Ηράκλειο: Ανάρτηση πανό στην πεζογέφυρα του πολιτιστικού κέντρου ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Α.Φ

Το βράδυ της Κυριακής 28/04, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Α.Φ., αναρτήσαμε πανό στην πεζογέφυρα του πολιτιστικού κέντρου ηρακλείου

Προφυλακίσεις, απαγωγές, εισβολές σε σπίτια. Πλειστηριασμοί κατοικιών και εκκενώσεις καταλήψεων. Πογκρόμ και δολοφονίες Ρομά. Πνιγμοί μεταναστ.ρι.ών. Κρατικά εγκλήματα και εργατικές δολοφονίες. Μέσα μαζικής εξαπάτησης. Διάχυτη πατριαρχία και το σύστημα που τη θρέφει. Αθωώσεις παιδοβιαστών.

Αν χωράμε σε αυτόν τον κόσμο, είναι γιατί είμαστε πάντα εναντίον του. Όσο και να προσπαθούν να φιμώσουν τις φωνές όσων αγωνίζονται με συνέπεια, πλαϊ στις καταπιεσμένες/ους, στοχοποιώντας τους για την πολιτική τους δράση.

Γιατί όταν η εξουσία μας θέλει με σκυμμένο το κεφάλι, εμείς ατενίζουμε τον ορίζοντα προς τη λευτεριά. Όταν η εξουσία μας θέλει δεμένες/ους πισθάγκωνα, εμείς ροκανίζουμε τις αλυσίδες των δεσμών μας.

Με το νού και την καρδιά στο σύντροφο Α.Φ. που συνελήφθη στις 22/4 μετά από εισβολή των μπάτσων της αντιτρομοκρατικής στο σπίτι του στην πάτρα.

Κανένα μόνο του στα χέρια του κράτους

Αντρέα γερά, ως τη λευτεριά

Αλληλεγγύη στα 26 συλληφθέντα μετα το κρεσέντο καταστολής στην πάτρα

Αλληλεγγύη στην Κατάληψη Παραρτήματος που δέχθηκε επίθεση και σε όσες έχουν χτυπηθεί ή απειλούνται απο την καταστολή

Όταν ο κόσμος τους πέφτει στις πλάτες μας, θα τον κάνουμε συντρίμμια στα κεφάλια τους

Να διαδώσουμε την αντικατασταλτική λύσσα

@

πηγή:https://athens.indymedia.org/post/1630169/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.