Ψήφισμα αλληλεγγύης του Συντονιστικό Αγώνα Σητείας στους Εργαζόμενους ΑΗΣ Αθερινόλακκου

Με το παρόν ψήφισμα το Συντονιστικό Αγώνα Σητείας, που αποτελείται από εκπροσώπους των Σωματείων και των Σύλλογων της περιοχής μας, θέλει να δηλώσει απερίφραστα την πλήρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στα δίκαια αιτήματα του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων ΑΗΣ Αθερινόλακκου.

Το Συντονιστικό Αγώνα Σητείας βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, θεωρεί τον αγώνα τους δίκαιο και την ικανοποίηση των αιτημάτων τους ως τη μόνη και ενδεδειγμένη λύση. Ειδικά σήμερα που ολόκληρος ο ελληνικός λαός πλήττεται από την ανεργία, την κοινωνική αδικία, την άνιση ανάπτυξη, τη συρρίκνωση των κοινωνικών κατακτήσεων, την ανατροπή των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων και τη γενικότερη οικονομική κρίση, η συμπαράσταση όλων μας γίνεται ακόμη πιο επιτακτική.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να προχωρήσουν αποφασιστικά στην ικανοποιήση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζόμενων στον ΑΗΣ Αθερινόλακκου και να εκδηλώσουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα προάσπισης των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων του κόσμου της εργασίας.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΗΤΕΙΑΣ