Ηράκλειο: Καφενείο οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας αρχείου/βιβλίου – Κιτάπι | Παρασκευή 22/3 στις 22.00 ,στην κατάληψη Ευαγγελισμού.

Καφενείο οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας αρχείου/βιβλίου – Κιτάπι!
Παρασκευή 22/3/24 στις 22.00 στην κατάληψη Ευαγγελισμού.

[Μέσα στις καταστροφές που προκάλεσαν οι μπάτσοι στο κτήριο της κατάληψης Ευαγγελισμού την μέρα της εκκένωσης -τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη-, βρίσκεται και το σφράγισμα και η διάλυση του χώρου του κιταπιού και της δανειστικής βιβλιοθήκης.
Το αρχειακό υλικό & τα βιβλία είχαν βρεθεί εξ αρχής στα χέρια μας και τους τελευταίους 4 μήνες μετά την ανακατάληψη, η λειτουργία της δομής συνεχίζει κανονικά!
Από την μέρα που επιστρέψαμε, το κτήριο έχει μπει σε τροχιά ανακατασκευής της οποίας στόχοι είναι και το κιτάπι & η δανειστική βιβλιοθήκη. Καθώς η διακίνηση βιβλίων και τα απογευματινά ανοίγματα δεν επιφέρουν κάποια έσοδα για την δομή, αυτή την παρασκευή 22.3.24 το καφενείο της κατάληψης Ευαγγελισμού θα γίνει για την οικονομική ενίσχυση του Κιταπιού, δηλαδή για την κάλυψη των εξόδων της αντιμετώπισης των υλικών ζημιών αλλά και ενός ποσού της ομάδας που βρισκόταν στο κτήριο και κλάπηκε τη μέρα της εκκένωσης από τους μπάτσους που συμμετείχαν στην επιχείρηση. ]

~

Κιτάπι – ομάδα βιβλίου/αρχείου κατάληψης Ευαγγελισμού.

Θεοτοκοπούλου 18

Πηγή:https://evagelismos.squat.gr/?p=5423