Ενημέρωση για τους 2 συλληφθεντες στο Ηράκλειο

Ηράκλειο 24/3/2012 : Μια ώρα μετα την λήξη του παζαριού που διοργάνωνε το δύκτιο ανταλλαγών και αντιπραγματισμού Ηρακλείου στο πάρκο γεωργιάδη, στο όποιο συμμετείχαν και αρκετοί σύντροφοι-σσες, 6 με 8 ασφαλίτες που είχαν ακροβολιστεί στην μια έισοδο σταμάτησαν 2 συντρόφους για έλεγχο, ο ένας τρέχωντας ειδιοποίησε τόν κόσμο που ήταν λίγο πιο πέρα. Οταν κάποι-ες προσσέγγυσαν το σκηνικό έκαναν έφοδο περίπου 10 ΔΙΑΣ απο τους οποίους τρείς μηχανές μπήκαν στο πάρκο και κυνηγούσαν έναν σύντροφο ο οποίος είχαι κάτσει σε μια καφετέρια και στο τέλος τον συλλάβανε μετα από ένα σχετικό τζέρτζελο. Οταν τους προσσέγγησε μια δικηγόρος ζητόντας τον λόγο την τραμπούκησαν και αυτήν.

Αυτήν την στιγμή περίπου 40 αλληλέγγυοι-ες έχουν πάει στην ΓΑΔΗ για συμπαράσταση. Δεδομένο του τρομοκλίματος που πασχίζουν να εδρεώσουν τα κοπρόσκυλα του κράτους ώστε να φοβίσουν όσους αντιστέκοντε στο καθεστώς της μηδενικής ανοχής δηλώνουμε :

Δε μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν – Ολοι-ες στα λιοντάρια τώρα !

Ⓐ/Α Ηρακλείου

Eνημέρωση : οι 2 συντροφοι πέρασαν απο ανακριτή και τους απαγγελθηκαν πλημμεληματικες κατηγοριες (απειθεια,αντισταση και εξυβριση) ,η προταση του εισαγγελέα ηταν να κρατηθουν μεχρι αυριο.

1 σχόλιο

    • mariju ana στο 25/03/2012 στις 10:57

    Σημερα γουρουνια…αυριο μπεικον…ΜΠΑΤΣΟΙ ΧΟΥΝΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.