Χανιά : Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη-Μην επιτρέψουμε να χρησιμοποιείται το νησί ως ένα ορμητήριο θανάτου.

SOUDA BAY: A FILLING STATION TO FUEL A GENOCIDE
Ντροπή για τη συλλογική μνήμη του μαρτυρικού νησιού της Κρήτης, να χρησιμοποιείται το λιμάνι της Σούδας ως δεκανίκι γενοκτονίας. Το πλοίο Overseas Santorini πρόκειται επιβεβαιωμένα να βρεθεί στο λιμάνι της Σούδας το απόγευμα της 6ης Απριλίου.
Το Overseas Santorini είναι το ένα από τα δύο πλοία τάνκερ (Overseas Santorini και το Overseas SunCoast – IMO 9862944) στα οποία έχει επιβεβαιωθεί ότι μεταφέρουν το καύσιμο αεροσκαφών J-P8 προς το Ισραήλ. Δεν είναι κάτι καινούργιο, αυτό γινόταν και πριν αλλά και τώρα ενόψει της γενοκτονίας που διαπράττουν.
Αυτό το καύσιμο χρησιμοποιείται για τα πολεμικά αεροσκάφη τα οποία δολοφονούν χιλιάδες παλαιστίνιες/ους. Το 2020, η US Defense Logistics Agency Energy (DLA Energy) εξέδωσε συμβόλαιο 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για 1 δισεκατομμύριο λίτρα από το καύσιμο JP-8, καύσιμο ντίζελ και αμόλυβδη βενζίνη καλύπτοντας πολλά χρόνια τροφοδοσίας προς τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ.
Εμείς, οι κάτοικοι της Κρήτης, ας μην επιτρέψουμε να χρησιμοποιείται το νησί ως ένα ορμητήριο θανάτου. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας, δεν γινόμαστε συνένοχοι/ες σε αυτή την γενοκτονία μέσα από την ανοχή, μια γενοκτονία που προσθέτει άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Καμία συμμετοχή του Ελληνικού κράτους στη γενοκτονία των Παλαιστινίων.
Άμεση και Οριστική κατάπαυση πυρός.
Λευτεριά και αυτοδιάθεση στην Παλαιστίνη!
-Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη-
Πανό που αναρτήθηκε στο φρούριο Ιτζεδίν
πηγή:https://www.facebook.com/kpaxradio

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.