Χανιά: Αντιπολεμική συγκέντρωση/πορεία | 1/10 στις 18.30 ,στην πλατεία Αγοράς

Εν μέσω της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη και της επέκτασης του πολέμου και σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής από το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ, με βομβαρδισμούς, τρομοκρατικές ενέργειες και -πλέον και στον Λίβανο- δολοφονίες αμάχων, δεν απορούμε που η στρατιωτική κινητικότητα στην πόλη μας έχει αυξηθεί. Η νατοϊκή βάση της Σούδας ανέκαθεν λειτουργούσε ως βασικό σημείο τροφοδοσίας πολέμων και τα Χανιά ως σταθμός αναψυχής για τους νατοϊκούς φονιάδες, αποτελώντας πλέον σημαντική πηγή κερδοφορίας για τα ντόπια αφεντικά.

Την 1η Οκτώβρη ξεκινάει 3ήμερο συνέδριο του ΝΑΤΟ στη βάση της Σούδας (MODELING & SIMULATION FOR AUTONOMOUS SYSTEMS CONFERENCE 2024 – MESAS 24).

Την Τρίτη, 1/10, οι νατοϊκοί δολοφόνοι, θα παρευρεθούν σε ένα “ice breaker event” στον ιστιοπλοϊκό όμιλο (Neorio Moro), μέσα στο παλιό λιμάνι, προσπαθώντας να επισφραγίσουν έτσι την αποδοχή που πλέον απολαμβάνουν από μεγάλο μέρος της χανιώτικης κοινωνίας.

Για τον λόγο αυτό, κάνοντας ξεκάθαρο ότι είναι ανεπιθύμητοι, κρίνουμε την παρουσία μας απαραίτητη σε μια αντιπολεμική συγκέντρωση/πορεία στην πλατεία Αγοράς, 1/10 στις 18.30.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στην Παλαιστίνη και στους λαούς της Μ. Ανατολής ενάντια στην ισραηλινή και δυτική αποικιοκρατική βαρβαρότητα.

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Αντιστεκόμενη Παλαιστίνη

Άρθρα αναγνωστών μέσω Email

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.