Ηράκλειο : Συνελευση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό-Κάλεσμα σε δημιουργία αίσθησης σιωνιστικής A-φιλοξενίας στο νησί μας!

Κάλεσμα σε δημιουργία αίσθησης σιωνιστικής A-φιλοξενίας στο νησί μας!
Μετά από 7 μήνες γενοκτονίας (βομβαρδιστικού σφυροκοπήματος, αιματοχυσίας, βασανισμών, εκτοπισμού, δολοφονιών, καταστροφής) στην Παλαιστίνη από το σιωνιστικό απαρχάιντ του Ισραήλ -με τις ¨ευλογίες¨ και τα όπλα και των πολιτικών της δύσης- ο ρυθμός αφανισμού ΑΝΑ ΩΡΑ ανέρχεται σε:

-15 Άνθρωποι, ανάμεσά τους 6 παιδιά δολοφονούνται.
-35 άνθρωποι τραυματίζονται
-12 κτίρια καταστρέφονται

Με δεδομένο ότι το νησί μας θα προσεγγιστεί άμεσα χρονικά και θα κατακλυστεί από Ισραηλινούς (κι όχι μόνο) τουρίστες θα ήταν σκόπιμο να δημιουργήσουμε όλοι/ες/α μαζί μια αίσθηση αφιλοξενίας παντού.
Καλούμε λοιπόν κάθε ατομικότητα, συλλογικότητα, παρεάκι, εργασιακό χωρό, αθλητικό σωματείο, σχολείο, μαθητή, φοιτητή, γειτονιά, εργαζόμενο ον, καλλιτέχνη, χώρο εστίασης, πολίτη, να βοηθήσει και να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμεί, αντέχει, στηρίζει, καλύπτεται, οραματίζεται.
Από καλλιτεχνικές δημιουργίες ή δρώμενα δημόσια, μέχρι ένα παλαιστινιακό φουλάρι/ σημαία στο αυτοκίνητο σας το παρκαρισμένο, στο τζάμι του σπιτιού σας που έχει επαφή με τον δρόμο, να εκτυπώσετε μια στάμπα σε μπλούζα σας με το μήνυμα για κατάπαυση πυρός, ή ότι άλλο φανταστείτε!

Η σύνθεση και η δημιουργικότητα είναι στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στο να ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ και να αποδείξουμε ότι οι κάτοικοι του νησιού είμαστε με τη σωστή πλευρά της ιστορίας και η «απο-φασισμένη» εξωτερική πολιτική του Ελληνικού κράτους να ταχθεί δουλικά υπέρ του καταπιεστή, μας βρίσκει απέναντι.

Αμεση κατάπαυση πυρός στην Παλαιστίνη
-Να σταματήσει η εμπλοκή του Ελληνικού κράτους στην γενοκτονία και σε πόλεμο
-Μποικοτάζ στα Ισραηλινά προιόντα-υπηρεσίες
-Καμία ανοχή στο Σιωνισμό
Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά – Τους λαούς τους σώνουν μόνο οι λαοί!

Συνελευση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό Ηρακλείου.

Πηγή: https://www.facebook.com/thinkofothersher

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.