Χανιά: Εκκένωση του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού Πολυτεχνείου Κρήτης | Κάλεσμα στήριξης!

Εκκένωση του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού Πολυτεχνείου Κρήτης
Χανιά : Καλείται έκτακτα κόσμος να στηρίξει το Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Πολυτεχνείου Κρήτης μετά απο εκκένωση του χώρου με εντολή του πρύτανη Ζερβάκη. Σήμερα  10/5 το πρωί αντικρίσαμε το χώρο του στεκιού άδειο με τα πράγματα πεταμένα έξω, καθώς λείπουν πόρτες, παράθυρα, τουαλέτα, νιπτήρας και συνέβη βανδαλισμός του χώρου (σπασμένα πράγματα, αφαίρεση τμήματος της ηλεκτρολογικής εγκαταστασης, πεταμένα φυλλάδια). Οι συνεχείς απειλές του αντιπρύτανη Αντωνιάδη επιβεβαιώνονται από τις προφανείς διαθέσεις των Πρυτανικών Αρχών του Πολυτεχνείου να καταστείλουν οποιοδήποτε κεντρο αγωνα. Απευθυνόμαστε σε αλληλέγγυο κόσμο να στηρίξει το εγχείρημα υπεράσπισης του Στεκιού.
Πηγή:https://athens.indymedia.org/post/1630293/
ΑΛΛΑΓΉ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ BAR στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου Κρήτης
Το σημερινό bar του Δικτύου Αναρχικών/Αντιεξουσιαστριών μεταφέρεται στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου Κρήτης (αντί για την Κατειλημμένη Πρυτανεία).
Βρίσκεται ήδη κόσμος εκεί και θα συνεχίσει για όλη τη μέρα, ενώ καλούνται αλληλέγγυ@γ για στήριξη.
Το ΑΣΠΚ εκκενώθηκε σήμερα το πρωί, σε μία πρωτοφανή για τα δεδομένα του συγκεκριμένου χώρου καταστροφική επιχείρηση, κατά την οποία αφαιρέθηκαν πορτοπαράθυρα, τμήμα της ηλεκτρολογικής εγκαταστασης, ακόμα και η τουαλέτα και ο νιπτήρας.
Νομίζουν έτσι οι πρυτανικές αρχές και οι συνεργάτες τους, ότι θα αποτρέψουν τη συνέχεια της λειτουργίας και της δράσης του ΑΣΠΚ. Από την πλευρά του Στεκιού και του αλληλέγγυου κόσμου υπάρχει όμως πείσμα και τελείως άλλα σχέδια…
Δικτύο Αναρχικών/Αντιεξουσιαστριών