κάτω τα χέρια απο τις καταλήψεις!"σύμφωνα με δημοσίευμα,σχεδιάζεται εκκένωση μετά τα χριστούγεννα 8 νεοκλασικών κτιρίων στα οποία έχει γίνει κατάληψη από αντιεξουσιαστές"

squatΤα  στέκια και οι καταλήψεις είναι χώροι που αντιστέκονται και λειτουργούν με βάση την  αντιεραρχία, την συνδιαμόρφωση, την αυτοοργάνωση  και  την αυτοδιάχείριση. Γίνονται εκδηλώσεις και πολλές άλλες συντονισμένες ενέργειες  με πολιτικό & πολιτιστικό περιεχόμενο. Είναι ελεύθεροι χώροι έκφρασης και δημιουργίας, όπου οι δράσεις τους δεν περιορίζονται χωροταξικά αλλά διαχέονται στην κοινωνία, δίνουν πνοή σε μια άψυχη  και αποστειρωμένη πόλη.Η απόφαση να εκκενωθούν καταλήψεις & στέκια  και να ασκηθούν ποινικές διώξεις στους καταληψίες είναι καθαρά πολιτική και όχι απλώς η επίλυση υποθέσεων καταπάτησης περιουσίας, όπως συχνά παρουσιάζεται.Επίσης τα  νέα γελοία στοιχεία που τοποθετούνται “ότι εκεί μέσα στις καταλήψεις κρύβονται 4 από τους 6 καταζητούμενους , ότι κρύβονται οι ληστές με τα μαύρα και άλλα τέτοια σενάρια έχουν σκόπο την πίεση και την αποδοχή την κοινής γνώμης για να δημιουργήσουν κλίμα πρίν προβούν σε οποιαδηποτε απόφαση εκκένωσης!. Απειλούνται αυτόνομοι πολιτικοί χώροι με δράση και παρουσία στους κοινωνικούς αγώνες, η ύπαρξη των οποίων ενοχλεί όσους έχουν κάτι να κερδίσουν από τη διαιώνιση αυτού του συστήματος κοινωνικής οργάνωσης, που προωθεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο ,που καταστέλει την κοινωνία ,που  καταπιέζει & βασανίζει σε όλους του τομείς την ανθρώπινη ελευθερία και αξιοπρέπεια.Όσοι ονειρέυονται το τέλος των καταλήψεων ….να ξέρουν πως θα μας βρουν μπροστά τους!Τίποτα δεν μένει αναπάντητο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα σε αθηναική κυριακάτικη εφημερίδα : “σχεδιάζεται εκκένωση 8 νεοκλασικών κτιρίων στα οποία έχει γίνει κατάληψη από αντιεξουσιαστές και τα χρησιμοποούν λένε οι αξιωματικοί τις αστυνομίας ως ορμητήρια ή οπλοστάσια για επιθέσεις. Ο Χρυσοχοίδης λέει έχει θέσει σε ετοιμότητα την ΕΛΑΣ και την ΕΚΑΜ για την εφαρμογή του σχεδίου, που είναι τέτοιο ώστε η επιχείρηση να γίνει χωρίς να προκληθούν συγκρούσεις. Η διαφωνία μεταξύ των αξιωματικών είναι για το χρόνο που θα γίνει αυτό καθώς κάποιοι λένε ότι πρέπει να γίνει μετά τα χριστούγεννα λόγω τις επετείου του πολυτεχνείου και του θανάτου του Γρηγορόπουλου.  Επίσης σημειωτέον, λέει ότι 2 καταλήψεις έχουν μπει στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής γιατί πιστεύουν ότι εκεί κρύβονται 4 από τους 6 καταζητούμενους.”

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ,ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ

10, 100, 1000δες καταλήψεις ενάντια σε έναν κόσμο οργανωμένης πλήξης.

αντίσταση – αυτοοργάνωση – αλληλεγγύη

c.@