Χανιά: Ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης της κρατικής δολοφονίας του Κ.Μανιουδάκη

Αναδημοσιεύουμε το κείμενο του Αναστάση Μανιουδάκη, που δημοσίευσε στις 15 Απριλίου 2024, σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης της κρατικής δολοφονίας του πατέρα του, Κώστα Μανιουδάκη.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗ ΣΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΣΕΣ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΣΤΟΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Μετά από 7 μήνες διαρκούς αγώνα του κινήματος και του αλληλέγγυου κόσμου καταφέραμε να πάρουμε την δικογραφία και τα ονόματα των δολοφόνων του ΠΑΤΕΡΑ μου ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗ. Αρχικά, ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ την στάση του εισαγγελέα Κωνσταντίνου Αποστολάκη, που προσπάθησε να συμβάλει στην αρχειοθέτηση της υπόθεσης, από την πρώτη στιγμή – λειτουργώντας σαν εργαλείο του κρατικού μηχανισμού – που θέλει να συγκαλύπτει γεγονότα σαν και αυτά της υπόθεσης του ΠΑΤΕΡΑ μου, καθώς στις 08/09 απέρριψε το αίτημα μας για παράδοση των αρχείων από τις κάμερες που υπάρχουν στο σημείο και μία εβδομάδα μετά (15/09), οι κάτοχοι καλέστηκαν να καταθέσουν, με αποτέλεσμα να έχουν διαγραφεί τα αποδεικτικά στοιχεία για πάντα (απο το ενα απο τα δυο μαγαζια που κατεθεσαν το οπτικοακουστικο υλικο που βρισκοταν πιο κοντα στο σημειο). Επίσης, στη συγκεκριμένη έρευνα συμμετείχαν 2 εκ των 4 δολοφόνων.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Έτσι, μετά από το ιατροδικαστικό πόρισμα που επιβεβαιώνει τα βασανιστήρια που υπέστη ο ΠΑΤΕΡΑΣ μου, ο αντεισαγγελέας πρωτοδικών καλει τους δολοφόνους να δώσουν ανωμοτί εξηγήσεις για την κατηγορία της ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ ΣΕ ΗΡΕΜΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ.
Βρισκόμαστε στην εποχή όπου δεν έχει τίποτα αξία εκτός από τις τσέπες των καταπιεστών, πόλεμοι δίχως τελειωμό, ακρίβεια, στεγαστικό, εργατικά ατυχήματα, κρατικές δολοφονίες, αστυνομική βία, τα δάση και τα βουνά του τόπου καίγονται και σκάβονται ανελλιπώς.
Αλλά επειδή το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι, εμείς φωνάζουμε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ! ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.