Πρωτοβουλία Ηρακλείου για τους Πρόσφυγες και Μετανάστες : Ανακοίνωση σχετικά με την φασιστική λεκτική επίθεση σε αντιφασίστα

Ζουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας
Μέσα στο κατακαλόκαιρο και μετά από άλλη μια φασιστοσύναξη , αυτή την φορά σε μοναστήρι, επέλεξαν οι ακροδεξιοί δήθεν πατριώτες αλλά στην πραγματικότητα απλά φασιστοειδή να δράσουν .
Αυτήν την φορά επέλεξαν να επιτεθούν φραστικά σε ηλικιωμένο σύντροφο σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου (Καινούργια Πόρτα) μέρα μεσημέρι . Με ένα αγροτικό χωρίς πινακίδες, οι ΄΄ηρωικοί΄΄ απόγονοι του Μεγαλέξανδρου , εν κινήσει και κρύβοντας τα πρόσωπά τους πίσω από τα φιμέ τζάμια , άρχισαν να επιτίθενται λεκτικά στον σύντροφο φωνάζοντας ΄΄Αναρχοκουμούνια θα πεθάνετε΄ και άλλα συναφή καθώς επίσης προανάγγειλαν ηρωική έφοδο στην πόλη για να δείρουν .
Οι Ηρακλειώτες έχουμε αποδείξει ότι δεν ανεχόμαστε τον φασισμό και τους απογόνους του. Δεν έχουν περάσει πολλές βδομάδες από τότε που κατεβήκαμε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος και αγανάχτηση , με όπλα μόνο την ιδεολογία και την αγάπη μας στην ελευθερία δίνοντας την καλύτερη απάντηση στους δήθεν πατριώτες, στους μπράβους και στους έμπορους όπλων οι οποίοι κατέβηκαν με μαχαίρια και ηλεκτρικό πριόνι στην πλατεία Ελευθερίας .
Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν εναντίον τους και εναντίον όσων τους στηρίζουν .
Το επόμενο διάστημα όλοι οι αντιφασίστες – αντιρατσιστές και όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ώστε να δράσουμε ουσιαστικά , σφαιρικά και συλλογικά για να αντιμετωπίσουμε το φίδι που βγήκε για άλλη μια φορά από το αυγό του .
Να στείλουμε τους εχθρούς της ελευθερίας στις τρύπες τους .

Πρωτοβουλία Ηρακλείου για τους Πρόσφυγες και Μετανάστες

Πηγή:https://el-gr.facebook.com/889100617811242