Χανιά : Αντιφασιστικό συλλαλητήριο Σάββατο 24 Νόεμβρη -ώρα:16:00 πλ.Αγοράς

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!

ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ – ΣΑΒΒΑΤΟ 4μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε “περιοδεία” στην Κρήτη των ναζιστών βουλευτών της Κασιδιάρη, Παππά, Γερμενή και Μίχου αυτό το Σαββατοκύριακο.Στα Χανιά δηλώνουν  ότι γίνει ομιλία στα γραφεία τους στην οδό Τζανακάκη το απόγευμα του Σαββάτου.

Ξέρουμε ποιοι είναι οι χρυσαυγίτες!

Οραματίζονται να στείλουν στους φούρνους και τους θαλάμους αερίων όποιον δεν ταιριάζει στα φασιστικά πρότυπα της “Αρίας φυλής”.Είναι υπεύθυνοι για εκατοντάδες επιθέσεις εναντίον μεταναστών και δημοκρατικών πολιτών τους τελευταίους μήνες αλλά και όλα τα χρόνια από την ίδρυση της συμμορίας που λέγεται Χρυσή Αυγή,με την πλήρη ανοχή,κάλυψη,ακόμα και συνεργασία της αστυνομίας.
Στα Χανιά από τον Μάιο έχουν κάνει μια σειρά από τέτοιες θρασύδειλες δολοφονικές επιθέσεις.Στις 17 και 18/6 στη Νέα Χώρα χτύπησαν 3 μετανάστες με αποτέλεσμα ένας Αιγύπτιος να χάσει το νεφρό του! Νωρίς το πρωί της 15/7 επιτέθηκαν σε μετανάστες εργάτες την ώρα που περίμεναν για μεροκάματο στην πλατεία 1866. Την Κυριακή 7/10 ξυλοκόπησαν μετανάστη έξω ακριβώς από τα  “γραφεία” τους ανακοινώνοντας κιόλας στο facebook. Την Πέμπτη 8/11 το βράδυ τραυμάτισαν με ρόπαλα και μαχαίρια 2 μετανάστες στην οδό Κοραή.
Στα έδρανα της βουλής συναινούν στο ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας,αρνούνται τη φορολόγηση των υπέρογκων κερδών των εφοπλιστών και παίρνουν θέση ενάντια στις απεργίες των εργαζομένων.Παράλληλα,στήνουν “γραφεία εύρεσης εργασίας μόνο για Έλληνες” απειλώντας εργοδότες για να απολύσουν μετανάστες εργαζόμενους και να προσλάβουν ντόπιους με ακόμα χαμηλότερους μισθούς.
Δηλώνουν ότι θα πετάξουν έξω από τους παιδικούς σταθμούς τα μωρά μεταναστών,την ίδια ώρα που διακηρύσουν ότι θα “επισκεφτούν” τα σχολεία για να εμποδίσουν μαθητές και καθηγητές να διαδηλώσουν στις επετείους της εξέγερσης  του Πολυτεχνείου και της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Συγκυβέρνηση,τρόικα και νεοναζί προσπαθούν να ρίξουν το φταίξιμο για τις συνέπειες των πολιτικών του μνημονίου στους μετανάστες εργάτες. Να τσακίσουμε τους φασίστες μαζί με τη τρόικα εσωτερικού που χτίζει στρατόπεδα συγκέντρωσης ενώ πετσοκόβει μισθούς,συντάξεις και κοινωνικές παροχές.
Οι μνήμες από τα ολοκαυτώματα της Καντάνου,του Κοντομαρίου,της Βιάννου,των Ανωγείων αλλά και η ηρωική αντίσταση στη Ναζιστική Κατοχή δεν έχουν σβήσει.Είναι ανεπιθύμητοι οι νοσταλγοί του Χίτλερ στην Κρήτη!!!Να μην επιτρέψουμε να πραγματοιήσουν την “περιοδεία” τους!!!
•    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
•    STOP ΣΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
•    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
•    ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΧΑΝΙΩΝ

πηγή : http://keerfaxaniwn.wordpress.com/