Ηράκλειο : Επίθεση αντιφασιστών σε μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις»

Ηράκλειο –  Δευτέρα 20/2/2017 : Σήμερα το πρωί ,μέλη της φασιστικής κίνησης «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα , πραγματοποιούσαν περιοδεία  με φορητή μικροφωνική στο κέντρο της πόλης .Περίπου κατα τις 12:00μμ, αναρχικοί & αντιφασίστες αντιλήφθηκαν  την παρουσία τους στη περιοχή της  πλατείας Κορνάρου και τους  επιτέθηκαν , απομακρύνοντας τους απο το σημείο  και πέταξαν όλα τα φυλλάδια που μοίραζαν σε κάδο απορριμάτων ,ενώ στην συνέχεια ακολούθησε αντιφασιστική πορεία στους δρόμους της πόλης.

Ούτε στην Κρήτη ούτε πουθενά – Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά !

.:: Σχετικά άρθρα :

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία Αντιφασισμός

 

1 σχόλιο

    • Ανώνυμος στο 21/02/2017 στις 23:42

    Ξύλο σε σωρραίους Ηράκλειο Κρήτης

    Χθες το μεσημέρι 20 Φλεβάρη, τα φασιστοειδή του Σώρρα μοίραζαν κείμενα στο κέντρο του Ηρακλείου. Μέσα σε λίγη ώρα μαζευτήκαμε καμιά 30 σύντροφοι και συντρόφισσες και τους πετύχαμε στο Φαλτέ Τζαμί.

    Δεν χρειάζεται πολλή φαντασία για να καταλάβει κανείς τη συνέχεια.

    Όοο έτρωγαν ξύλο έκαναν τους κινέζους ”γιατί βαράς ρε φίλε;”, ”γιατί είμαστε φασίστες ρε παιδιά;” κλπ. Κάνα-δυο που πήγαν να γυρίσουν καμιά μπουνιά τις έφαγαν περισσότερο και ηρέμησαν.Με λίγα λόγια, τους πήραμε το υλικό και τους διώξαμε -κυριολεκτικά- κλοτσηδόν. Θα τους πηγαίναμε μπάλα πολλά μέτρα ακόμα αλλά εμφανίστηκαν οι μπάτσοι και οι τύποι έτρεξαν κατευθείαν από πίσω.

    Στο τέλος, πραγματοποιήθηκε μικρή πορεία στο κέντρο με τη συμμετοχή 50 περίπου συντρόφων/ισσών

    https://athens.indymedia.org/post/1569655/

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.