Χανιά : Παρεμβάσεις για Ηριάννα

Κοντεύει δεκαετία που η οργάνωση ομπρέλα «Συνομωσία Πυρήνων της φωτιάς» αποτελεί το μόνιμο κατασταλτικό αποκούμπι του αστυνομικού και δικαστικού μηχανισμού για να εκφοβίζει και περιορίζει όχι μόνον τον αναρχικό αντεξουσιαστικό πολιτικό χώρο , με δεκάδες προσαγωγές συλλήψεις αλλά και φτιασιδωμένα κατηγορητήρια αλλά και όσους έτυχε ή επέλεξαν να έχουν κοινωνικές ακόμη και συγγενικές σχέσεις με συντρόφους και συντρόφισσες που είναι κομμάτι αυτού -όπως η περιπτώσεις σύλληψης και προφυλάκισης της μάνας και της συντρόφου του καταδικασμένου για τρομοκρατία Τσάκαλου δύο χρόνια πριν.

Στα ίδια πλαίσια και με την εξόφθαλμη έλλειψη του όποιου αξιόπιστου καταδικαστικού στοιχείου στις αρχές του Ιουνίου (2017) καταδικάστηκαν με ποινή κάθειρξης 13 χρόνια οι Ηριάννα Λ.Π. και ο Περικλής Μ.

Στα πλαίσια μιας μινι καμπάνιας αντιπληροφόρησης πρωτοβουλίες συντρόφων/ισσών και αλληλέγγυων ανάρτησαν και κόλλησαν σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης των Χανίων καθώς και στην έξοδο προς το λιμάνι της Σούδας, πανό, χαρτοπανό, αφίσες και stencil σε αλληλεγγύη στην Ηριάννα -ακολουθούν λίγες σχετικές foto.

 

Την αμέριστη αλληλεγγύη μας και στον συγκατηγορούμενο  Περικλή 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ στον ΠΕΡΙΚΛΉ Μ. & στην  HΡΙΆΝΝΑ B.Λ.

Πρωτοβουλία Συντρόφων

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1576125/