Hράκλειο : Πλατφόρμα για Αυτονομία, Αυτάρκεια, Ισότητα” :Εκδήλωση/συζήτηση με τον συγγραφέα του βιβλίου “Δημιουργικές Αντιστάσεις και Αντεξουσία”, Ορέστη Βαρκαρόλη 13/12

vark_web_finalΣας καλούμε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 7μμ,  στο Πολύκεντρο Νεολαίας στην Ανδρόγεω για μια εκδήλωση- συζήτηση με τον συγγραφέα του βιβλίου “Δημιουργικές Αντιστάσεις και Αντεξουσία”, Ορέστη Βαρκαρόλη.

Θα γίνει συζήτηση για τα κοινωνικά εγχειρήματα ως μορφή αντίστασης αλλά και ανατροπής του καπιταλισμού, για μορφές αλληλέγγυας οικονομίας και άμεσης δημοκρατίας και πώς αυτές μπορούν να αποτελέσουν το πρόπλασμα για ένα νέο κόσμο  και το μέσο για το ξεπέρασμα του παλιού.

Την εκδήλωση θα διοργανώσει η “Πλατφόρμα για Αυτονομία, Αυτάρκεια, Ισότητα” ένα εγχείρημα που οραματίζεται  να λειτουργήσει σαν συνδετικός ιστός μεταξύ των άλλων κοινωνικών εγχειρημάτων,  που σαν αξίες τους έχουν την οριζοντιότητα, την αυτοθέσμιση και την αλληλεγγύη καθώς και να επεξεργαστεί τους τρόπους ώστε να δημιουργηθούν νέα.

“Ο θάνατος του καπιταλισμού δεν θα είναι το αποτέλεσμα μιας μαχαιριάς στην καρδιά, θα προκύψει από ένα εκατομμύριο τσιμπήματα μέλισσας. Αυτά τα τσιμπήματα είμαστε εμείς.” John Holloway

Σας περιμένουμε

Πλατφόρμα

Επικοινωνία : aai@espiv.net