Επιστροφή σε Αλληλεγγύη στον απεργό πείνας και δίψας Βασίλη Δημάκη | Άμεση χορήγηση της εκπαιδευτικής άδειας [Συνεχής Eνημέρωση]

Κρήτη : Δράσεις αλληλεγγύης στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου | [Ενημέρωση]

Στις 27/3/2018 ο αντιεισαγγελέας του Άρειου Πάγου και πρώην εποπτέυων εισαγγελέας της «αντιτρομοκρατικής» Ιωάννης Αγγελής άσκησε αναίρεση κατά της αθωωτικής απόφασης με την οποία ο Τάσος Θεοφίλου κηρύχθηκε αθώος τον Ιούλιο του 2017.
Στις 11 Μάη θα εξεταστεί στον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης.Αν γίνει δεκτή ο σύντροφος θα επιστρέψει στη φυλακή μέχρι να ξανα-δικαστεί απο νέα σύνθεση δικαστών φια όλες τις κατηγορίες.

τρομοκράτες, δολοφόνοι και ληστές είναι τα κράτη και οι καπιταλιστές!

  • » Όσο κι αν η «αντιτρομοκρατική», και ο κύκλος των χειραγωγούμενων από αυτή εισαγγελέων, φαίνεται να έχουν αποκτήσει μια σχεδόν εμμονική προσήλωση στο πρόσωπό μου, η υπόθεσή μου παραμένει μια υπόθεση που δεν είναι καθόλου προσωπική.

Είναι πολιτική και αφορά την κατασταλτική διαχείριση του αναρχικού χώρου, του ευρύτερου ανταγωνιστικού κινήματος και συνολικά της τάξης μας. Είναι πολιτική καθώς ανέδειξε κοινωνικά και έθεσε στη δημόσια κριτική όλες τις αιχμές της καταστολής, με πιο βασικές τον τρομονόμο, τη μεταφυσική χρήση του dna και την ποινικοποίηση προσωπικών και πολιτικών σχέσεων. Είναι πολιτική γιατί ανέδειξε τη δύναμη και την κοινωνική επιρροή του κινήματος. Γιατί απέδειξε ότι η «αντιτρομοκρατική» και οι χειραγωγούμενοι από αυτή δικαστικοί κύκλοι, παρότι ανεξέλεγκτοι, δεν είναι παντοδύναμοι. Και αυτό πρέπει να αποδειχτεί για μία ακόμα φορά στις 11 Μάη.»

Τάσος Θεοφίλου

Αλληλεγγύη στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου

Ενημέρωση από τη συνεδρίαση για τον Τ. Θεοφίλου 11/5/18

5 Μαη: Πανελλαδική ημέρα αλληλεγγύης στον Τ.Θεοφίλου

Πορεία αλληλεγύης στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου – Σάββατο 5 Μάη 2018,ώρα: 15:00 στο Δημαρχείο Ρεθύμνου.

Αρχείο (((●))) Candia :: Alternativa : Τάσος Θεοφίλου | Πολιτικοί κρατούμενοι & φυλακισμένοι αγωνιστές |