Οδηγίες επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση μόνιμη διακοπής του απο την ΔΕΗ

candiaalternativa.ιnfoΌλοι εμείς λοιπόν, εργαζόμενες/οι και άνεργοι/ες δεν μπορεί να έχουμε άλλο δρόμο από αυτόν της άρνησης πληρωμής των υπέρογκων λογαριασμών που έρχονται να συμπληρώσουν την ήδη πιεσμένη καθημερινότητά μας εξ΄ αιτίας της εργασιακής επισφάλειας και της γενικότερης οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε.Δεν έχουμε άλλο δρόμο από τη συλλογική αντίσταση στις προσπάθειες διακοπής του ρεύματος όταν αντιλαμβανόμαστε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στη γειτονιά μας, επειδή ο διπλανός μας αδυνατεί να πληρώσει τον λογαριασμό.

Η υπερτιμολόγηση και εμπορευματοποίηση των ενεργειακών μας αναγκών, μας δίνει το δικαίωμα να καταφεύγουμε σε οποιαδήποτε μορφή αυτομείωσης (μπλοκάρισμα μέτρησης, άρνηση πληρωμής των τελών, ολική άρνηση πληρωμής, απαλλοτρίωση) και ό,τι άλλο επιλέξει κανείς ώστε να καταφέρει να ζει με αξιοπρέπεια και όχι μόνο να επιβιώνει! Η αλληλοβοήθεια και αλληλεγγύη είναι η μόνη στάση που θα εμποδίσει την περαιτέρω υποβάθμιση της ζωής μας. Οργανωνόμαστε στις γειτονιές μας σε επίπεδο συνελεύσεων αγώνα, και στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όσους και όσες διώκονται για οποιαδήποτε πράξη σαμποτάζ, για χρέη στη ΔΕΗ ή στις ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που θα εμφανιστούν.

Αντίσταση στην πολιτική και οικονομική τρομοκρατία που επιχειρούν να επιβάλλουν

Η αξιοπρέπεια και η αλληλεγγύη είναι ο δικός μας αγώνας και η δική μας αντίσταση

στην επίθεση των αφεντικών και του κεφαλαίου.

Πηγή: απόσπασμα κειμένου της κατάληψης ευαγγελισμού αρχικό κείμενο εδώ

Οδηγίες επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση μόνιμη  διακοπής του  απο την ΔΕΗ :

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4nzu7ejYbbY]

Πώς συνδέουμε το κομμένο ρεύμα-Ρομπέν των μετρητών

1 σχόλιο

  1. I recently came across your own article and have been reading through together. I wish to express my personal admiration of your writing skill as well as capability to make readers study from the beginning towards the finish. I must read more recent articles and also to share my personal thoughts with you.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.