Χανιά: Κατάληψη του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου – Άμεση απελευθέρωση του Γιάννη Μιχαηλίδη |Συνέλευση -ώρα:18:00

Κατάληψη Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων,εν όψει τηςσυνεδριάσης του Δικαστικού Συμβουλίου Λαμίας.

Αμεση απελευθέρωση του αναρχικού Γιάννη Μιχαηλίδη, απεργού πείνας απο 23Μαΐου 2022

Έπειτα από πάνω από 60 μέρες απεργίας πείνας, σήμερα 25 Ιουλίου,συνεδριάζει για ακόμη μια φορά το Δικαστικό Συμβούλιο Λαμίας με θέμα τοαίτημα αποφυλάκισης του. Έπειτα από τις προηγούμενες απορριψεις τουαιτήματος του, ο σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης, διατρέχει πλέον άμεσοκίνδυνο σοβαρής μόνιμης βλάβης της υγείας του. Δεν τρέφουμε αυταπάτεςγια την αστική δικαιοσύνη και τον ρόλο της.Από την πλευρά μας, ως ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης, προχωρήσαμε στην κατάληψη του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων.

Ο αγώνας για την ελευθερία ενός, αγώνας για την ελευθερία όλων.Μέχρι το γκρέμισμα και του τελευταίου κλουβιού.

Κατάληψη ΕΒΕΧ,Χανιά 25/7/2022

Πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1620085/


Eνημέρωση  : Καλούμε όλα τα αγωνιζόμενα κομμάτια της πόλης σε ανοιχτή συνέλευση στις 18:00 για τον συντονισμό περαιτέρω δράσεων.

Η κατάληψη του ΕΒΕΧ είναι ελεύθερα προσβάσιμη για όλους και όλες όσες βρίσκουν τις εαυτές τους στον αγώνα για ελευθερία και αξιοπρέπεια εναντια στην επιθεση που εξαπολυει το κρατος στις ζως μας.Καλούμε όλα τα αγωνιζόμενα κομμάτια της πόλης σε ανοιχτή συνέλευση στις 18:00 για τον συντονισμό περαιτέρω δράσεων.

Η κατάληψη στο Εμπορικό-Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, πραγματοποιείται ως κίνηση της ελαχιστης αλληλεγγύης μας στον αναρχικό Γιάννη Μιχαηλίδη, απεργό πείνας εδώ και 63 ημέρες, του οποίου πλέον βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμο σημείο.

Κατάληψη ΕΒΕΧ.

 

πηγή:https://athens.indymedia.org/post/1620085/ &  https://twitter.com/blossom_grrrr/status/1551487759411453953