Ηράκλειο: Εκδήλωση/Συζήτηση με την ανοιχτή συνέλευση για την κρατική δολοφονία του Κ.Μανιουδάκη|17/5-ώρα:19:00,στο πάρκο Θεοτοκοπούλου.

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗ

”ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

Την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου στον επαρχιακό δρόμο Φρε-Βρυσσων οι ‘’λεβέντες των ΤΑΕ Σούδας’’ σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας μου Κώστας Μανιουδάκης 58 ετών. Αφού τον σταμάτησαν και έκαναν λόγο για μικροποσότητα χασίς, τον κατέβασαν μέσα σε ένα χωράφι τον χτύπησαν βαριά και του πέρασαν χειροπέδες φωνάζοντας του “που το βρήκες;” “Ποιος στο έδωσε;”. Μετά την σύλληψη δεμένος πισθάγκωνα, τραβώντας τον κατευθύνθηκαν προς τα σταθμευμένα περιπολικά σε απόσταση περίπου 150 μέτρων. Μη αντέχοντας τα βασανιστήρια που υπέστη κατέρρευσε…

…ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους που μου δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους για τον πατέρα μου και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα παλέψουμε. Γιατί η αστυνομία δεν κοιτάει χρώματα και ηλικίες, είμαστε όλοι αναλώσιμοι .ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ “ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ”

Αναστάσης Μανιουδάκης

***

Ας φανταστούμε ένα μέρος που συμβαίνει το εξής: ένα ένοπλο σώμα δεκάδων χιλιάδων αντρών έχει καταλάβει μια περιοχή. Σακατεύει και δολοφονεί όποιον αμφισβητεί την εξουσία του, όποιον γενικότερα έρχεται εμπόδιο στα συμφέροντα του, όποιον δεν ταιριάζει στις ρατσιστική ιδεολογία που υπηρετεί. Το ίδιο σώμα έχει εξουσία ζωής και θανάτου πάνω σε όλους όσους κατοικούν στις περιοχές που διοικεί, ενώ λογοδοτεί πρωτίστως στον εαυτό του και μόνο σε ακραίες περιπτώσεις σε αυτούς που το χρηματοδοτούν. Οι νόμοι στους οποίους υπακούει και εφαρμόζει αλλάζουν ανάλογα με το συμφέρον του ίδιου του σώματος και των αφεντικών του ενώ σε κάθε περίπτωση είναι τόσο ελαστικοί, δυσνόητοι και συγκεχυμένοι ώστε να καλύπτουν και να δικαιολογούν την όλη βαρβαρότητα σαν αναγκαίο κακό. Η ζωή των ένοπλων μισθοφόρων αξίζει πολύ περισσότερο από την ζωή των κατοίκων του μέρους αυτού και οι εκπρόσωποι του σώματος έχουν καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση για να μας το υπενθυμίζουν.

Εδώ τελειώνει η φαντασία και αρχίζει η πραγματικότητα. Όσοι δεν κατάλαβαν ότι το σώμα αυτό είναι η ελληνική αστυνομία δεν έχουν κατέβει ποτέ στον δρόμο, δεν έχουν καν περπατήσει στους ίδιους δρόμους με μας, δεν έχουν ζήσει την αστυνομική βαρβαρότητα, δεν θέλουν ή δεν τους συμφέρει να την δουν.

Η αστυνομία είναι κοινωνικό πρόβλημα. Και σαν τέτοιο θα λυθεί μόνο από την εξεγερμένη κοινωνία.

Εκδήλωση/Συζήτηση με την ανοιχτή συνέλευση για την κρατική δολοφονία του Κώστα Μανιουδάκη ,την Παρασκευή 17 Μάη 2024 -ώρα:19:00,στο πάρκο Θεοτοκοπούλου.

Θα ακολουθήσει μπαρ για την οικονομική ενίσχυση του αγώνα.

Κατάληψη Ευαγγελισμού,Θεοτοκοπούλου 18,Ηράκλειο.

Πηγή: https://evagelismos.squat.gr/?p=5511