→ Νοέμβρης 2010 ::Μηνιαίο ανοικτό άρθρο αναγνωστών

Κάθε μήνα 1 αρθρο χωρίς θεματική ενότητα θα παραμένει ανοικτό στο μπλόγκ και θα είναι ελεύθερο για τις αναρτήσεις των αναγνωστών ,έτσι θα μπορείτε να δημοσιευύετε πληροφορίες -ειδήσεις κ.α ,πατώντας στην ενδειξη ” Leave a Comment “(αφήστε σχόλιο )και γράφετε στην θέση όνομα τον τίτλο που επιθυμείτε και στο κάτω πλαίσιο την πληροφορία που θα ανεβάσετε στην συνέχεια πατάτε υποβολή σχολίου και το άρθρο σας δημοσιέυεται άμεσα.Το άρθρο θα κλείνει στο τέλος του μήνα και θα ανανέωνεται με το νέο του επόμενου μήνα.Σχετικά με την ελεύθερη ανάρτηση δείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο candiaalternativa@gmail.com

 

32 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • συνελήφθη μετανάστης για εξυβριση στη μεσαρα στο 29/11/2010 στις 23:57

    Ενας 26χρονος μετανάστης απο την Βουλγαρία, ο οποίος, κατά τη διάρκεια ελέγχου από μπάτσους του τμήματος Μοιρών, στην περιοχή του Αμπελούζου της Μεσαράς αρνήθηκε τον έλεγχο και συνελήφθη για αντίσταση & εξύβριση κατά των αρχών.

    • Σε αποχή από τα μαθήματά τους οι μαθητές του Αθλητικού Σχολείου στα Χανιά στο 29/11/2010 στις 23:51

    Σε αποχή από τα μαθήματά τους, με τη συμπαράσταση των γονέων και των καθηγητών τους οχώρησαν το πρωί οι μαθητές του Τμήματος Αθλητικής Διευκόλυνσης (ΤΑΔ) στα Χανιά, καθώς μέχρι σήμερα μαθήματα δεν γίνονται λόγω του ότι δεν έχουν τοποθετηθεί προπονητές. Στο ΤΑΔ έχουν εγγραφεί 150 παιδιά που στη σημερινή τους κινητοποίηση είχαν και τη συμπαράσταση των μαθητών του Α’ γυμνασίου, όπου και στεγάζεται το ΤΑΔ.

    Οι μαθητές έχουν προγραμματίσει για αύριο το πρωί πορεία στα Χανιά για να μεταφέρουν και στην κοινωνία τα αιτήματά τους, τα οποία είναι: δωρεάν μεταφορέα μαθητών στους χώρους άθλησης, προπονητές άμεσα για να αρχίσει η λειτουργία του αθλητικού σχολείου και να ξεκαθαρίσει η πολιτεία τη στάση της για τα αθλητικά σχολεία.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.