Συγκέντρωση – Μικροφωνική Αλληλεγγύης στους 50 μετανάστες απεργούς πείνας που βρίσκονται στη ΓΑΔΗ

Παρακάτω  δημοσιεύουμε μεταφρασμένο το κείμενο  οπως μας σταλθηκε γραμμένο  απο έναν απο τους μετανάστες απεργους πεινας :

” Σας ζητάω να ακούσετε τα προβλήματα μας, σε αυτή τη φυλακή κόλαση και να μας βοηθήσετε. Δεν υπάρχουν γιατροί και ούτε φαρμακείο για τις αρρώστιες και έχουμε επίσης έναν παλαιστίνιο κρατούμενο στο νοσοκομείο. Κοιμόμαστε μέσα στην απόλυτη βρόμα. Οι μπάτσοι μας βρίζουν και μας συμπεριφέρονται σαν ζώα και αυτό είναι πολύ άσχημο. Μας δίνουν 5€ τη μέρα και το πρόβλημα είναι πως το κυλικείο μας χρεώνει πολύ ακριβά το φαγητό. Αναγκαστικά εάν φάμε το μεσημέρι δεν μπορούμε να φάμε το βράδυ. Όταν έρχονται συμπατριώτες μας να αφήσουν φαγητό και ρούχα δεν τους αφήνουν να μπουν μέσα.Γι’ αυτό σας παρακαλώ ακούστε τα αιτήματα μας γιατί για εμάς η κατάσταση γίνετε όλο και πιο σκληρή. Σας παρακαλώ να μας βοηθήσετε το συντομότερο.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας. “

Συγκέντρωση – Μικροφωνική Αλληλεγγύης στους 50 μετανάστες απεργούς πείνας που βρίσκονται στα κρατητήρια της ΓΑΔΗ – Παρασκευή  9/12/2011-ώρα : 17:00 -Πλατεία Λιονταριών Ηράκλειο Κρήτης

Αναρχικοί-Αντιεξουσιαστές Ηρακλείου

2 σχόλια

    • Ηράκλειο : Έληξε η απεργία πείνας στα κρατητήρια στο 09/12/2011 στις 17:03

    50 μετανάστες διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες κράτησης τους
    Ενημερώθηκε: 09.12.2011 // 12:11
    Έληξε η απεργία πείνας στα κρατητήρια

    Σταμάτησαν , όπς έγινε γνωστό, την απεργία πείνας που είχαν ξεκινήσει το περασμένο Σάββατο, 50 μετανάστες που κρατούνται στο Ηράκλειο και οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες κράτησης τους

    Η υπόθεση δημοσιοποιήθηκε από την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (δείτε εδώ) που έκανε λόγο ακόμα και για ξυλοδαρμό των κρατουμένων, γεγονός όμως που διαψεύδεται από την αστυνομία (δείτε εδώ)
    http://cretalive.gr/new/64355/crete/Elixe_i_apergia_peinas_sta_kratitiria_

    • Οχτω μεταναστες συνεχιζουν την απεργια πεινας. στο 08/12/2011 στις 19:34

    Οχτω μεταναστες συνεχιζουν την απεργια πεινας.

    Υπαρχει πληροφορια για μεταναστη στο νοσοκομειο.

    Θα υπαρχει συνεχης ενημερωση – περισσοτερες πληροφοριες αργοτερα.

    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1361067

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.