Χανιά : Ανακατάληψη στον λόφο Καστέλι | Κάλεσμα σε Ανοικτή συνέλευση – Δευτέρα 22/4-ώρα:17:00

ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙ- ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ
Τρεις εβδομάδες μετά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης για λογαριασμό της Belvedere, ο Λόφος Καστέλι σήμερα ανακαταλήφθηκε και αποτελεί ξανά απελευθερωμένο έδαφος.
Οι ζημιές που άφησαν πίσω οι μπάτσοι είναι πολλές και υπάρχει ανάγκη για χέρια και υλικά.
Καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/4  ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΑΥΛΗ.
Αυτά τα δέντρα δεν βολεύονται με λιγότερο ουρανό. Αυτές οι πέτρες δεν βολεύονται κάτω από τα ξένα βήματα. Αυτά τα πρόσωπα δεν βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο. Αυτές οι καρδιές δεν βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο.
Συνέλευση Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις
***
Δεν φοβόμαστε τα συντρίμμια. Τη γη εμείς θα την κληρονομήσουμε, για αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ας κάνει η αστική τάξη τον κόσμο της κομμάτια προτού αποχωρήσει από τη σκηνή της ιστορίας”
Επιστρέψαμε πίσω στη φωλιά. Τρεις εβδομάδες ήταν πολλές. Μπάτσοι κάθε λογής μόλυναν τα λημέρια μας. Επενδυτές και αφεντικά τρίβουν τα χέρια τους. Ο ξενοδόχος όμως λογαριάζει χωρίς εμάς.
Σε μια πόλη που μέρα με τη μέρα μας εκτοπίζει, σε μια πόλη που βάλθηκε να μην μας χωράει, η αντίσταση ήταν και θα είναι μονόδρομος. Οι αγώνες μας στιγμή δεν εκκενώθηκαν. Μέσα και έξω από τις δομές μας θα παλεύουμε.
Είμαστε ξανά στην Πρυτανεία
(ΑΝΑ)ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ
Καλούμε όλο τον αλληλέγγυο κόσμο στη Συνέλευση Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις, αύριο, Δευτέρα στις 5 στην απελευθερωμένη αυλή του Λόφου Καστέλι
Δίκτυο Αναρχικών/Αντιξουσιαστριών
Η Κατάληψη Rosa Nera καλεί όλες και όλους, καθεμία και καθένα που στέκεται ενάντια στην ξενοδοχοποιηση του Λόφου Καστέλλι, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και την καταστολή της Rosa Nera, εναντια στην περίφραξη του μπαλκονιού των Χανίων στην αυριανή Ανοιχτή Συνέλευση στις 5.μ.μ. στην αυλή του λόφου.
Καλούμε κάθε συλλογικότητα και εργατικό σωματείο των Χανίων να συμμετέχει στον αγώνα και να καταδικάσει τους βανδαλισμούς της εταιρείας και της αστυνομίας στα κτήρια.
Ξενοδοχείο η Ρόζα ποτέ της δεν θα γίνει
Ο Λόφος Καστέλλι ελεύθερος θα μείνει.
Όλα για Όλους και Όλες.
Κατάληψη Rosa Nera