17 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • Ανώνυμος στο 07/03/2012 στις 01:05

    μην τα λες εδω μεσα αυτα………….πιπερι

    • ΕΠΩΝΥΜΟΣ στο 07/03/2012 στις 00:45

    Ασκεί το γνωστό του σπορ : οικονομικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Απ’ ότι διάβασα πάντως ο Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του, για απάτες περί τα χρηματοοικονομικά.

    • Ανώνυμος στο 06/03/2012 στις 22:43

    Ο αλλος “εκλεκτος”, ο Γιωργης ο Σορος, τι να κανει αυτο το παιδι….

    • Ανώνυμος στο 06/03/2012 στις 22:41

    http://www.kevinmacdonald.net/PrefacePPB.pdf

    • Ανώνυμος στο 06/03/2012 στις 22:33

    Για το προκειμενο…. κουβεντα λουστρακο μου.
    Δεν πειραζει, καταλαβαινω

    • ΕΠΩΝΥΜΟΣ στο 06/03/2012 στις 16:13

    προς ”αναρχικό”
    Έχεις δίκιο να κάνεις διαχωρισμό ανάμεσα στους Εβραίους και τους Ισραηλινούς. Τι κακό υπάρχει όμως στο να είναι κανείς ”Ισραηλινός”; Κι’ αυτός ‘Ανθρωπος δεν είναι ; Αν κάποιοι Εβραίοι προκαλούν την αντιπάθεια (θα σου θυμίσω ότι ο Μπακούνιν και ο Προυντόν έχουν πει γι αυτούς πράγματα που δεν θα διεννοείτο να τα πει ούτε ο Ρόζενμπεργκ τον οποίο αναφέρεις)αυτό έχει ρίζες βαθύτατα μέσα στο χρόνο και έχει να κάμει με μια νοοτροπία που τους καλλιεργήθηκε από τον καιρό του Μωσαϊκού εξουσιασμού : εκλεκτός λαός του Θεού (ενός Θεού …μοναχοφαγά που θεωρεί αδιανόητο το να συνυπάρχει με άλλους θεούς), συστηματική ενασχόληση με την τοκογλυφία και μια τάση να υποστηρίζονται αναμεταξύ τους ασχέτως τυχόν ιδεολογικών διαφοροποιήσεων, με μόνο γνώμονα το γεγονός ότι απλά είναι όλοι τους Εβραίοι(σε παραπέμπω και πάλι στον Μέγα Μπακούνιν μετά περί …αμοιβαίας εκτιμήσεως μεταξύ …Μάρξ και Ροκφέλερ) με εξαιρέσεις φυσικά, όπως ο Μαξ Νορντάου κ.ά.
    Επιπροσθέτως θα σου αναφέρω τους Σαδδουκαίους, νοήμονες Εβραίους που ασπάσθηκαν στοιχεία του ελληνικού τρόπου ζωής και σκέψης (ελευθερία στις ερωτικές σχέσεις, άρνηση της αθανασίας της ψυχής κλπ.) κατά την ελληνιστική και ρωμαϊκή περίοδο και ξέκοψαν από τους θεοκρατικούς δογματισμούς που εκφράζονταν από τους Ζηλωτές και τους Φαρισαίους, υπέφεραν δε τα πάνδεινα γι αυτό από τους υπόλοιπυς Εβραίους που τους θεωρούσαν …δοσίλογους(η μαλακία του νεοέλληνα παπαγαλίζει κι αυτή …”κατά Σαδδουκαίων”).
    Ένα όμως βασικό αξίωμα του ολοκληρωτισμού είναι το ”όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου”. Το να απαντάς σε κάποιον βρίζοντας και απειλώντας τον, είναι χαρακτηριστικό εξουσιαστή. Θα μπορούσες απλώς να τον καλέσεις σε έναν διάλογο μα δεν βρισκόσαστε δα και μπροστά σε καμμιά κρίσιμη για την έκβαση κάποιας μάχης στιγμή και να έχεις καχυποψία απέναντί του.
    Και μια τελευταία συμβουλή: Μη μισείς την πατρίδα σου, όπως δεν μισείς και τις πατρίδες των άλλων. Και κοίταξε λίγο να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τα περί φυλής, ρατσισμού, εθνοτικού προσδιορισμού με βάση τη θρησκεία κλπ. γιατί από τις αντιφατικές αναφορές στο κείμενό σου φαίνεται ότι τα έχεις μπερδέψει.

    • Ανώνυμος στο 06/03/2012 στις 15:00

    ελα ρε παπ-Αριε ελληνα,ξερεις και τον Αντορνο; Πετας πεντε ονοματα που δεν εχουν σχεση μεταξυ τους για να δειξεις οτι εισαι ανθρωπος του πνευματος ε;
    Ποιος εσυ ο οπαδος του Αλφρεντ Ροζενμπεργκ.
    Ξεχασες ελληναρα μου τον Λαφαργκ που εξυμνησε τον αρχεγονο κομμουνισμο των Μινωιτων.Να τον καταγγειλεις και αυτον μαζι με τον Ζηνων τον Κιτιευς, τον Αντιφων τον Αθηναιο και τον συγγραφεα της Αντιγονης που τον λεγαν Σοφοκλη.

    • Ανώνυμος στο 05/03/2012 στις 23:15

    Ααα, να μην ξεχασω και τον Φραντς Μποας τον υπερτατο 🙂

    • Ανώνυμος στο 05/03/2012 στις 23:11

    Φρόυντ, Μαρξ, Τροτσκι, Αντορνο.
    Αυτοι ειναι οι πατεραδες σας, ολοι περιουσιοι, και εξ’ου και το σηματακι.
    Αστα λουστρακο μου, ολα τα αλλα ειναι για τα μπαζα.

    • Ανώνυμος στο 05/03/2012 στις 22:47

    ξερω τι ειναι αυτος που το ειπε.
    Αυτο που δεν ειξερα ειναι οτι διαβαζουν το πορταλ και τα φυντανια του “μαυρου κρινου” και των “αυτονομων εθνικιστων” και σε αυτους παει η απαντηση. Εξαλου αλλο “φιλοεβραιοι” αλλο φιλοισραηλινοι. ο εβραϊσμος ειναι θρησκευμα δεν ειναι κρατος.Οι Εβραιοι ειναι εθνοτικη φυλη με βαση το θρησκευμα τους,οποιος ειναι εναντιον των διαφορων φυλετικων εθνοτητων ειναι ρατσιστης ναι η οχι;
    Οσο για το σημα εχεις δικιο, οντως ειναι το σημα ακροδεξιας ορθοδοξης ισραηλινης ομαδας. Προφανως ο συντακτης της δημοσιευσης δεν το γνωριζε και πηρε σαν κριτιριο τη γροθια μεσα στο αστερι.Αυτο ομως δεν τον κανει φιλοσιωνιστη αλλα οι νεοναζι του μαυρου κρινου δεν τον κατηγορουν για αυτο, τον κατηγορουν για φιλοεβραιο.Εχει τεραστια διαφορα.

    (Α)

    • ΕΠΩΝΥΜΟΣ στο 05/03/2012 στις 19:08

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ”ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ” ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΕΠΙΜΕΛΩΣ(ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ.ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ; ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ (ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΗΠΟ) ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΠΟΥ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΒΡΑΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ;

    • Ανώνυμος στο 05/03/2012 στις 18:41

    αυριο στις 6 το απογευμα στη βασιλικη μπουλη φασιστακο.να φορας και τα παμπερ σου

    (Α)

    • Ανώνυμος στο 05/03/2012 στις 10:43

    Οτι ωρα γουσταρεις ρε λουστρακο

    • Ανώνυμος στο 04/03/2012 στις 17:37

    οτι γουσταρουμε ειμαστε.Φιλοεβραιοι,φιλοτουρκοι και γυφτοσποπιανοι και σιγουρα ανθελληνες.Τραβας κανα ζορι; Αν τραβας να σηναντηθουμε να στο λυσουμε εθνικιστικο αποβλητο.

    Αναρχικος

    • NICK στο 03/03/2012 στις 23:10

    ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΡΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΔΑΒΥΔ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.