Συγκέντρωση ενάντια στην εκκένωση της πλατείας Αγοράς στα Χανιά 20-7-11 -ώρα : 18:00

ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΧΑΝΙΑ- Ολοι στην πλατεία αγοράς σημερά στις 18:00!

Καταστηματάρχες σκέφτονται να έρθουν το απόγευμα στην πλατεία της Αγοράς, ενδεχομένως μαζί με μπάτσους, για να διωξουν τους αγανακτισμένους από την πλατεία, γιατί λέει χαλάει η εικόνα της Αγοράς στην τουριστική περίοδο.

Το κλίμα είχε προετοιμαστεί εδώ και κάποιο καιρό, με έναρξη τις αντίστοιχες προτροπές στην αθήνα για εκκένωση της πλατείας. Υπήρξε μια σειρά επιστολών από διάφορους τύπους, που δημοσιεύονταν στην εφημερίδα Χανιώτικά Νέα.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ

πηγή : https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1321058

1 σχόλιο

    • ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ στο 20/07/2011 στις 20:00

    Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να έρθει με την δημοτική αστυνομια ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8μμ να καθαρίσει την πλατεία.

    Σήμερα το πρωί κατέβηκαν από πασοκοθρεμμένους 2 πανό των αγανακτισμένων από την πλατεία αγοράς (το πανό του ΚΚΕ το σεβάστηκαν). Επίσης: Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να έρθει με την δημοτική αστυνομια ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8μμ να καθαρίσει την πλατεία. Σήμερα πρέπει να φανεί ξανά μπροστά στη μούρη του αρχιπασόκου των Χανίων, του καλοθελητή της χουντοκυβέρνησης, ότι οι Αγανακτισμένοι ΕΙΝΑΙ η Κοινωνία. ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

    έκτακτο: μαγαζότορες (μάλλον ο γνωστός ένας μαζί με τον πρόεδρά τους) επιτέθηκαν σε συντρόφισσες και συντρόφους χρησιμοποιώντας εκτός από λεκτική και φυσική βία.

    ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

    ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

    Διαδώστε το όπου μπορείτε: Η δημοτική αρχή στα Χανιά ξεκινάει προσπάθεια κατάληψης της πλατείας δημοτικής αγοράς. Χρειαζόμαστε κόσμο, αφήστε τς διαφορές σας και κατεβείτε στις 6 στην Πλατεία.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.