Ηράκλειο :Καφενείο οικονομικής ενίσχυσης 11/10-ώρα:22:00 & Προβολή ταινιών στην μνήμη του Ζακ_Κωστόπουλου/Zackie_Oh 12/10-ώρα:20:30 ,στην Κατάληψη Ευαγγελισμού

Αυτοδιαχειριζόμενο

καφενείο/bar για την

οικονομική  ενίσχυση

της Κατάληψης Ευαγγελισμού. 

Παρασκευή 4 Οκτωβρη

στις 22:00,στην πίσω αυλή.

Κατάληψη Ευαγγελισμού –

Θεοτοκοπούλου 18,Ηράκλειο Κρήτης.

 

 

πηγή: https://evagelismos.squat.gr


Προβολή ταινιών μικρού μήκους που γυρίστηκαν στην μνήμη του Ζακ_Κωστόπουλου/Zackie_Oh | Σάββατο 12/10 -ώρα:20:30 στην Κατάληψη_Ευαγγελισμού.Θα ακολουθήσει queer καφενείο.

Αυτό το Σάββατο, στην κατάληψη Ευαγγελισμού, στις 8:30, θα πραγματοποιηθεί προβολή ταινιών μικρού μήκους που γυρίστηκαν στην μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου/Zackie Oh! και που αφορούν το κουήρ βίωμα, καθώς και κάποια βίντεο που γυρίστηκαν από την ίδια και διατίθονται διαδικτυακά.

Απέναντι στην λήθη που θέλουν να περάσει η Ζάκι, η συλλογική μνήμη και η οργή θα παραμένει, θυμίζοντάς μας ότι τα σώματά μας ήταν και είναι στο στόχαστρο μιας σάπιας, βαθιά τρανσφοβικής και σεξιστικής κοινωνίας.
Εκεί όπου ο κανιβαλισμός, οι μπατσοι και η αστική δικαιοσύνη αποφασίζουν ποιες ζωές αξίζει να βιωθούν και ποια σώματα επιτρέπονται, εκεί, το μόνο που μας μένει είναι η αλληλεγγύη, η σύνδεση των αγώνων και η αυτοοργάνωση, για όλους τους queer λόγους του κόσμου.

Θα ακολουθήσει queer καφενείο.

ομάδα φύλου & σεξουαλικότητας “το κομμένο μπεντένι”

πηγή: https://evagelismos.squat.gr

Leave a Reply

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.