιβάλουν πάση θυσία τη νέα δανειακή σύμβαση που θα οδηγήσει στην εκχώρηση της χώρας στους ξένους μέσω της ύπατης αρμοστείας αλλά και να κρατήσει οπωσδήποτε την Ελλάδα μέσα στο ευρώ ώστε να προλάβουν να ολοκληρώσουν το κόλπο που έχουν στήσει για “την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση”…

    Ολοκλήρωση ή ολοκληρωτισμός…;

    Ακούμε συνέχεια να μας λένε ότι η Ευρώπη πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα…

    Μας λένε ότι πρέπει να φτιαχτεί ένα ανεξέλεγκτο υπερυπουργείο οικονομικών στις Βρυξέλλες και από εκεί να μας επιβάλλεται η οικονομική πολιτική…

    Οι Γερμανοί μας λένε ότι “χρειάζεται αλλαγή των συνθηκών της ΕΕ”…

    Μας λένε ότι οι ανυπάκουοι της ευρωζώνης πρέπει να τιμωρούνται από τα σύγχρονα SS του 4ου Ράιχ…

    Μας λένε ότι χωρίς ευρώ θα καταστραφούμε…

    Μας λένε ότι στήνουν έναν μόνιμο μηχανισμό στήριξης για να μην καταστραφεί το “όνειρο” της ΕΕ και του ευρώ…

    Ακόμη και ο “αντιμνημονιακός” Αντωνάκης αναγκάστηκε να πετάξει τη μάσκα και να τρέξει να στριμωχτεί στο κάδρο με τους μνημονιακούς δωσίλογους και προδότες μπρος στον κίνδυνο! Από “πατριωτικό καθήκον” φυσικά…

    Ξαφνικά η νέα σύμβαση έγινε “αναπόφευκτη” και “σωτήρια”! Να σημειώσω ότι πέρα από ένα πλαίσιο συμφωνίας δεν υπάρχει η σύμβαση ακόμη αλλά όλοι, χωρίς να την έχουν διαβάσει, δήλωσαν πρόθυμοι να την υπογράψουν!

    Ξαφνικά ο “αντιμνημονιακός” Αντωνάκης δήλωσε ότι ουδέποτε είχε καμία αντίρρηση ούτε με την πρώτη σύμβαση!!!

    Και για τη “σωτηρία” μας πρέπει να καταλυθεί το σύνταγμα και να μας επιβάλουν πραξικοπηματικά μία κυβέρνηση που θα προχωρήσει το σχέδιο (λες και μας ενοχλούσε η φάτσα!) και ότι οι εκλογές είναι “καταστροφικές” άσε που ως “ανώριμος” λαός μπορεί και να μην αποφασίσουμε το σωστό! Το “σωστό” είναι φυσικά το δικό τους σωστό!!!

    Όλοι σπεύδουν να μας “σώσουν” αν και οι ευρωπαίοι το δηλώνουν μέσες-άκρες ότι χεσμένους μας έχουν και πρέπει να θυσιαστούμε για να σωθεί το ευρώ… Και παράλληλα να γίνουμε και παράδειγμα προς αποφυγή για όλα τα “κακά” παιδιά της Ευρώπης που δε θα υποτάσσονται στη μπότα του 4ου Ράιχ και σε όσους βρίσκονται πίσω του…!

    Εδώ και πολύ καιρό γράφω ότι το ευρώ ήταν μία καλοστημένη κομπίνα ώστε ο έλεγχος της οικονομίας όλων των ευρωπαϊκών κρατών να περάσει στις Βρυξέλλες… Πίσω από τις Βρυξέλλες πρέπει να δούμε μία ολιγαρχία που διοικεί και επιβάλλεται στους ευρωπαϊκούς λαούς είτε κρυφά είτε φανερά… Και για άλλη μία φορά στη ιστορία, βλέπουμε τη Γερμανία ως κύριο εκφραστή του ευρωπαϊκού ολοκληρωτισμού! Υποθέτω ότι κάποιο ρόλο παίζει και η ιδιοσυγκρασία αυτού του λαού… Σιγά – σιγά όλο και περισσότερες πληροφορίες βοηθάνε να ενώσουμε το παζλ και να συνειδητοποιήσουμε γιατί στήθηκε η ΕΕ (ΕΟΚ αρχικά) αλλά και τι υπηρετούσε το ευρώ στο οποίο παγίδευσαν όλα τα κράτη που συμμετείχαν και τώρα λένε στον κόσμο ότι πρέπει να τιμωρηθεί διότι δεν είναι αντάξιός του (του ευρώ) αλλά και ότι δεν πρέπει να φύγει διότι θα καταστραφεί…

    Με το βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να σχηματίσετε μία εικόνα για το τι στήνεται στις πλάτες όλων μας και την απόλυτη λεηλασία (μέσω ESM “Μόνιμου Μηχανισμού Στήριξης”) που ετοιμάζουν για όλους τους λαούς της Ευρώπης… και θέλω να σας θυμίσω ότι σε αυτά τα πρότυπα έχει στηθεί το ταμείο λεηλασίας της χώρας (“ταμείο αποκρατικοποιήσεων”) με συνυπεύθυνους του Πασόκ και τον “αντιμνημονιακό” μέχρι πρότινος Σαμαρά αλλά και τον “πατριώτη” Καρατζαφέρη! Και οι τρεις (Πασόκ-ΝΔ-Λαός) έβαλαν τους ανθρώπους τους στο ταμείο… Βλέπετε στη μάσα υπάρχει απόλυτη συγκυβέρνηση!!!

    Ακόμη αναρωτιέστε ευρώ ή δραχμή και ποιος θα καταστραφεί αν καταρρεύσει το ευρώ…;

    Μήπως ήρθε η ώρα να τους τραβήξουμε το χαλί κάτω από τα πόδια και να απελευθερωθούμε από τους δυνάστες μας όλοι οι λαοί της Ευρώπης…;

    Διαδώστε το βίντεο όσο μπορείτε, ενημερώστε τον κόσμο, αφυπνίστε τους γύρω σας!
    Αν τους αφήσουμε να κάνουν αυτό που θέλουν παρακολουθώντας αμέτοχοι και αμήχανα τις εξελίξεις και τους σφετεριστές να φέρνουν τους πραξικοπηματίες… ίσως αργότερα να είναι αργά…
    Μαζί με τους πραξικοπηματίες και τους επιτρόπους φέρνουν και δυνάμεις καταστολής…

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!

    ————-

    Θραξ Αναρμόδιος (για την αντιγραφή)

    http://wp.me/pPn6Y-bbI
    http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2011/11/10/1-184/#more-43010

    • Κρήτη : Δημιουργούν κλίμα για να φοβίσουν την κοινωνία εν οψει της 17 Νοέμβρη στο 12/11/2011 στις 18:16

    Δημιουργούν κλίμα για να φοβίσουν την κοινωνία εν οψει της 17 Νοέμβρη ακολυθεί αρθρο απο τοπική εφημερίδα :

    Αστυνομικός “συναγερμός” για την επέτειο του Πολυτεχνείου
    Ελεγχόμενη κατάσταση επιδιώκουν οι αστυνομικές αρχές – “Πονοκέφαλος” οι σχεδιαζόμενες πορείες και διαμαρτυρίες για την επέτειο του θανάτου του 16χρονο Άλεξ
    Ενημερώθηκε: 12.11.2011 // 15:21
    Αστυνομικός “συναγερμός” για την επέτειο του Πολυτεχνείου

    Σε κατάσταση «συναγερμού» βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα οι Αστυνομικές Αρχές της Κρήτης για τον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει έντονη ανησυχία καθώς πιστεύουν ακράδαντα ότι η 38η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου θα είναι η πιο δύσκολη των τελευταίων ετών δεδομένων των κοινωνικών συγκυριών.

    Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο εκτιμούν ότι οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου θα μετατραπούν σε κινητοποιήσεις αντιμνημονιακών διαδηλώσεων και παραπέμπουν στις πρωτοφανείς αντιδράσεις που είχαμε ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

    Στην Κρήτη οι επιτελείς της Αστυνομίας βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις για τον σχεδιασμό των μέτρων με την μεγαλύτερη βαρύτητα να δίνεται στο Ηράκλειο και στα Χανιά όπου παραδοσιακά υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

    Στόχος της Αστυνομίας είναι να περιφρουρήσει τις πορείες που θα γίνουν, ενώ θα υπάρξει επιτήρηση δημόσιων υπηρεσιών (Περιφέρεια, δικαστήρια κλπ) αλλά και κομματικών και βουλευτικών γραφείων, τα οποία βρίσκονται στο «στόχαστρο» διαδηλωτών.

    Οι Αστυνομικές Αρχές θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τυχόν «εισβολές» με σκοπό την πρόκληση φθορών, όπως συνέβη στο παρελθόν, ή την κατάληψη κτιρίων.

    Πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πατρίς» αναφέρουν ότι για την υλοποίηση των μέτρων ασφαλείας θα διατεθεί μεγάλο μέρος των δυνάμεων του νησιού με το βασικό ρόλο να διαδραματίζουν οι αστυνομικοί των διμοιριών και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

    Επίσης επί ποδός θα βρεθεί μεγάλος αριθμός αστυνομικών με πολιτικά που θα προέρχονται από τις υπηρεσίες Ασφαλείας.

    Θα πρέπει ακόμα να αναφερθεί ότι δυνάμεις του νησιού θα σταλούν στην Αθήνα με τους επιτελείς της Αστυνομίας να μιλούν για τριήμερο «κόλασης».

    Πέραν των μέτρων ασφαλείας, η τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ θα επιχειρήσει να έρθει σε επικοινωνία με εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Κρήτης, του ΤΕΙ Κρήτης αλλά και του Πολυτεχνείου, σε μία προσπάθεια – όπως αναφέρεται – να περιφρουρηθούν οι πορείες και να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό.

    Πάντως ο εφιάλτης της Αστυνομίας δε φαίνεται να επικεντρώνεται μόνο στο σχεδιασμό των μέτρων για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Αστυνομικές πηγές τονίζουν με νόημα ότι ακολουθεί η 6η Δεκεμβρίου, ημέρα δολοφονίας του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, υπογραμμίζοντας ότι η επιχειρησιακή ετοιμότητα από την πλευρά τους θα πρέπει να είναι ανάλογη με αυτήν της 17ης Νοεμβρίου.

    ΠΑΤΡΙΣ

    • Ρέθυμνο : Αντιδρούν οι κάτοικοι των Αρμένων για τις στρατιωτικές βολές στο 12/11/2011 στις 18:14

    Οι κάτοικοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις και να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την πραγματοποίησή της, επικαλούμενοι για μια ακόμα φορά τους κινδύνους που εγκυμονούνται από αυτές, καθώς όπως υποστηρίζουν ο χώρος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από κατοικημένες περιοχές, όπως τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς των δασκάλων και των αστυνομικών, αλλά και κοντά στις κατασκηνώσεις των προσκόπων. Οι ίδιοι μάλιστα σε σχετικό έγγραφο που απέστειλαν στη διοίκηση του 547ΤΠΖ, εξηγούν τους λόγους για τους οποίους ζητούν τη ματαίωση των προγραμματισμένων βολών, επικαλούμενοι μάλιστα και πρόσφατο περιστατικό έκρηξης βλήματος, ενώ παραπέμπουν και στα σχετικά υπομνήματα που έχουν κατά καιρούς αποστείλει στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

    Στη διάρκεια συνεδρίασης του τοπικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης οι κάτοικοι των Αρμένων, εξέφρασαν για μια ακόμα φορά την έντονη δυσαρέσκειά τους και την κάθετη αντίθεσή τους στις προθέσεις της διοίκησης του στρατοπέδου, την οποία και ενημερώνουν πως θα αντιδράσουν δυναμικά προκειμένου οι ίδιοι να εμποδίσουν τις βολές σε περίπτωση που δεν ματαιωθούν.

    Στο σχετικό έγγραφό του, το τοπικό συμβούλιο Αρμένων τονίζει τους κινδύνους που εγκυμονούνται από την πραγματοποίηση βολών, υποστηρίζοντας πως εδώ και δύο χρόνια έχει ανασταλεί η λειτουργία του συγκεκριμένου πεδίου βολής.

    rethnea.gr

    • Hράκλειο : Εκδήλωση για τις ΑΠΕ στον Πύργο στο 11/11/2011 στις 21:33

    «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Ολιστική Πολιτική Αξιοποίηση σε κάθε Τόπο» είναι το θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποιείται το επόμενο Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, στον Πύργο, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Αρχανών Αστερουσίων και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Πύργου και θα ξεκινήσει στις 5.00 το απόγευμα

    http://cretalive.gr/new/60226/crete/Ekdilosi_gia_tis_APE_ston_Purgo_

    • Ρέθυμνο : "Κρεμασμένα" βρέθηκαν δύο σκυλιά στο Ατσιπόπουλο στο 10/11/2011 στις 12:22

    Ένα φρικιαστικό θέαμα αντίκρισαν χθες το απόγευμα κάτοικοι του Ατσιποπούλου, που είδαν δύο σκυλιά κρεμασμένα σε δέντρο της περιοχής…

    Το θέαμα προκάλεσε αηδία για την πράξη κάποιων ασυνείδητων, εκείνων που δεν δίστασαν να αφαιρέσουν με αυτόν τον τρόπο τη ζωή δύο αθώων ψυχών και ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται πολίτες να καταφύγουν στον εισαγγελέα.

    Τα ζώα είχαν λουράκι στο λαιμό τους, όμως αυτό δε σημαίνει ότι ανήκουν και σε συγκεκριμένο ιδιοκτήτη. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία και μάλιστα αστυνομικοί πήγαν και πήραν στοιχεία και κατέγραψαν το περιστατικό, ενώ έχουν ενημερωθεί και τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Ρεθύμνου, ώστε να υπάρξει αντίδραση.

    Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό, ενώ πολλοί αναφέρουν ότι στην περιοχή του Ατσιποπούλου το τελευταίο διάστημα δεν λείπουν και τα περιστατικά δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων με φόλες.

    Οι κάτοικοι της περιοχής, όπως και όλοι οι φιλόζωοι, ζητούν να υπάρξει αντίδραση και από τους αρμοδίους για να εκλείψουν τέτοιου είδους απαράδεκτα φαινόμενα.

    http://www.goodnet.gr/index.php?id=5,61334,0,0,1,0

    • Χανιά : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΜΑΡ ΑΛ ΙΣΜΑΗΛ στο 10/11/2011 στις 02:03

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΜΑΡ ΑΛ ΙΣΜΑΗΛ

    Πηγή : ΕΠΟΧΗ

    Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011

    Ο Ομάρ είναι 6 χρόνια πρόσφυγας από τη Συρία και μένει στα Χανιά. Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν οι αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις αποτέλεσε κρίκο ενημέρωσης, ενώ έχει εκλεγεί στο Συριακό Εθνικό Συμβούλιο, που στόχο έχει τον εκδημοκρατισμό της χώρας και την ανατροπή του καθεστώτος του Άσαντ.

    Τη συνέντευξη πήρε
    η Ιωάννα Δρόσου

    Ο Άσαντ ανακοίνωσε ότι “αποδέχεται χωρίς επιφυλάξεις το σχέδιο του Αραβικού Συνδέσμου”, το οποίο κάνει λόγο για αποχώρηση αρμάτων μάχης και τερματισμό της βίας. Την ίδια στιγμή, όμως, συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί αυξάνοντας τους νεκρούς στους 3.000. Πιστεύεις ότι η πολιτική του Άσαντ μεταρρυθμίζεται;
    Ο δικτάτορας Άσαντ δεν μεταρρυθμίζεται. Το μόνο που κερδίζει με αυτές τις δηλώσεις είναι χρόνος, αφού πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα τερματιστούν οι διαδηλώσεις. Το 70% του πληθυσμού συμμετέχει στις διαδηλώσεις. Όποιος κατεβαίνει στο δρόμο γνωρίζει ότι θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του. Τουλάχιστον 30 αντικαθεστωτικοί διαδηλωτές δολοφονούνται κάθε μέρα. Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 6.000. Οι αριθμοί που δηλώνονται είναι όσοι επιβεβαιώνονται. Για παράδειγμα στο χωριό μου έχουν σκοτωθεί 25 άτομα, ενώ στον ΟΗΕ έχουν δηλωθεί μόνο 15. Ο Άσαντ είναι δολοφόνος, όπως ήταν και ο πατέρας του. Ο Άσαντ δεν προέρχεται από το συριακό λαό γι’ αυτό και δεν μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες μας. Η Συρία είναι ο λαός της Συρίας, δεν είναι ο Άσαντ.

    Το καθεστώς του Άσαντ θα ανατραπεί;
    Οι διαδηλώσεις θα σταματήσουν μόνο όταν φύγει ο Άσαντ. Έχει πλέον χάσει τον έλεγχο της Συρίας. Οι αντικαθεστωτικοί είναι παντού και είναι εκατομμύρια. Πριν δύο μήνες παραιτήθηκε πολύ μεγάλο κομμάτι του στρατού και δημιούργησε τον “Ελεύθερο Στρατό”. Αυτοί οι στρατιώτες έχουν αναλάβει την περιφρούρηση των διαδηλώσεων. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τον δικτάτορα από τη φυγή. Όταν πέσει ο δικτάτορας τότε θα μπουν τα θεμέλια της δημοκρατίας στη χώρα.

    Η διεθνής κοινότητα θεωρείς ότι έχει πάρει ξεκάθαρη θέση ενάντια στο καθεστώς του Άσαντ;
    Αναγκαστικά. Γιατί οι αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις επηρεάζουν πολλές χώρες, όπως για παράδειγμα το Ισραήλ και την Τουρκία που ήταν για χρόνια σύμμαχοι του Άσαντ. Τώρα βλέπουν ότι δεν μπορούν να τον στηρίξουν, αφού δεν μπορούν να ελέγξουν τα σύνορά τους από τους χιλιάδες πρόσφυγες που περνούν καθημερινά στις χώρες του. Δεν θέλουν το χάος να φτάσει και στη δική τους χώρα.

    Ο Άσαντ χαρακτηρίζει τους αντικαθεστωτικούς ως τρομοκράτες. Μάλιστα δήλωσε ότι αν δεν βοηθήσει η διεθνής κοινότητα να παταχθεί η τρομοκρατία θα μετατραπεί η χώρα σε Αφγανιστάν…
    Οι διαδηλωτές δεν είναι ισλαμιστές, αλλά μουσουλμάνοι. Αναρωτιέμαι 8 εκατομμύρια διαδηλωτές είναι όλοι τρομοκράτες; Με αυτή τη λογική ο μοναδικός άνθρωπος που δεν είναι τρομοκράτης στη Συρία είναι ο Άσαντ.

    Ο Άσαντ δήλωσε, επίσης, ότι θα ξεκινήσει διάλογο με την αντιπολίτευση. Θα συμμετέχει στο διάλογο το Συριακό Εθνικό Συμβούλιο;
    Κάθε δήλωση του Άσαντ είναι και ένα ψέμα. Δεν προτίθεται να ξεκινήσει κανένα διάλογο με τους αντικαθεστωτικούς. Η κυβέρνηση του Άσαντ έχει ορίσει ως “αντιπολίτευση” μια μερίδα ανθρώπων που δηλώνουν αντικαθεστωτικοί αλλά είναι της επιρροής του.

    Όσοι Σύριοι έχουν μεταναστεύσει σε άλλες χώρες, πως δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στο συριακό λαό;
    Από όταν ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις στη Συρία ξεκινήσαμε να διοργανώνουμε πορείες αλληλεγγύης στην Αθήνα, την Κρήτη και αλλού. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν πυρήνες σύριων αντικαθεστωτικών και προσπαθεί ο καθένας να επηρεάσει την κυβέρνηση της χώρας που ζει προκειμένου να πάρει ξεκάθαρη θέση εναντίον του δικτάτορα Άσαντ. Και εμείς εδώ προσπαθούμε να συναντηθούμε με την ελληνική κυβέρνηση, αλλά οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα δεν μας δίνουν την ευκαιρία.
    http://www.stekichania.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1074:2011-11-08-21-09-18&catid=34:nea1category&Itemid=54

    • Ηράκλειο : Μέλη της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Ατσαλένιου Αύριο Πέμπτη , στις 8 το πρωι προχωρούν σε συμβολικο αποκλεισμο των γραφειων της ΔΕΗ στο 09/11/2011 στις 17:47

    Η Επιτροπη Αγωνα Κατοικων Ατσαλενιου που συσταθηκε στην Κυριακη 6/11/2011 μεσα απο Λαικη Συνελευση, αποφασισε μια σειρα δραστηριοτητων προκειμενου να εκφραστει συλλογικα η αντιθεση των κατοικων της συνοικιας στην αγρια φορομπηκτικη κυβερνητικη πολιτικη και στα χαρατσια που κανουν την ζωη μας αφορητη και βασανιστικη.

    Αύριο Πέμπτη , στις 8 το πρωι προχωρούν σε συμβολικο αποκλεισμο των γραφειων της ΔΕΗ στην οδο Χρυσοστομου στο Ηρακλειο προκειμενου να εκφρασουν την αντιθεση τους στην πληρωμη του “τελους ακινητης περιουσιας” που το θεωρουν αδικο και βαρβαρο.

    “Το λεγομενο “δημοσιο χρεος” δεν το αναγνωριζουμε, δεν ειναι δικο μας και αρνουμαστε να το πληρωσουμε.Να παρθουν πισω τωρα ολα τα χαρατσια” αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση
    http://cretalive.gr/new/59890/crete/Apokleioun_tin_DEI_gia_ta_..charatsia_

    • Λασίθι : Παρέμβαση με συνθήματα στη Σητεία στο 08/11/2011 στις 17:54

    Παρέμβαση με συνθήματα στην πόλη της Σητείας δείτε εδω: http://sitiavendetta.blogspot.com/

    • Λασίθι : ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΗΤΕΙΑΣ στο 08/11/2011 στις 17:53

    Η Επιτροπή Αγώνα Σητείας απευθύνεται στο Δήμαρχο για να παρέμβει υπέρ των πολιτών που απειλούνται με διακοπή του ρεύματος στην περίπτωση που δεν πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ. Ήδη πολλοί Δήμοι της Ελλάδας στηρίζουν ανοιχτά τις επιτροπές που έχουν δημιουργεί ενάντια στο ληστρικό νόμο.
    http://epasitia.blogspot.com/

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.