Ηράκλειο : Συνέλευση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό- Αυτή είναι η πολιτική του Ελληνικού Κράτους και της ΝΔ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”
❗Καταστολή με ξύλο και συλλήψεις σε όσους διαδηλώνουν κατά της γενοκτονίας στη Παλαιστίνη. Διαταγή ρατσιστικής απέλασης και χωρίς δίκη για αλλοδαπούς που διαμένουν μόνιμα και νόμιμα στη χώρα.
❗Επισκέψεις υπουργών στο Ισραήλ με χειραψίες και φιλοφρονήσεις με εγκληματίες πολέμου για τους οποίους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.
❗Άρνηση αναγνώρισης παλαιστινιακού κράτους (σε αντίθεση με χώρες όπως η Ισπανία, Ιρλανδία, Νορβηγία).
❗ Συμφωνίες σε οικονομία, “άμυνα”, εμπόριο, τουρισμό, επενδύσεις, αγροτική ανάπτυξη, τεχνολογία, ενέργεια, ναυτιλία και εκπαίδευση με το Ισραηλινό κεφάλαιο και κράτος.
❗Παροχή κάθε είδους διευκόλυνσης στον εξοπλισμό και ανεφοδιασμό του αμερικάνικου και του ισραηλινού στρατού που διαπράττουν όλα αυτά τα φρικτά εγκλήματα που μήνες τώρα παρακολουθούμε.
Και ενώ χώρες όπως η Ισπανία απαγορεύουν την είσοδο σε λιμάνια της σε πλοία που μεταφέρουν πολεμικό υλικό στο Ισραήλ, στην Κρήτη παρέχουμε “υπηρεσίες”..
Το τελευταίο παράδειγμα είναι η πτήση που βλέπετε.
Η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα η Κρήτη που βίωσαν από πρώτο χέρι τη φρίκη του ναζισμού και των δολοφονιών χιλιάδων αμάχων (Ολοκαύτωμα Καλαβρύτων, Βιάννου, Ανωγείων, Κανδάνου) έχουν καταντήσει ορμητήρια της σύγχρονης γενοκτονίας που διαπράττει το Ισραήλ εις βάρος των Παλαιστίνιων.
Όχι στο όνομα μας!
Να μπει τέλος στη γενοκτονία της Παλαιστίνης!
Καμία συνεργασία με το σιωνιστικό κράτος δολοφόνο!
Συνέλευση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.