Χανιά : Εκκένωση των καταλήψεων Rosa Nera και Πρυτανείας στον λόφο Καστέλι | Πορεία αλληλεγγύης 1/4-ώρα:20:00,στην πλατεία δημοτικής αγοράς.

Χανιά : Λίγο πριν τις 09:00 σήμερα, Δευτέρα 1 Απρίλη 2024, μπάτσοι μπηκαν στην κατάληψη στον λοφο Καστέλι στα Χανια και εκκένωσαν τα κτήρια της Rosa Nera και της Πρυτανείας. Η πολιτική συνέλευση της Rosa Nera έχει καλέσει ανοιχτή συνέλευση στο Πάρκο ειρήνης και φιλίας των λαών στις 17:00.

Tα  άτομα που βρίσκονταν εκείνη τη στγμή στο κτήριο έχουν προσαχθεί, από τα οποία πήραν αμέσως τα κινητά και δεν υπάρχει επικοινωνία μέχρι στιγμής μαζί τους.Την ίδια ώρα οι μπάτσοι απέκλεισαν την οδό Κανεβάρο ενώ περίπου 100 αλληλέγγυα άτομα βρέθηκαν στην οδό Δασκαλογιαννη.

Στις 12:00 πραγματοποιήθηκε πορεία προς το Δημαρχείο το οποίο καταλήφθηκε αντανακλαστικά, και από το οποίο ξεκίνησε πορεία προς το μπατσομέγαρο στις 14:00.Η πολιτική συνέλευση της Rosa Nera έχει καλέσει ανοιχτή συνέλευση στο Πάρκο ειρήνης και φιλίας των λαών στις 17:00.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση αργότερα.

Συντακτική ομάδα Χανίων | εφημερίδα δρόμου Άπατρις

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1629735/

– Συνέλευση, πρώτη απάντηση στην εκκενωση της Rosa Nera

Η Κατάληψη Rosa Nera καλεί σε συνέλευση αλληλεγγύης μετά την αστυνομική εισβολή και τις συλλήψεις στην Ρόζα.
Σήμερα 1/4 στις 5:00 μ.μ. στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας.
Η τρομοκρατία ενάντια στο τοπικό κίνημα και η ξενοδοχοποιηση του Λόφου Καστέλι για τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών δεν θα περάσει.

Όλες και όλοι στο ΠΕΦ, σήμερα στις 5 μ.μ.
Άμεση απελευθέρωση των συντρόφων και των συντροφισσών μας.
Τα μαύρα ρόδα θα ανθίζουν μια ζωή.

Κατάληψη Rosa Nera

πηγή : https://rosanera.squat.gr/2024/04/01/συνελευσ…


Κάλεσμα σε συγκέντρωση-πορεία αλληλεγγύης για την εκκένωση της κατάληψη στο λοφο Καστέλι σήμερα Δευτέρα 1/4/2024 στις 20:00 στην πλατεία δημοτικής αγοράς.

Κάλεσμα σε συγκέντρωση-πορεία αλληλεγγύης για την εκκένωση της κατάληψη στο λοφο Καστέλι σήμερα Δευτέρα 1/4/2024 στις 20:00 στην πλατεία δημοτικής αγοράς, είναι η πρώτη απόφαση της συνέλευσης αλληλεγγύης που πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των λαών.

πηγή:https://athens.indymedia.org/post/1629739/

Αντικατασταλτική συγκέντρωση-πορεία ενάντια στην εκκένωση του κατειλημμένου Λοφου Καστελι, 1/4/2024, στις 20:00, πλατεία Αγοράς.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΒΙΛΕΣ & ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ.

Δίκτυο Αναρχικών/Αντιεξουσιαστριών

πηγή:https://athens.indymedia.org/post/1629741/

πηγή : https://www.facebook.com/SolidarityWithRosaNera

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.