Ηράκλειο : Tο μεγάλο φαγοπότι ξεκίνησε!

Tο μεγάλο φαγοπότι ξεκίνησε
Δίχως μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε από την ανάρτηση στο Διαύγεια πως οι εργασίες σφράγισης των παραθύρων και των εισόδων της κατάληψης Ευαγγελισμού κόστισαν στο ελληνικό δημόσιο το υπέρογκο ποσό των 37.200,00 ευρώ !! Για εργασίες (δίχως άδειες ούτε μελέτες) οι οποίες δεν κράτησαν ούτε μια εβδομάδα και είχαν ελάχιστο κόστος υλικών (λαμαρίνες και μπετό).
37.200 (το επίσημο όριο απευθείας ανάθεσης) την ώρα που διαλύουν τα νοσοκομεία ! Γιατί δήθεν δεν υπάρχουν λεφτά. Και ας φανταστούμε τώρα τι θα κοστίσει η μελέτη και ανακαίνιση… Μιλάμε για μερικά εκατομμύρια για να κάνουν το καπρίτσιο τους.
Εμείς με ανάλογο ποσό αποκαταστήσαμε την πρόσοψη, ενισχύσαμε 2 φέρουσες κολώνες του κτηρίου και αφαιρέσαμε τον σοβά από 2 πλευρές του και τον αποκαταστήσαμε με αρμολόγημα. Όλες οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με προσωπική εργασία συντρόφων/ισσων.Τα χρήματα τα μαζέψαμε κινηματικά με δράσεις (πάρτι, συναυλίες και συνεισφορές αλληλέγγυων) και δεν επιβαρύναμε στο ελάχιστο τον φορολογούμενο πολίτη.
Εμάς θα μας βρουν μπροστά τους καθ όλη αυτή την αισχρή διαδικασία που λέγεται “αξιοποίηση κτηρίου “Ευαγγελισμός”, ιδιοκτησίας Π.Κ.”
*Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε το τσιμέντωμα του Πρύτανη και στη δεύτερη τη δουλειά που είχε κάνει η κοινότητα της Κατάληψης Ευαγγελισμού για να συντηρηθεί το κτίριο.
πηγή: https://www.facebook.com/people/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%97%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF/61552059600828/