Ενημέρωση απο την Αντιφασιστική συγκέντρωση στα Χανιά 24/11/12

Η μικροφωνική έχει στηθεί απο το πρωϊ, μοιράζονται κείμενα, έγινε και εξόρμηση στην λαϊκή αγορά της Μίνωος. Τις ίδιες ώρες επικρατεί και μιας μεγάλης έκτασης και έντασης μπατσοκρατία στο κέντρο των Χανίων ανάλογη και ίσως πιο ενισχυμένη απο τα μέτρα που λαμβάνονται απο την τοπική ασφάλεια στις παρελάσεις για αποφυγή επεισοδίων. Η περιοχή περιμετρικά των γραφείων των αυγών που βρίσκονται επι της οδού Τζανακάκη είναι αποστειρωμένη ζώνη που περνάς με face control απο ΥΜΕΤ και ασφαλήτες. Στα στενά γύρω απο το σημείο της συγκέντρωσης βρίσκονται εξάδες ΥΜΕΤ στην αρχή και στο τέλος του κάθε στενού, δηλαδή Βολουδάκη, Χιωτάκη, Μπονιαλή, Κτιστάκη, Σφακίων, και Κορνάρου έχουν ΥΜΕΤ και ΟΠΚΕ. Η οδός Τζανακάκη έχει μπάτσους απο την αρχή της έξω την εθνική τράπεζα όπου έχει σταθμεύσει και μια κλούβα, και οι δύο καφετέριες έξω και απέναντι απο τα γραφεία των ναζί είναι γεμάτες ψηφοφόρους και φασιστοειδή που πίνουν καφέ και κάνουν παρεα με την μαφία της ντόπιας ασφάλειας σε χαλαρούς ρυθμούς. Η αστυνόμευση εκτείνεται μέχρι και την είσοδο του κήπου στο τέλος της Τζανακάκη. Γενικότερα παίζουν και ασφαλίτες με μηχανές που κόβουν βόλτες επι της Αποκορώνου και της Παπανδρέου.

Στις 15.00 οι ντόπιοι ναζί και οι τέσσερις βουλευτές τους έχουν συνέντευξη τύπου στα Γραφεία ωστόσο απο το πρωϊ που ήρθαν δεν έχουν εντοπιστεί σε κάποιο σημέιο της πόλης.
Ώρα 19:00 : Στις ομιλιες των μεγαλοστελεχων της χρυσης αυγης παρεβρεθησαν στην κυριολεξια 20 νοματαιοι,σε μια ακρως αποστειρωμενη εκδηλωση με ασφαλιτες και καμμια 10 χρυσαυγιτες να κοβουν φατσες σαν σε νυχτερινο κλαμπ.Ακομα και στο σαιτ τους οπου δειχνουν φωτογραφιες οπου τις εχουν ”κοψει”φαινονται αυτοι οι 20 νοματαιοι.

Πηγή : https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1439231
.:: Συνεχής Ενημέρωση