2 σχόλια

    • ενημερωση στο 07/09/2012 στις 14:58

    Κανονικα εγινε η συνελευση,30 με 35 (ίσως και λιγοτεροι) συνολικα οι φασιστες ανακατεμενοι με τους μπραβους που πληρωνουν για προστασια. Δεν πλησιασαν αλλα φωναζαν τις μαλακιες τους απο καποια αποσταση. Δεν προσπαθησε κανενας να σπασει την συνελευση. Όλο το πανυγηρι το εκαναν μαζι με δημοιριες και ασφαλιτες γυρω τους που ειχαν προσωπο προς την συνελέυση.

    Περιπου 100 ατομα στην συνελευση κανονιστηκαν μοιρασματα και πορεια. Ηη αποψη να συνεχιστει η συνελευση και να μην ασχοληθουμε μαζι τους ητάν καθολικη.

    Οι φασιστες παντως ειχαν κανει γενικο καλεσμα για να υπερασπιστουν τα γραφεια τους…

    Αυτα επεται συνεχεια…

    ΖΗΤΩ Ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ

    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1420311

    • ΕΛΜΕ Ηρακλείου στο 06/09/2012 στις 17:12

    Η ΕΛΜΕ Ηρακλείου συμμετείχε και συμμετέχει καίρια σε δράσεις και κινητοποιήσεις που επιτιμούν πλήρως όποια μορφή φασιστικής και ναζιστικής νοοτροπίας, συμπεριφοράς και δη ‘πολιτικής’ θέσης. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα ενημέρωσης-γνώσης-πρόληψης των μαθητών και εν γένει των νέων σχετικά με την γέννηση, ιστορική παρουσία και τραγική άνοδο του ναζισμού και τα ολέθρια αποτελέσματά του – ιδιαιτέρως σήμερα μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής (Χ. Α.) στο ελληνικό κοινοβούλιο, καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε προσπάθεια ναζιστικής «αναβίωσης» και προ πάντων βίας που στρέφεται κατά μεταναστών, εντόπιων και κάθε ‘διαφορετικού’. Πρόκειται μάλιστα αμέσως να επιμείνει στο ‘καυτό’ αυτό θέμα στο χώρο των σχολείων, προτείνοντας και υλοποιώντας σειρά πολιτισμικών-παιδευτικών δράσεων και προγραμμάτων.

    Κατόπιν ενημέρωσης από την Πρωτοβουλία για την δημιουργία Λαϊκής Συνέλευσης Αλικαρνασσού και το Συντονιστικό των συνελεύσεων γειτονιάς Ηρακλείου, η ΕΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στην Λαϊκή Συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μ. μ. στο μικρό πάρκο απέναντι από το πρώην Δημαρχείο Αλικαρνασσού (Ιωάννη Βαρδαξή) με αφορμή το άνοιγμα γραφείων της Χ. Α. στην περιοχή.

    Ενημερωνόμαστε, αντιδρούμε, συμμετέχουμε, προτείνουμε, προλαβαίνουμε – γιατί μας αφορά – όλους!

    http://www.elmeher.gr/joomla/index.php/decisiomenu/elmedecisionsmenu/299-2012-09-04-06-51-00

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.