31 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • Λύματα στο ρέμα Καμαράκι Ρεθύμνου στο 30/09/2010 στις 08:18

    Οργή και αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στους ανθρώπους που διαμένουν και δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην ευρύτερη περιοχή του ρέματος Καμαράκι.
    Η δυσοσμία από τα λύματα που καταλήγουν εντός τους ρέματος και η συνύπαρξη με τα κουνούπια, τους έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία καθώς θεωρούν ότι απειλείται η υγεία η δική τους και των παιδιών τους. «Δεν μπορούμε άλλο να ζούμε με τη μυρωδιά και τα κουνούπια που προέρχονται από τα λύματα του ρέματος. Φοβόμαστε για τα παιδιά μας, τα οποία παίζουν γύρω από το ρέμα καθώς δεν υπάρχουν ελεύθερα σημεία για παιχνίδι στη γειτονιά μας» λένε κάτοικοι της περιοχής που επικοινώνησαν με την εφημερίδα μας, στην προσπάθεια τους να βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους.
    «Την κατάσταση την γνωρίζουν όλοι πολύ καλά, αλλά δεν βλέπουμε να γίνεται τίποτα» συμπληρώνουν οι κάτοικοι οι οποίοι από τα μπαλκόνια τους βλέπουν τα λιμνάζοντα λύματα στο ρέμα Καμαράκι.
    http://www.rethnea.gr/news/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=14776&cntnt01origid=56&cntnt01returnid=39

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.