Ρέθυμνο : Hip hop καφενείο οικονομικής ενίσχυσης στους διωκόμενους αντιφασίστες για την επίθεση σε γραφεία της Χ.Α. – 11/1-ώρα:19:00 ,πλ.Μικρασιατών | Ημέρα οικονομικής ενίσχυσης για τους 2 διωκόμενους αγωνίστες για την επίθεση στα γραφεία της Χ.Α. 10/1-Χαλικούτι

hip-hop καφενείο (με open mics) οικονομικής ενίσχυσης στους διωκόμενους αντιφασίστες για την επίθεση σε γραφεία της Χ.Α.

Σάββατο 11/1/20 πλατεία μικρασιατών,Ρέθυμνο.

αντιεξουσιάστ(ρι)ές

πηγή: https://athens.indymedia.org/event/81428/

***

Την ίδια ώρα που οι εισαγγελικές αρχές ξεπλένουν ναζί δολοφόνους,στοχοποιούνται με τρομονόμους αγωνιστές του αντιφασιστικού κινήματος από τους οποίους ζητούνται εγγυήσεις 30,000 ευρώ για να αποφύγουν την προφυλάκιση,αποδεικνύοντας μας για άλλη μια φορά το ρόλο τους στη ταξική σκακιέρα.
Νιώθοντας κομμάτι του (αντ)αγωνιστικού,αντιφασιστικού κινήματος και προασπιζόμενες-οι τις αρχές της κολλεκτίβας μας τασσόμαστε υπέρ των διωκόμενων αγωνιστών και συμβάλλουμε από το μετερίζι μας με όποιο τρόπο μπορούμε.
Ως εκ τούτου, την Παρασκευή 10/1 τα έσοδα του καφενείου Χαλικούτι  (Κατεχάκη 3,Ρέθυμνο)θα διατεθούν ως οικονομική ενίσχυση για την συγκέντρωση της εγγύησης.
[Στον χώρο του καφενείου υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης]

Το Κιβώτιο – Συνεταιρισμός / Κολεκτίβα Εργασίας

πηγή:https://www.facebook.com/%CE%A4%CE%BF