→ Μάρτιος 2011 :: Μηνιαίο ανοικτό άρθρο αναγνωστών

Κάθε μήνα 1 αρθρο χωρίς θεματική ενότητα θα παραμένει ανοικτό στο μπλόγκ και θα είναι ελεύθερο για τις αναρτήσεις των αναγνωστών ,έτσι θα μπορείτε να δημοσιεύετε πληροφορίες -ειδήσεις κ.α ,πατώντας στην ενδειξη ” Leave a Comment “(αφήστε σχόλιο )και γράφετε στην θέση όνομα τον τίτλο που επιθυμείτε και στο κάτω πλαίσιο την πληροφορία που θα ανεβάσετε στην συνέχεια πατάτε υποβολή σχολίου και το άρθρο σας δημοσιέυεται άμεσα.Το άρθρο θα κλείνει στο τέλος του μήνα και θα ανανέωνεται με το νέο του επόμενου μήνα.Σχετικά με την ελεύθερη ανάρτηση δείτε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο candiaalternativa@gmail.com

40 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • Ηράκλειο: Ασφαλίτες δένουν, βρίζουν, κακοποιούν και απειλούν με όπλο στο 28/03/2011 στις 23:47

    Αστυνομικοί με πολιτικά σε ρόλο “καουμπόηδων”… Επιασαν ανυποψίαστο πολίτη – χωρίς να δηλώσουν την ιδιότητά τους – τον απείλησαν με όπλο, του πέρασαν χειροπέδες, τον εξύβρισαν και τον κακοποίησαν, επειδή τον θεώρησαν ύποπτο διάρρηξης!

    http://www.patris.gr/articles/198507

    Του Θάνου Περβολαράκη

    Αστυνομικοί με πολιτικά σε ρόλο “καουμπόηδων”…

    Επιασαν ανυποψίαστο πολίτη – χωρίς να δηλώσουν την ιδιότητά τους – τον απείλησαν με όπλο, του πέρασαν χειροπέδες, τον εξύβρισαν και τον κακοποίησαν, επειδή τον θεώρησαν ύποπτο διάρρηξης!

    Για την απαράδεκτη στάση τους ήδη ενημερώθηκε ο αστυνομικός διευθυντής που διερευνά την υπόθεση

    Έναν απίστευτο εφιάλτη έζησε 48χρονος Ηρακλειώτης (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της “Π”) εξαιτίας αστυνομικών με πολιτικά οι οποίοι τον κακομεταχειρίστηκαν όπως καταγγέλλει, επειδή τον θεώρησαν ως ύποπτο απόπειρας διάρρηξης στην περιοχή της Θερίσου.

    Ο 48χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος που έχει διαπιστωμένο πρόβλημα υγείας (εγχειρισμένο το αριστερό του πόδι) ακινητοποιήθηκε από έναν άνδρα και μία γυναίκα οι οποίοι όχι μόνο δεν του ανέφεραν την ιδιότητά τους, αλλά του προέταξαν το όπλο, τον απείλησαν όπως λέει ο ίδιος, ενώ τον έσπρωξαν με βία για να μπει σε ένα συμβατικό όχημα της ΕΛΑΣ, βάζοντάς του μάλιστα και χειροπέδες.

    «Νόμιζα ότι με είχαν απαγάγει ή ότι κάποιος ήθελε να μου κάνει κακό, ότι επρόκειτο για ληστές. Παρακαλούσα αυτούς τους ανθρώπους να μου πουν ποιοι είναι και τι έχω κάνει αλλά μονάχα φώναζαν και έλεγαν, τώρα θα δεις τι θα πάθεις» τονίζει ο 48χρονος.

    Η περιπέτειά του ξεκίνησε τα ξημερώματα της 26ης Μαρτίου, φεύγοντας από τη γιορτή ενός φιλικού του προσώπου στην οδό Παλαιοκάπα. «Επειδή έχω χτυπήσει το πόδι μου, περπατούσα σιγά, ενώ είχα ανάψει κι ένα τσιγάρο μέχρι να φτάσω στο σπίτι μου. Κάποια στιγμή λίγο πριν από την πλατεία Νικαίας ακούω ουρλιαχτά. Γυρίζοντας βλέπω έναν άνδρα με μουστάκι και μία γυναίκα που κρατούσε όπλο στο χέρι, με το οποίο με σημάδευε, έχοντας το δάχτυλο στη σκανδάλη!

    Η γυναίκα αυτή είχε το όπλο της λίγα μόλις εκατοστά από το κεφάλι μου. Μου έλεγαν να μην κουνιέμαι και πως θα με κανονίσουν τώρα που με έπιασαν. Με έσπρωξαν σε κάτι κάγκελα και μου πέρασαν χειροπέδες, οι οποίες μάλιστα ήταν σφιχτές, αφήνοντάς μου μάλιστα και σημάδια στα χέρια.

    Με έσπρωξαν με δύναμη και με έβαλαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Τους παρακαλούσα να μου πουν ποιοι είναι, ενώ τους έλεγα ότι δεν έχω κάνει τίποτα και πως επιστρέφω από μία γιορτή.

    Μάλιστα τους έλεγα να πάμε πίσω στο σπίτι που ήμουν για να τους το βεβαιώσουν οι φίλοι μου, αλλά αυτοί δεν με άκουγαν, ενώ μου είπαν και “σκάσε κωλόπαιδο”.

    Σύμφωνα με την καταγγελία του 48χρονου, το αυτοκίνητο στο οποίο τον επιβίβασαν, ακολουθώντας μία μικρή πορεία επέστρεψε κοντά στο σπίτι από το οποίο είχε φύγει λίγο πριν.

    «Εκεί κοντά είδα ένα περιπολικό και σκέφτηκα να φωνάξω βοήθεια, γιατί δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Το αυτοκίνητο με το οποίο με μετέφεραν σταμάτησε μπροστά στο περιπολικό και με κατέβασαν, τραβώντας με έξω με βία.

    Τους είπα ότι έχω σπασμένο πόδι και είμαι εγχειρισμένος αλλά δεν έδωσαν σημασία. Όταν κατέβηκα άρχισα να φωνάζω μήπως και οι αστυνομικοί που έβλεπα με βοηθήσουν. Αντί αυτού όμως ένας άνδρας ένστολος αποπειράθηκε και να με χτυπήσει στο πρόσωπο, ευτυχώς όμως δεν το έκανε».

    Όπως αναφέρει ο 48χρονος στην περιοχή είχε γίνει απόπειρα διάρρηξης σε ένα ψιλικατζίδικο και μόνο όταν ο ιδιοκτήτης του είπε ότι ο 48χρονος δεν έχει καμία σχέση, του έβγαλαν τις χειροπέδες. «Μάλιστα ο ιδιοκτήτης με γνωρίζει και είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είμαι ο διαρρήκτης. Κάποια στιγμή ήρθαν και οι φίλοι μου που ήμουν στο σπίτι τους οι οποίοι επιβεβαίωσαν την παρουσία μου εκεί».

    Στη συνέχεια οι αστυνομικοί που τον είχαν ακινητοποιήσει τον μετέφεραν με το ίδιο αυτοκίνητο στο σπίτι, χωρίς όπως λέει ο 48χρονος να του ζητήσουν έστω συγνώμη, ενώ αρκέστηκαν να του πουν μονάχα «αυτά γίνονται».

    «Φτάνοντας στο σπίτι διαπίστωσα ότι σε ένα τσαντάκι μέσης που είχα 400 ευρώ, αυτά δεν υπήρχαν πλέον. Δε λέω ότι τα πήραν οι αστυνομικοί, αλλά χάθηκαν πάνω στην ένταση» είπε.

    Ο ίδιος πάντως είναι αποφασισμένος να βρει το δίκιο του και να κινηθεί δικαστικά εναντίον των αστυνομικών που τον κακομεταχειρίστηκαν. «Θα στείλω επιστολή ακόμη και στο υπουργείο, δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρονται έτσι με αυτό τον τρόπο στους πολίτες», σχολιάζει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, για την καταγγελία του 48χρονου είναι ενημερωμένη η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου η οποία θα ερευνήσει τις καταγγελίες του Ηρακλειώτη πολίτη.

    • Καταγγέλλουν τη στάση της αστυνομίας στο Ηράκλειο στο 27/03/2011 στις 22:21

    Την στάση της αστυνομίας, στην διάρκεια των εκδηλώσεων στο Ηράκλειο για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου καταγγέλλουν τα μέλη της Συμμαχίας “Σταματήστε τον πόλεμο”, ενώ αναφέρονται και σε ξυλοδαρμό δημοσιογράφου στο Ρέθυμνο επειδή, όπως υπογραμμίζουν “φωτογράφισε ένα αστυνομικό”

    Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν :

    “Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.Την “εθνική εορτή” επέλεξε η κυβέρνηση για να κάνει επίδειξη …φόβου απέναντι στο μαζικό κίνημα. Τέτοιος είναι ο φόβος της από την οργή των εργαζομένων και της νεολαίας όλες οι παρελάσεις τελέστηκαν υπό την “προστασία” δυνάμεων της αστυνομίας και ΜΑΤ ενώ δεν έλειψε η ανεξέλεγκτη καταστολή όπως στην περίπτωση του δαρμένου δημοσιογράφου στο Ρέθυμνο επειδή είχε το θράσος να …φωτογραφίσει ένα αστυνομικό.

    Στο Ηράκλειο η αστυνομία εμπόδισε μέλη της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο(Σ.Σ.τ.Π.) να παρέμβουν στην παρέλαση με πανό σταματώντας τους 100 μέτρα μακριά από τον κόσμο τονίζοντας μάλιστα ότι αυτό αποτελεί γενική επιλογή της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα έκαναν ελέγχους σε τσάντες μελών της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Και της Σ.Σ.τ.Π. που παρέμβαιναν στους συγκεντρωμένους. Όταν δε, προς το τέλος της παρέλασης τα μέλη της Σ.Σ.τ.Π. αρχίσαμε να φωνάζουμε συνθήματα κατά της επέμβασης στη Λιβύη και ιδιαίτερα της συμμετοχής της Ελλάδας σε αυτήν βρεθήκαμε κυκλωμένοι από δυνάμεις των ΜΑΤ που έσπευσαν καθυστερημένα καθώς την υπόλοιπη ώρα προσπαθούσαν να προφυλάξουν τα μέλη της κυβέρνησης που παρακολουθούσαν από τα επίσημα. Αυτούς δηλαδή που από τη μια φωνάζουν τους εργαζόμενους για να πληρώσουν το χρέος στους τραπεζίτες κι από την άλλη δίνουν μια ελληνική φρεγάτα, δυο μαχητικά και 1,5 εκ. ευρώ τη μέρα για τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη.

    Από ότι φαίνεται καθαρά, το να υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις και κινήσεις που αναδεικνύουν και στοχοποιούν το μνημόνια λιτότητας, πολέμου και ρατσισμού της κυβέρνησης ΓΑΠ είναι κάτι που δημιουργεί προβλήματα στον εορτασμό μιας επανάστασης. Απεναντίας, για τους ίδιους ανθρώπους είναι πολύ εύκολο και φυσιολογικό να πνίγουν στο αίμα και το πετρέλαιο τον εξεγερμένο λαό της Λιβύης.

    Είναι καθήκον όλων εργαζομένων, της νεολαίας, των αντιπολεμικών και αντιρατσιστικών ακτιβιστών και της αριστεράς να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά ενάντια σε μια κυβέρνηση που όχι μόνο δεν καταφέρνει να σπείρει τον τρόμο στο κίνημα, αλλά το μόνο που πετυχαίνει είναι ομολογεί τον φόβο της ταυτόχρονα με την πολιτική και οικονομική χρεοκοπία της. Σαν Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο υποσχόμαστε να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά για να κλείσει η βάση της Σούδας, κι όχι τα σχολειά μας, για να σταματήσει η επέμβαση στη Λιβύη, για μια κοινωνία χωρίς πόλεμο, φτώχεια και ρατσισμό”
    http://www.cretalive.gr/new/29388/crete/Kataggelloun_ti_stasi_tis_astunomias_sto_Irakleio_

    • Ηράκλειο-Μαθήματα "Δημοκρατίας" στο 27/03/2011 στις 15:55

    “Αποτυχημενη” προσπαθεια παρεμβασης εγινε στο ηρακλειο κρητης απο 30 ατομα (ανταρσυα,κοε κλπ). Με το που προσεγκισαν το χωρο των επισημων οι αστυνομικοι τους απομακρυναν . Μαλιστα τα 2 ατομα που κρατουσαν το πανο εμειναν περικυκλωμενοι απο διμοιρια κατα τη διαρκεια της παρελασης.Μαθήματα Δημοκρατίας…στο υπεροχο άντρο του Πασοκ.

    • Συνέλευση-Συζήτηση για τις θέσεις του ΜΑΑ-24-3-11-ωρα 20:00-Παλιά Λαχαναγορά Δήμου Ηρακλείου στο 24/03/2011 στις 00:30

    Συνέλευση-Συζήτηση για τις θέσεις του ΜΑΑ
    θα παρευρεθούν οι:
    Χρίστος Καραμάνος
    Χρίστος Καπάταης

    Ηράκλειο Κρήτης, Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011, 20:00-Παλιά Λαχαναγορά Δήμου Ηρακλείου

    Διοργάνωση:Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής

    • Η Διεύθυνση Δασών Χανίων για τα αιολικά στο "Αποπηγάδι" στο 23/03/2011 στις 10:23

    Για παράβαση των « όρων έγκρισης επέμβασης σε τμήμα του διανοιγόμενου δρόμου που οδηγεί στην θέση «Αποπηγάδι» όπου πρόκειται να εγκατασταθεί το αιολικό πάρκο», κάνει λόγο η Διεύθυνση Δασών Χανίων σε έγγραφό της προς το υπ.Περιβάλλοντος, μόνο που όπως αναφέρει, το μέγεθος των παραβάσεων «δεν συνιστούν λόγο ανάκλησης της ύπερθεν απόφασης έγκρισης επέμβασης.»

    Το έγγραφο που αποκαλύπτει το Flashnews.gr, αποτελεί απάντηση της Διεύθυνσης Δασών σε σχετικό έγγραφο του υπ.Περιβάλλοντος μετά τα επεισόδια που είχαν γίνει στον δρόμο προς το Αποπηγάδι, στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν οι κάτοικοι διαπίστωσαν ότι ο εργολάβος που διανοίγει τον δρόμο για να περάσουν οι ανεμογεννήτριες, είχε επεκταθεί πέραν των ορίων της σχετικής άδειας.

    Μάλιστα στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τις εργασίες είχαν γίνει και συλλήψεις κατοίκων.

    Πάντως η Διεύθυνση Δασών Χανίων στο έγγραφό της προς το υπ. Περιβάλλοντος, που παρουσιάζει το Flashnews.gr, γνωστοποιεί ότι έχουν ήδη γίνει παραβάσεις και έχει ήδη, υποβληθεί «η υπ’ αριθμ. 2064/11-10-2010 δικογραφία κατά της Α.Ε. Αιολικής Μουσούρων για κατάληψη και εκχέρσωση δασικής έκτασης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων.»

    ‘Όμως, σε νεώτερη αυτοψία που έγινε την 1η Φεβρουαρίου, διαπιστώθηκαν νέες παραβάσεις «των όρων έγκρισης επέμβασης σε τμήμα του διανοιγόμενου δρόμου που οδηγεί στην θέση «Αποπηγάδι» όπου πρόκειται να εγκατασταθεί το αιολικό πάρκο και η υπηρεσία μας βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης όλων των προβλεπόμενων μέτρων σύμφωνα με τις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας .»

    Και το έγγραφο της Διεύθυνσης Δασών καταλήγει ως εξής :

    «Οι ζημιές προσωρινά εκτιμάται ότι καταλαμβάνουν έκταση περίπου 600 τ.μ., δεν συνιστούν λόγο ανάκλησης της ύπερθεν απόφασης έγκρισης επέμβασης.»

    http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=9522&cid=299

    • Kινητοποίηση «Δεν πληρώνω»στα εξ. ιατρεία του Νοσοκομείου Ρεθύμνου στο 23/03/2011 στις 09:37

    Nέα κινητοποίηση «Δεν πληρώνω», θα γίνει σήμερα το πρωί στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, ώστε οι πολίτες να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας.

    Ανάλογη κινητοποίηση θα γίνει και σε άλλες πόλεις στο πλαίσιο της απόφασης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Νοσοκομεία για κινητοποιήσεις το τρίτο δεκαήμερο του Μάρτη.

    Τα αιτήματα των κινητοποιήσεων είναι:
    – Δημόσιος χαρακτήρας του ΕΣΥ με επαρκή χρηματοδότηση – Πάταξη παραοικονομίας και διαφθοράς
    – Προσλήψεις του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού
    – Νέο ενιαίο μισθολόγιο με ουσιαστικές αυξήσεις μισθών -Κάλυψη μισθολογικών απωλειών – επαναφορά 13ου και 14ου μισθού
    – Διπλασιασμός ωρομίσθιου για αργίες -νυχτερινά – Άμεση καταβολή δεδουλευμένων
    – Ένταξη τώρα στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.
    http://www.goodnet.gr/index.php?id=5,50689,0,0,1,0

    • Ηράκλειο: συγκεντρωση εναντια στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων 28/3/2011-11:00 πμ.-πλ.ελευθερίας στο 22/03/2011 στις 01:26

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας , προγραμματίζει για την ερχόμενη Δευτέρα , 28 Μαρτίου 2011, στις 11:00 πμ., η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, με αιχμή τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων που προγραμματίζει το Υπουργείο Παιδείας.

    Παράλληλα θα καταθέσει και σχετικό ψήφισμα στον αιρετό Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σ. Αρναουτάκη, στον πρόεδρο της ΤΕΔΚ κ. Ι.Κουράκη, στον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Θ. Καρούντζο.

    Στο ψήφισμα , μεταξύ άλλων, αναφέρεται :

    ” Το Υπουργείο Παιδείας προχώρησε σε «διαβούλευση» (διάρκειας 4 ημερών!) με τους δήμους για τα κριτήρια των συγχωνεύσεων. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της «διαβούλευσης», δεν ήταν αν χρειάζονται ή όχι οι συγχωνεύσεις, αλλά ο τρόπος που θα γίνουν. Οι γονείς των μαθητών είναι αναστατωμένοι με την διαδικασία που έγινε η «διαβούλευση», χωρίς να ζητηθεί ή άποψη τους, από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, με τις όποιες αντιδράσεις ή συμφωνίες θα υπήρχαν. Η κυβέρνηση δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Απλά, αποφασίζει και διατάζει. Τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα για τις συγχωνεύσεις σχολείων στατιστικά έχουν όπως ο συν. Πίνακας. Εμείς οι γονείς καταδικάζουμε την πολιτική που ακολουθείται για την συγχώνευση – κατάργηση σχολικών μονάδων και την ίδρυση «Σχολικών Κέντρων και Πολυδύναμων Σχολικών Μονάδων», αφορά όλη τη χώρα και σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση του Καλλικρατικού σχολείου της «αγοράς». Οι συνέπειες αυτής της πολιτικής είναι ολέθριες σε Οικονομικό και Κοινωνικό επίπεδο.

    Το επιχείρημα της κυβέρνησης, πως καταργεί διθέσια και τριθέσια σχολεία, δήθεν για παιδαγωγικούς λόγους, αποτελεί πρόκληση. Πρόκειται για πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας!

    Ας αναρωτηθούμε όλοι μας, πως γίνεται αυτοί που ερημώνουν την ύπαιθρο, διαταράσσουν τον οικογενειακό προγραμματισμό, αυξάνουν τη μαθητική διαρροή και ρημάζουν το μέλλον της νέας γενιάς, να νοιάζονται ταυτόχρονα για τη μόρφωσή τους ;

    Ο σχεδιασμός του Υπουργείου για την υλοποίηση του «ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ» – «ΠΡΩΤΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ», εξαντλεί το αντιπαιδαγωγικό όριο των 25 μαθητών και 30 μαθητών ανά τάξη, στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αντίστοιχα.

    Οι γονείς των μαθητών έχουμε πολύ σοβαρούς λόγους να αντιδράσουμε στην επιχείρηση «συγχωνεύσεις σχολείων» και στην αναδιοργάνωση της Εκπαιδευτικής δομής που αντικειμενικά προμηνύουν τα χειρότερα στη μόρφωση των παιδιών μας. Είναι φανερό, ότι ετοιμάζουν τους αυριανούς εργάτες που στωικά θα αποδεχτούν τα μεροκάματα πείνας, την δουλειά χωρίς δικαιώματα, χωρίς ασφάλιση και υγεία, χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο ή και σπίτι.

    ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕ:

    Η κυβέρνηση να αυξήσει την χρηματοδότηση για την παιδεία.

    Το Υπουργείο να μην υλοποιήσει την πολιτική των καταργήσεων – συγχωνεύσεων σχολείων στις προσταγές του ΔΝΤ και της ΕΕ.

    Οι Δήμοι να επιχορηγήσουν τις Σχολικές Επιτροπές για την ομαλή εκπαιδευτική λειτουργία των σχολικών μονάδων.

    Να γίνει σωστός σχεδιασμός για την χρηματοδότηση και υλοποίηση του μεταφορικού έργου των μαθητών από τους Δήμους.”
    http://www.cretalive.gr/new/28725/crete/Nees_kinitopoiiseis_sto_Irakleio_gia_tis_sugchoneuseis_scholeion

    • Χανιά : εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο μετανάστη στο 21/03/2011 στις 10:54

    πυρκαγιά ξέσπασε στις 00:25 σε Ι.Χ. αυτοκίνητο αλλοδαπού στην Αγία Μαρίνα μάρκας «OPEL ASTRA», με αποτέλεσμα να καταστραφεί επίσης ολοσχερώς.
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=279050&cid=4

    • Ηράκλειο : πορεία ενάντια στη στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη-21-3-11-ωρα 18:00-λιονταρια στο 21/03/2011 στις 10:51

    Ηράκλειο : πορεία ενάντια στη στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη-21-3-11-ωρα 18:00-λιονταρια

    • Eλούντα :καθαρισμός της ακτής από την παραλία της Χιόνας στο 20/03/2011 στις 18:22

    Στις 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός της ακτής από την παραλία της Χιόνας έως την περιοχή Μελισσός από μέλη του Προοδευτικού Συλλόγου Ελούντας και από κατοίκους της Ελούντας.

    Συνολικά, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, μαζεύτηκαν πάνω από 2 τόνοι σκουπίδια από τα περίπου 25 άτομα που συμμετείχαν.

    Από την πλευρά του Προοδευτικού Συλλόγου Ελούντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν.

    Όσον αφορά τον καθαρισμό που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαρτίου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω του προγραμματισμένου καθαρισμού της προβλήτας της Σπιναλόγκας από το λιμεναρχείο. Θα μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία (ίσως 27 Μαρτίου).
    Από τον Προοδευτικό Σύλλογο Ελούντας.
    http://taneatoumeramvellou.blogspot.com/2011/03/blog-post_3657.html

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.