Χανιά : Κατάληψη στο τηλεοπτικό σταθμό Νέα τηλεόραση Κρήτης ως ένδειξη αλληλεγγύης στην Πόλα Ρούπα (video)

Χανιά 6/1/2017 : Κατάληψη στο τηλεοπτικό σταθμό Νέα τηλεόραση Κρήτης πραγματοποιήθηκε την ώρα του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων, απο αναρχικούς-ες ως ένδειξη αλληλεγγύης στην Πόλα Ρούπα (απεργό πείνας και δίψας από 5/1 μαζί με Ν.Μαζιώτη και Κων/να Αθανασοπούλου) για άμεση ικανοποίηση του αιτήματος να δοθεί το παιδί της στα συγγενικά της πρόσωπα. Ακολουθεί απόσπασμα του βίντεο που προβλήθηκε:

[vimeo]https://vimeo.com/198422275[/vimeo]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KatK9hY2iTw[/youtube]

 


Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στις δύο συλληφθείσες για την επαναστατική οργάνωση “Επαναστατικός Αγώνας” Π.Ρούπα και Κ.Αθανασοπούλου.

Σαν μια πρώτη άμεση κίνηση αλληλεγγύης σήμερα 6.1.17 καταλάβαμε τον τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΑ ΤV Κρήτης, στα Χανιά, ώστε να δώσουμε χώρο στον λόγο των τριών αναρχικών απεργών πείνας και δίψας Π.Ρούπα, Κ.Αθανασοπούλου και Ν. Μαζιώτη που διεκδικούν το αυτονόητο , να δοθεί ο ανήλικος κρατούμενος γιος της Π.Ρούπας και του Ν. Μαζιώτη στα οικεία τους πρόσωπα.Παράλληλα εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στις δύο συλληφθείσες για την επαναστατική οργάνωση “Επαναστατικός Αγώνας” Π.Ρούπα και Κ.Αθανασοπούλου.

Ο επαναστατικός αγώνας συνεχίζεται…

Α/Α

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1567718

Παραθέτουμε στο διπλανό σύνδεσμο ολόκληρο το video που προβάλλαμε στο σταθμό :

[vimeo]https://vimeo.com/198427534[/vimeo]